BlancoMark írta:Oke azt ertem hogy a felsoroltakbol osszejon 50-60 milla de mirol beszelsz amikor azt irod hogy olusz ami lenne igazolasokra? Honnan lenne amikor Messi uj szerzodeset is alig tudjak eloteremteni?
Javítsatok ha nem jól tudom, meg lehet csak nálunk van így, nem egész spanyol ligában, de tudtommal a bevételek csak bizonyos %-át lehet fizetésekre költeni, ezért problémás ez már. Igazolni attól még tudna a klub. Mondjuk ha igaz az, hogy a következő évi költségvetésből lett Gomesbe fektetve, akkor neccesen.. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha ő és Paco nem érkeztek volna, és lenne +70 millió igazolni. Na mindegy.
Amúgy R24, szerintem senkiből nem tudunk annyi pénzt csinálni, hogy legyen több komoly igazolásra is összeg. Arda lesz aki a legdrágábbért megy szerintem, rajta kívül meg csak töltelékek mennek majd nem túl nagy pénzekért. Meg Masch féle arcok, akik fizetése túl nagy, és kell a hely ugye büdzsében.. Gomes szerintem maradni fog, pedig örülnék ha menne. Verrattiban bízok, mert kéne most nagyon egy ilyen ember, de az a baj, hogy Ini helyére is kéne egy kezdő szintű arc, mert heti 2 meccset nem bír már, és sérült is sokat.