Pont ezért van szerencsénk. Kiestek ketten es a top5 csatár egyike nem tud játszani ellenünk.Galacticos írta:En ezt nem mondanam ugy hogy a 2. Es a 3. Szamu kozephatvedunk is kidolt hetekre.ikarus93 írta:Órási nagy mákunk van az egyszer biztos.
Es egy olyan nachoval kell potolnunk akinek ezen a szinten az eg vilagon semmi rutinja nincs.
Ok meg majd bedobjak mullert..

Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
de jó hogy nem lesz lewa. ő tuti elrakott volna egy gólt. még robbennek kéne otthon maradnia.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Plusz esetleg még:Galacticos írta:En ezt nem mondanam ugy hogy a 2. Es a 3. Szamu kozephatvedunk is kidolt hetekre.ikarus93 írta:Órási nagy mákunk van az egyszer biztos.
Es egy olyan nachoval kell potolnunk akinek ezen a szinten az eg vilagon semmi rutinja nincs.
+Modric, Marcelo formán kívül
+Bale+CR lehet ismét bújócskázni fog
+Zizu eltöketlenkedi
Attól, hogy kiesett 2 fontos emberük, én ettől még nem lettem nyugodt, sőt. Nehogy úgy járjunk, mint a Barca.
- Galacticos
En ezt nem mondanam ugy hogy a 2. Es a 3. Szamu kozephatvedunk is kidolt hetekre.ikarus93 írta:Órási nagy mákunk van az egyszer biztos.
- ikarus93
Órási nagy mákunk van az egyszer biztos.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Azért jöhetne már náluk is egy kerethirdetés, így pár órával a mérkőzés előtt

-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
A Bild rakta ki, és nem nagyon tévednek ilyen infókkal.lestat írta: Official Lewa?
http://sportbild.bild.de/fussball/champ ... sport.html
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mindenhol az írják, hogy keretben sem lesz, semleges nézőként ezt nagyon sajnálom.lestat írta:ikarus93 írta:Lewa nem játszik.
Így azért picit megnyugodtam, hogy se Lewa na meg Hummels se lesz ott, de ezt eddig is tudtuk.
Official Lewa?

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ikarus93 írta:Lewa nem játszik.
Így azért picit megnyugodtam, hogy se Lewa na meg Hummels se lesz ott, de ezt eddig is tudtuk.
Official Lewa?
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- ikarus93
Lewa nem játszik.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát igen... ez a két lehetőség van. Zombori taktikus is megmondta.petiamadridista írta: Kicsapjuk őket![]()
![]()
Vagy nem..

Én izgulok, de nem tudom, hogy hányadán állunk. A mi teljesítményünk is ingadozó, és a forma tényleg egyáltalán nem számít. Sokkal inkább számít az a fajta lelki hadviselés, amit az edzők a játékosokba súlykolnak, mellé egy csipetnyi taktikával és meglepetéssel. Ha ZZ ma megtudja lepni Ancelottit, jók leszünk... de ha sablon csapattal állunk ki, akiket Ancelotti csukott szemmel is ismer, akkor szerintem vége.
Nagyon kétesélyes a meccs szerintem, mert tele van a két csapat olyan meghatározó szerepet betöltő játékosokkal, akik meccset tudnak eldönteni, és nagyon fontos tényező a két edző személetmódja is, a megfelelő időzítés is, illetve, hogy ki mekkora meglepetéssel tud szolgálni. Szerintem. Izgalmas lesz.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En azt gondolom, hogy az idei BL szezon lehet az utolso nagy dobasa CR-nek es Modricnak, illetve Pepenek, ha nem esett volna ki. Ha odateszik magukat, meg egyszer, utoljara, akkor meg lehet a tortenelmi cimvedes. Es akkor ez a garnitura korszakos csapatta valna, benne van a csapatban, hiszek bennuk. Ha kiutjuk az Ancelotti fele Bayernt, az nagy fegyverteny lenne, 4 kozott varna rank a Dortmund/Monaco, az Atletico es a Juve (ha nem tortenik ujabb "csoda").

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
benne van, hogy nagyon kikapunk.
de nem érzem.. nem tudom, nem érzem a Münchent valamiért..
Nem tartok a mai meccstől, nem tudom, de ez az érzés kering bennem.
Kicsapjuk őket
Vagy nem..
de nem érzem.. nem tudom, nem érzem a Münchent valamiért..
Nem tartok a mai meccstől, nem tudom, de ez az érzés kering bennem.
Kicsapjuk őket

Vagy nem..
- BlancoMark
Ha az elso golt mi szerezzuk akkor nem fogok felni a meccs alakulasatol, azert szerintem komoly zavart okozna naluk ez, meg valoszinuleg elenken el a fejukben a 0-4 es rendesen alabbhagyna a lelkesedesuk mert lathatoan nagyon fogadkoznak.
Es ilyen esetbeb szoktuk kettetorni az ellenfelunket mentalisan egy kovetkezo gollal. Remeljuk a legjobbakat!
Es ilyen esetbeb szoktuk kettetorni az ellenfelunket mentalisan egy kovetkezo gollal. Remeljuk a legjobbakat!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A forma szerintem nem mérvadó ezen a meccsen annyira, ha egy ilyen meccs nem tölti fel őket és támasztja fel a halottakat, nincs miről beszélni. Bale szerintem viszont bújócskázni fog, Ronaldo és Benzema kavarásokra számítok, azzal meg lehet zavarni a védelmüket. Illetve nálam Isco kezdene, Alonso területén lehetne előnyöket szerezni.
Nem illik.
Már alig van közöttük német.Realista24 írta:M GY D V
30 4 7 19
Real Madrid németek ellen idegenben
Biztató

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
De az a 4 győzelem az elmúlt pár év német meccsei. Bayern 3x, Dortmund 2x, Schalke sokszor.Realista24 írta:M GY D V
30 4 7 19
Biztató

Hát szerintem meg pont itt lesz Balenek területe futni, de ha állandóan védekeznie kell Alaba meg Ribery miatt, akkor tökmindegy kb. Bale Benzema kettős lenne ma szerintem az ideális előre, de talán Ronaldo is összekapja magát, aztán mondjuk mindegy, mert szerencsétlen Marcelo védekezhet egymagában Robben és Lahm ellen, amíg C leshatáron integet, hogy felémrúgdmárfelémrúgmár.pheco írta:Én is ezt mondanám, ha lenne jó formában lévő játékosunk. De az, hogy kivétel nélkül mindenki maga alatt teljesít, az elég sok aggodalomra ad okot. Akik meg jó formában vannak, azok meg ülnek a padon. (Isco, Kova)ziro4vr írta:Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Bale visszatérésben bíztam, de sajnos azt hozza, amit a második szezonjában.
Örülnék, ha ZZ tökös lenne és meghúzna egy 442-t Bale kárára. Akkora területeket nem fog hagyni a Bayern, hogy Bale meginduljon, így szerintem ő felesleges elem lesz este a pályán. Inkább betenném Iscot, hogy a labdajáratás jobban menjen. Vagy akár Jamest, hogy kúrjon egy nagy góltViccet félretéve, tényleg meg kellene mára bontani a BBC-t és jelenleg Bale a leggyengébb láncszem benne.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
M GY D V
30 4 7 19
Biztató
30 4 7 19
Biztató

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Carlo...Le lesz focizva..Ne felejtsük el Carlo papa amikor nyert velünk,ott volt mellette Zidane,de tavaly Zidane mellett nem volt senki.Az azt következő évben meg lélektelenül(és fáradtan),játszva estünk ki a Juve ellen.Hiszem,hogy nekünk van a legjobb edzőnk,a legjobb keretünk,és soha nem térdepelnék le előre ezeknek a káposztazabálóknak,már csak a pozitív/negatív energiaáramlások miatt sem.Igyuk meg a vérüket,fejben dől el minden!