Az igaz, hogy a menedzsere a tesója volt?

Azért az öregnek egy kicsit több tiszteletet!legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:52
Az igaz, hogy a menedzsere a tesója volt?
Azért az öregnek egy kicsit több tiszteletet!legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:33
Lloris, Walker, Vertonghen, Dembélé, Paulinho, Sandro, Lamela, Willian (esetleg Soldado) szerintem szinte akármelyik PL-csapatban kezdő lehetne.DavieS írta:mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:40
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:39
Én, meg vagyok győződve, hogy a Chelsea fogja elvinni olyan 20-25 misiértKerlon írta:(Coentrao?)
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 22., csütörtök 17:24
Erre csak annyit tudok mondani, hogy VerthongenDavieS írta:de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:22
Szerintem a Cityn és a Chelsean kívül fogható a számukra még a United is, de majd meglátjuk.DavieS írta:szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
4-5. hely környéke, de az eddig is megvolt.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:18
szerintem meg nem lesznek tényezők az első 3-ban, mind jó játékos, de egytől egyig másodikvonal, klasszis az egy van most, őt is elhozzuk.Kerlon írta:Kemény lesz ez a Spurs, ha összerakja őket AVB.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:07
30 millió fontot írnak mindkét játékos esetében.árat esetleg nem írnak?
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. augusztus 22., csütörtök 16:05
Realista24 írta:Elvileg Willian átment az orvosin, öt évre ír alá. Lamela következik, aztán Bale.
madridronie írta:Óriási az öreg Wenger,
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:52
Óriási az öreg Wenger, pár hete még fikázza a Madridot, most meg, hogy ég a ház Londonban; innen várja a lepattanót (elsősorban Di María; Karimra ugye esélye sincs, legfeljebb csak a pedofil álmaiban)!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 22., csütörtök 11:26
Lehet azért elég sokat nyom az összképen, hogy most már fix BL helyük van. Illetve ilyenkor a távozni kívánó játékosokat már viszonylag olcsóbban is meg lehet venni. Amúgy még rengeteg jó lehetősége van Wengernek igazolni.BBarni írta:Benzema totál esélytelen, kizárt, hogy elengedjék! Viszont Di Maria még lehet, bár őt a PSG is vinné elvileg szóval az sem lenne könnyű biznisz!BBC: Az Arsenal Karim Benzema és Angel di María leigazolásán dolgozik, emellett egy kapust és egy kp-t is akarunk.
Ez a Wenger meg!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."![]()
Ezt egy picit hamarabb kellett volna elkezdeni BL kérdés ide vagy oda...
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. augusztus 22., csütörtök 11:02
Ez az RVK van Persie akar lenni?Anis írta:RVK és Welbecken múlik minden,
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 22., csütörtök 10:13
Benzema totál esélytelen, kizárt, hogy elengedjék! Viszont Di Maria még lehet, bár őt a PSG is vinné elvileg szóval az sem lenne könnyű biznisz!BBC: Az Arsenal Karim Benzema és Angel di María leigazolásán dolgozik, emellett egy kapust és egy kp-t is akarunk.
Ez a Wenger meg!AW: "A piac nekem ma kezdődik és szeptember 2-án zárul. Rengeteg minden fog történni az elkövetkező 10-12 napban. Még rengeteg időnk van."
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 22., csütörtök 0:39
én is ezen gondolkodtam amikor kiderült, hogy maradni fog. Úgy volt , hogy megy a Tottenhambe, de végül maradt. Amúgy szerintem rájött, hogy ráér még. Csinál még egy jó idényt sok góllal és bőven ráér egy év múlva is eligazolni. Nincsen rossz helyen ott sem, simán kezdő és ez nagyon fontos a VB előtti évben.Remy írta:Amúgy Bentekét, hogy a fenébe nem igazolta le egy nagyobb csapat sem?Tavaly is elég szépen termelt, idén már 3 gólnál jár, és ez még csak a 2. forduló. Nem rossz kis csatár.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 21., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 21., szerda 21:05
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 21., szerda 14:42
Ha Willian tudja azt hozni, mint a Donyeckben, akkor hatalmas erősítés lesz. Nem csodálom, hogy AVB már harmadjára próbálja megszerezniGT37 írta:Hamarosan megszülethet a megállapodás Willian és Lamela ügyében.![]()
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. augusztus 21., szerda 14:23
Igen, borzasztó gyenge volt ez a Newcastle hétfőn.. Szerintem most a Cardiff is megverné őket. Olyan volt, mintha pályára lett rakva 10 ember, aztán menjenek valamerre. Egyedül Krul volt a pozitív, ha ő nincs, még kaptak volna a szarkák 4 gólt alaphangon.Kerlon írta:Mondjuk a Newcastle és az előszezonjuk a számomra nem mérvadó, de én is a City-Chelsea kettőst várom előre.hehe írta:számomra a city olyan meggyőző, hogy sima bajnoki címet adok nekik.
totenem nem lesz 4-ben.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem