Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Remélem a fiúk nem ilyen beszariak, mint itt a nagy átlag. Éveken át ez volt a legnagyobb baj a gárdával, hogy alapból fejekben már eldőlt, hogy ki fogunk kapni a rangadókon. Ez az utóbbi időben eltűnni látszik, erre megy itt a rinya. Mi vagyunk a Real Madrid, a világ legjobb csapata! Egyértelműen pozitív töltéssel kell nekimenni az estének. A beszariakra csak a vereség vár. Hala Madrid!!!
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szórakoztok itt az idegrendszeremmel. Minden hírre ugrok ma.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
"Szpihológiai" hadviselés.Realista24 írta:Ez a Carvajal hír mi? Én nem látom AS-en. Tegnap rendben edzett.

- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Rádásul Carlo papa kivülröl - belülröl ismeri a BBC minden erösségét és gyengeségét.pheco írta:Én is ezt mondanám, ha lenne jó formában lévő játékosunk. De az, hogy kivétel nélkül mindenki maga alatt teljesít, az elég sok aggodalomra ad okot. Akik meg jó formában vannak, azok meg ülnek a padon. (Isco, Kova)ziro4vr írta:Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Bale visszatérésben bíztam, de sajnos azt hozza, amit a második szezonjában.
Örülnék, ha ZZ tökös lenne és meghúzna egy 442-t Bale kárára. Akkora területeket nem fog hagyni a Bayern, hogy Bale meginduljon, így szerintem ő felesleges elem lesz este a pályán. Inkább betenném Iscot, hogy a labdajáratás jobban menjen. Vagy akár Jamest, hogy kúrjon egy nagy góltViccet félretéve, tényleg meg kellene mára bontani a BBC-t és jelenleg Bale a leggyengébb láncszem benne.
Egy
Modric-Case-Kroos
--------Isco
-------B---C
-vel talán meg lehetne lepni.
Vagy nem

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a Carvajal hír mi? Én nem látom AS-en. Tegnap rendben edzett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
akkor nem csak én érzek így. én nem vagyok pesszimista általában, de valamiért nagyon nem érzem, hogy bármi esélyünk is lenne ezellen a bayern ellen, ha danilo kezd, akkor meg az sem fog meglepni, ha nagyon lesimáznak.Yazid írta:az esélytelenebbek teljes nyugalmával fogom nézni a meccset és nem mondanám ezt ha bale, modric hoznák a szintet amit tudnak, de látjuk mit mutatnak hónapok óta, kétlem, hogy pont ma este változna akármi is.
persze ne legyen igazam.
egyébként már amikor megvolt a sorsolás, akkor is úgy voltam vele, hogy a barcának és nekünk is ennyi lesz a BL. ennek ellenére várom a meccset, azért csak a történelem egyik legkomolyabb párosítása lesz a mai.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Carvajal lesérül. Ilyenkor szokott az lenni, hogy egészen véletlenül még Costa is felépül. Egészen elképesztő, hogy Arsenal szinten balfaszkodás megy a sérülések terén. Azt, hogy Lewandowski nem játszik persze senki sem gondolta komolyan soha.
Amióta ez a beadásos dolog a játékunk alapja, na meg hogy Danilo van a helyén ez bizony könnyen végzetes lehet.
Amióta ez a beadásos dolog a játékunk alapja, na meg hogy Danilo van a helyén ez bizony könnyen végzetes lehet.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is ezt mondanám, ha lenne jó formában lévő játékosunk. De az, hogy kivétel nélkül mindenki maga alatt teljesít, az elég sok aggodalomra ad okot. Akik meg jó formában vannak, azok meg ülnek a padon. (Isco, Kova)ziro4vr írta:Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Bale visszatérésben bíztam, de sajnos azt hozza, amit a második szezonjában.
Örülnék, ha ZZ tökös lenne és meghúzna egy 442-t Bale kárára. Akkora területeket nem fog hagyni a Bayern, hogy Bale meginduljon, így szerintem ő felesleges elem lesz este a pályán. Inkább betenném Iscot, hogy a labdajáratás jobban menjen. Vagy akár Jamest, hogy kúrjon egy nagy gólt

engem danilo zavar a leginkább. nagyon hülyére fogják verni ha nem carvajal lesz, amúgy nem tart sajnos örökké a gólszériánk sem. sanszos hogy ma törik meg a sorozat.Yazid írta:az esélytelenebbek teljes nyugalmával fogom nézni a meccset és nem mondanám ezt ha bale, modric hoznák a szintet amit tudnak, de látjuk mit mutatnak hónapok óta, kétlem, hogy pont ma este változna akármi is.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez a Carvajal sérülés amúgy mi?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
az esélytelenebbek teljes nyugalmával fogom nézni a meccset és nem mondanám ezt ha bale, modric hoznák a szintet amit tudnak, de látjuk mit mutatnak hónapok óta, kétlem, hogy pont ma este változna akármi is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi a baj az Atma-Leicester meccsel?ziro4vr írta:Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem egy nagyon jó meccset fogunk látni, és én azt érzem nem kapunk ki. Nagyon várom az estét, az ilyen meccsek miatt érdemes nézni a focit. Mára alig maradt ilyen párharc.
Nem illik.
tipikus. ott forgatják meg ahol akarják. szép lesz.Az AS az írja, h Zidane nem kockáztatja meg Carvajal játékát, így Danilo fog kezdeni a védelem jobb oldalán.
- Mester77
Bár Danilo nyáron elrakott egyet nekik

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szűr mariska irgalmazz. Totál '13. Röhögünk, ma meg mi is kapjuk a brét. Na de bízva bízz, Halamadrid.V. Mester 77 írta:Az AS az írja, h Zidane nem kockáztatja meg Carvajal játékát, így Danilo fog kezdeni a védelem jobb oldalán.
- flori
Nekem totálisan 2013 feelingem van, a Barcelona kedden idegenben csúnyán kikap, nevetgélünk rajtuk, és másnap jön a kés a hátba.
Viszont valóban annyira rossz a BL szezonban Ronaldo és Bale is, hogy vmikor el kell hogy süljön a lábuk. Óriási meccs lesz, de érzésem szerint kettő biztosan lesz közte.
Viszont valóban annyira rossz a BL szezonban Ronaldo és Bale is, hogy vmikor el kell hogy süljön a lábuk. Óriási meccs lesz, de érzésem szerint kettő biztosan lesz közte.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Mester77
Az AS az írja, h Zidane nem kockáztatja meg Carvajal játékát, így Danilo fog kezdeni a védelem jobb oldalán.
Ez mennyire hiteles?
Ez mennyire hiteles?

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Vissza jöhet, kíváncsi vagyok nagyon a visszavágóra , benne lehet egy fordított eredmény is akár a Camp Nou ban.. Barca szokásos fliperes góljai nem lehet még nyugodt a Juve teljesen.. gólt kell lőnie a Juvénak hogy biztos legyen. . ezt a meccset megrakom mert benne van a dráma.realistahuni írta:Minden összejött a Juvénak ezen a meccsen, ekkora különbség azért nem volt. Kicsit savanyú a szőlő azért, hogy ezek egy Khedira-Igájn kettőssel 3-0-ra hazaküldik a barcát, mi meg Modricsékkal nem tudjuk jó ideje becsületesen helyretenni őket.![]()
Fejben szerintem erősebb a Juve sokkal mint a PSG, de azért itt is benne van hogy visszajön a barca szerintem, pláne ha a bírók is hozzájárulnak.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont valamelyik nap írtam, hogy hogy lehet az, hogy Neymar végig tolta az egész szezont, 10en ezer kilómétereket utazik a válogatott szünetekben, erre pont tavaszra kerül talán európai időszakának legjobbjába. Na, hát tegnap kijött rendesen, hogy LE nem meri megbontani az MSN-t és ki vannak facsarva mint az állat. Remélem a Sociedad ellen is lenyomnak 90 percet, meg a Juve elleni visszavágón is, aztán a Clásicó-ig tényleg minden energiájukat felhasználják. Egy "0 kilóméteres" Arda vagy Paco plusz egy a seggén levegőt vevő Messi-Suarez duó tetszene.sonic írta:A Barca enervalt volt, es faradt, nem volt bennuk tuz, es semmi atuto ero.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero