Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam....az már rég le van zsírozva...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.

Özil 50?Hol az a gurulós bőrönd,hadd segítsek...

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:39
Ja ha rég levan zsírozva,akkor nem szótam....az már rég le van zsírozva...
majd bale után vagy szeptember elején bejelentik.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:31
az már rég le van zsírozva...morientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...![]()
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba....nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
![]()
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
ez most ugye csak vicc?csabi87 írta:A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.
Nagyon jó kis játékos ám.
HozzászólásSzerző: DT8 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:24
sztem mondjuk Perezben alapból nem merült fel, hogy egyben fizessük ki...bár kitudja.Géci írta:Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:24
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:22
Azt kéne valahogy kibekkelni, hogy ne egy összegbe keljen kifizetni...4 éves törlesztés simán jó lenne...Mythos90 írta:De ha végül 99.8 millióért hozzuk, akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem.Perez biztosan megőrült....
kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:18
De ha végül 99.8 millióért hozzuk, akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem.Perez biztosan megőrült....
kijelenti h 100 millió sok pénz bárkiért, mostmeg lehet még többet is kicsenget érte.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. augusztus 22., csütörtök 11:20
Miért kellene várni rá két évet, mikor a Sakhtarba, Harkivba stb meg kapja, és 2-3év múlva ha akar ugyanúgy felljebbléphet. Inkább játszik Ukrajnában, ahol címeket nyer, Bl/EL indulás adott, szokja az európai focit, jól megtömi a zsebét.hehe írta:a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
(monnyuk értem én hogy ott a pénz egy szegény brazil család gyerekének, de 1-2 év és vmi mediterrán országban is megkapná ezt...)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 22., csütörtök 11:12
Gondolom Fernandinho-ra gondolsz. 35 millio euroert vettek meg a Shaktarbol. Ja es egyebkent 28 eves.csabi87 írta:Basszus miért nem tudunk egy ilyen gyereket venni mi?a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...Nagyon jól játszott a Newcastle ellen.Olyan labdákat osztogatott...
Na mindegy...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 22., csütörtök 11:02
Basszus miért nem tudunk egy ilyen gyereket venni mi?a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 22., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 10:15
a shaktar ukrajnában meg 1-2 brazil csapat tele van ilyen 30-40-50 millás brazil gyerekekkel, akik hébe-hóba barcelonát szorongatnak a béellben, és rohadt látványos focit nyomnak...csabi87 írta:Én Özilt ennyi pénzért eladnám amúgy.A City honnan vette azt a kis irányító brazil srácot aki most is kezdett hétfőn.Most nem jut eszembe a neve hirtelen.Na ő kellett volna ide nekünk Iscoval párban.![]()
Nagyon jó kis játékos ám.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 22., csütörtök 10:00
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 22., csütörtök 9:24
Jaj de nagyon próbálkozik ez a Mourinho tanonc... de fele annyira sem effektív mint a mestere... nemtom mit erőlködik már, mindenki tudja, hogy igaz, csak ő tagad mindent, mert nagyon nem akarja eladni, háát... soryVillas-Boas: “Nem tudok erről semmit sem mondani, mert nem igazak a hírek. Az ideális az lenne, ha minden játékosunk maradna de még hátra van néhány nap az átigazolási piac lezárultáig. Bármi megtörténhet.” - kommentálta a portugál edző a tegnapi Bale átigazolásáról szóló információkat, valamint Willian és Lamela helyzetét.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:57
Múlthéten még csak úgy volt, hogy egy meg nem nevezett játékosért (és ment a találgatás hogy ki lehet ez a 40-45 millás ember); én akkor megmondom őszintén, hogy Benzemára tippeltem volna (hozzáteszem most is), Wenger ugye ennyit adott volna Suárezért is, de lényegtelen mert szerintem sem Karim, sem pedig Özil nem fog távozni idén Bale ide vagy oda! Megjegyzésként; ezekben a cikkekben Pedrerol bácsiék is csak a saját szubjektív véleményeiket osztják meg, pl. Albert Luque ugyanebben a beszélgetésben, laza vitaműsorban pedig ennek pont az ellenkezőjét prezentálja véleményként és szerinte meg nem adná most el a Madrid Özilt.Amúgy ezt az Öziles hírt nem értem.
Mi ez hogy már múlthéten tudták, hogy majd most csütörtökön vagy pénteken jön a MU egy 50 millás aktatáskával Özilért?
Én ezen is csodálkoznék; betonkezdő az emberünk és egy a jelenlegi MU.-nál jobb, erősebb csapatban tolja!A Jutarnji List szerint Modric bízik abban, hogy még ezen a nyáron visszatérhet Angliába. A lap állítása szerint Modric elmondta a csapattársainak, hogy szívesen játszana a United színeiben. Azonban beszámolnak arról is, hogy mivel Xabi Alonso hosszú időre kidőlt, Ancelottiék biztosan nem engedik el a játékost.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:53
deal.hehe írta:és egy etóó 6 millióért?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:34
Ne terjeszd a hülyeségetés egy etóó 6 millióért
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:32
jólvan az, tökéletes, ha özilt elviszi 50-ért a mumorientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...![]()
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba....nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
![]()
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem