nem tudom, gondolom üzemen kívül helyezik a nyomtatókat.
De amúgy tényleg érdekel, szóval köszönök minden választ.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 14:16
nem tudom, gondolom üzemen kívül helyezik a nyomtatókat.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 12., szerda 14:15
nem tudom, gondolom üzemen kívül helyezik a nyomtatókat.Realista24 írta:Barcások átmentek Pérez üzemmódba és igazolnának 200 milliókért.
Az értelmesebbeket kérdezem, hogy mégis miből tervezik az igazolásokat?
Messi májusban új szerződést kap, Neymar már kapott, Suarez marad. Nem látom, hogy kiből tudnátok pénzt csinálni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2017. április 12., szerda 14:13
Javítsatok ha nem jól tudom, meg lehet csak nálunk van így, nem egész spanyol ligában, de tudtommal a bevételek csak bizonyos %-át lehet fizetésekre költeni, ezért problémás ez már. Igazolni attól még tudna a klub. Mondjuk ha igaz az, hogy a következő évi költségvetésből lett Gomesbe fektetve, akkor neccesen.. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha ő és Paco nem érkeztek volna, és lenne +70 millió igazolni. Na mindegy.BlancoMark írta:Oke azt ertem hogy a felsoroltakbol osszejon 50-60 milla de mirol beszelsz amikor azt irod hogy olusz ami lenne igazolasokra? Honnan lenne amikor Messi uj szerzodeset is alig tudjak eloteremteni?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 12., szerda 14:10
BBeno írta:
taposott vagy tapsolt?![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 12., szerda 13:56
Oke azt ertem hogy a felsoroltakbol osszejon 50-60 milla de mirol beszelsz amikor azt irod hogy olusz ami lenne igazolasokra? Honnan lenne amikor Messi uj szerzodeset is alig tudjak eloteremteni? Raadasul a harom felsorolt minimum, de nagyon minimum 80 millert fog elkelni, de Thiagot ugy se engedik el, Verratti meg szeribtem meg ettol is tobbe lesz. Itt max toltelek emberekre lesz megint penz.Matyi írta:Mathieu, Mascherano, Rafinha, Denis, Arda, Rakitic, Gomes. Szerintem közülük 3-4 ember távozni fog. Utolsó háromból még mondjuk pénzt is lehetne csinálni, ha nem a mi vezetőségünk lenne ott.50-60 milla jöhetne be eladásból, plusz ugyanennyi lenne pluszban igazolásokra. Tehát ilyen 120 körül tudnánk igazolni szerintem. 3-4 értelmes játékost lehetne ebből venni. Én a középpályára vennék egy kezdő szintű játékost. Thiago/Verratti/Coutinho. Kár, hogy bármelyiket szereznénk meg, a 120 millió fele legalább már elmenne...
![]()
Rakitic, Arda, Mascherano, Gomes fizetése elég sok egyébként, azzal is lehetne spórolni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 13:47
Fele? Ne legyél naív, bytheway ezek szerint még létezelThiago/Verratti/Coutinho. Kár, hogy bármelyiket szereznénk meg, a 120 millió fele legalább már elmenne...![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 12., szerda 13:44
taposott vagy tapsolt?Marci77 írta:Marmint amiert eltiltast kapott a bajnoksagban? Igen ott megtapsolta a 4. birot es kommentalta sargait/kiallitasat.KAG írta:Van valami hiteles forrás, ahol azt írják, hogy neymar taposott tényleg?
Index azt írja, hogy csak tapsolt, de ők eléggé clickbait meg barca barát cikkeket hoznak le a sportrovatban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 12., szerda 13:43
HozzászólásSzerző: Matyi » 2017. április 12., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 12., szerda 13:37
Adócsalásból, ott úgyis remekül csinálják ezt.Realista24 írta:Barcások átmentek Pérez üzemmódba és igazolnának 200 milliókért.
Az értelmesebbeket kérdezem, hogy mégis miből tervezik az igazolásokat?
Messi májusban új szerződést kap, Neymar már kapott, Suarez marad. Nem látom, hogy kiből tudnátok pénzt csinálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 12., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. április 11., kedd 23:48
Marmint amiert eltiltast kapott a bajnoksagban? Igen ott megtapsolta a 4. birot es kommentalta sargait/kiallitasat.KAG írta:Van valami hiteles forrás, ahol azt írják, hogy neymar taposott tényleg?
Index azt írja, hogy csak tapsolt, de ők eléggé clickbait meg barca barát cikkeket hoznak le a sportrovatban.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 11., kedd 23:20
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 11., kedd 22:40
Ki nem ejti le a brazilt? Nalunk meg az egesz vedelem serult, pont nem erdekel a barcasok serult lelki vilaga.Ónó írta:Ebben az a legrosszabb, hogy Neymar nem egy állat, ellenben Suarezzel, aki Costát megszégyenítő mozdulatokért sem kapott eltiltást. A tapsolást visszanézik, a törlesztést vagy éppen "elkattanásos," "véletlen" odarúgásokat pedig nem?
Örültem volna, ha Neymar játszik, így sajnos megint lesz mire fogni ha nem nyernek.
Francokat, remélem a Soci ellen kiesik még vagy 2-3 meghatározó játékosNekem aztán mind1, hogyan csak nyerjünk és legyen meg a bajnokság.
Bl pedig sajnos túl neccesnek látszik, de ha itt tovább vergődünk... jön a dupla...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 11., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 11., kedd 19:30
Hagyjuk már.Ónó írta: Örültem volna, ha Neymar játszik, így sajnos megint lesz mire fogni ha nem nyernek.
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. április 11., kedd 19:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 19:16
Felőlem a Barca B-t is verhetjük, le se szarom hogy ki ellen nyerünk.Örültem volna, ha Neymar játszik, így sajnos megint lesz mire fogni ha nem nyernek.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2017. április 11., kedd 19:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 11., kedd 18:47
Mert Zidane az utóbbi rangadókon töketlen volt.Realista24 írta:En úgy írnám hogy elég az iksz, de nem jo. Vagyis elég lehet. De ha egy Malaga megveri őket...akkor mi miért ne?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem