Először lerúgta aztán megtapsolta a bírót,nem tudom mit ne értenék ezenMarci77 írta:?BBeno írta:
taposott vagy tapsolt?![]()
Én már nem értem
![]()
Mindkettű
Bocs a dupláért,rosszra kattintottam .
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. április 12., szerda 19:22
Először lerúgta aztán megtapsolta a bírót,nem tudom mit ne értenék ezenMarci77 írta:?BBeno írta:
Én már nem értem
![]()
Mindkettű
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. április 12., szerda 19:21
?BBeno írta:
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 12., szerda 17:51
Matyi írta:Nála a Xavi-Ini kettősön volt a hangsúly, az enyémen pedig az edző hibája.V. Mester 77 írta:gyakorlatilag azt írod mint BlancoMark és mégis azt hiszed,h mást állítasz
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. április 12., szerda 17:44
Nála a Xavi-Ini kettősön volt a hangsúly, az enyémen pedig az edző hibája.V. Mester 77 írta:gyakorlatilag azt írod mint BlancoMark és mégis azt hiszed,h mást állítasz
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 12., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. április 12., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. április 12., szerda 17:11
Hogy most akkor mivan?Matyi írta:Nem a középpályások kvalitásával van gond, hanem az egész koncepcióval, ha lenne mögötte középpálya, nem kéne visszajárnia a kezdőkörbe labdákért, és nem 6 emberen kellene végigvinnie, hanem csak hárman.
Vagy nem tudom mit vársz tőle, ha elől van, nem kap labdát, ha visszajön, akkor meg gólt lőni lesz nehéz neki.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. április 12., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. április 12., szerda 17:03
Nem a középpályások kvalitásával van gond, hanem az egész koncepcióval, ha lenne mögötte középpálya, nem kéne visszajárnia a kezdőkörbe labdákért, és nem 6 emberen kellene végigvinnie, hanem csak hárman.Egyebkent megint bebizonyosodott tegnap, hogy ez nem egy Messi korszak ami Pep ota tart, hanem egy Xavi-Iniesta-Busquets korszak volt, nelkuluk mit sem er az ember. Se a valogatottban, se a Barcaban es ezert nem is tartozik a valaha volt legjobbak koze.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 12., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 16:05
Tiszta Escobar. Elfelejtik Messi adócsalását, kifizeti a Barca adósságát.L.Miki írta:TE hogy gondolsz ilyet?rashidm írta:Én mondjuk eleve nem értem, hogy mire fel Messi csillagászati fizetése. Sztem biztos megértené hogy a csapat érdekében nem tudnak évente szerződést módosítani. Vagy nem.![]()
Van a Barcelona, és felette áll Messi, sőt lassan Messi ad majd fizetést a Barcelonának, hogy aztán a Barcelona azt vissza tudja adni Messinek...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 12., szerda 16:04
TE hogy gondolsz ilyet?rashidm írta:Én mondjuk eleve nem értem, hogy mire fel Messi csillagászati fizetése. Sztem biztos megértené hogy a csapat érdekében nem tudnak évente szerződést módosítani. Vagy nem.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 12., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. április 12., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. április 12., szerda 15:28
Na... Ne adjunk tippeket nekik!wZoLee7 írta:Messit úgy se adják el, pedig az lenne a megoldás
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 12., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 12., szerda 14:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 14:16
nem tudom, gondolom üzemen kívül helyezik a nyomtatókat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 12., szerda 14:15
nem tudom, gondolom üzemen kívül helyezik a nyomtatókat.Realista24 írta:Barcások átmentek Pérez üzemmódba és igazolnának 200 milliókért.
Az értelmesebbeket kérdezem, hogy mégis miből tervezik az igazolásokat?
Messi májusban új szerződést kap, Neymar már kapott, Suarez marad. Nem látom, hogy kiből tudnátok pénzt csinálni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 12., szerda 14:13
Javítsatok ha nem jól tudom, meg lehet csak nálunk van így, nem egész spanyol ligában, de tudtommal a bevételek csak bizonyos %-át lehet fizetésekre költeni, ezért problémás ez már. Igazolni attól még tudna a klub. Mondjuk ha igaz az, hogy a következő évi költségvetésből lett Gomesbe fektetve, akkor neccesen.. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha ő és Paco nem érkeztek volna, és lenne +70 millió igazolni. Na mindegy.BlancoMark írta:Oke azt ertem hogy a felsoroltakbol osszejon 50-60 milla de mirol beszelsz amikor azt irod hogy olusz ami lenne igazolasokra? Honnan lenne amikor Messi uj szerzodeset is alig tudjak eloteremteni?
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem