Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 11., kedd 23:13

Az Iphone-hoz még annyit, hogy 3gs-óta az össze generációm volt és soha egy Iphone-om sem ment tönkre.

Igaz lehetőségem volt sűrűn cserélni, viszont soha gondom nem volt. Korábban ez csak a Nokiával volt.

2db geneneráció Samsungom volt, mindkettővel gondom lett, egyikkel a kijelző, másikkal az akksi, de lehet ez csak véletlen.

Szerintem azt kell használni az embernek, ami bejön és passzol neki.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. április 11., kedd 22:35

Steve írta:Akik ölre mennek mobilgyártók harca miatt, azokat kinevetem. Manapság óriási a választék, operációs rendszer és pénztárca figyelembe vételével. Baromi jó mobilokat lehet venni, mindenféle árkategóriában. Ezért is felesleges a mobilos vallásháború.
Most már amúgy tényleg ez a helyzet. Pár éve (4-5) azért még hátrányban voltak az androidos telók, az iPhone-ok akkor köröket vertek rájuk, nagyon hamar betérdeltek a csúcs androidok is, de kb a Galaxy S6 óta szűnt meg a nagy szakadék szerintem.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2017. április 11., kedd 22:33

Nekem Iphone 7 Black Jet van jelenleg.

Van jobb mobil a piacon. Van drágább Samsung.

Túlárazott az Iphone? Az.

Én kaptam az előfizetés mellé. 1,5 évente tudok új telefont választani.

Szeretem az Apple ciccait. Mindenem Apple így a kompatibilitás miatt benyelt a zárt rendszer. Ennek elfogadom minden hátrányát, viszont élvezem minden előnyét.

Akik ölre mennek mobilgyártók harca miatt, azokat kinevetem. Manapság óriási a választék, operációs rendszer és pénztárca figyelembe vételével. Baromi jó mobilokat lehet venni, mindenféle árkategóriában. Ezért is felesleges a mobilos vallásháború.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 19:17

ziro4vr írta:
Kerlon írta: Ziro neked milyen Huaveii kéne?
Hát hallod most a téma hatására megnéztem a P10 teszteket, lehet akkor inkább már az a Samu amit te linkeltél anno. Már ha ingyen lenne. Remélem amúgy ez egy burkolt nyereményjáték akar lenni amit R24 szervez.
Azaz, amint mindenki utalta az 5K-t, már indul is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 11., kedd 18:54

ziro4vr írta:
Hát hallod most a téma hatására megnéztem a P10 teszteket, lehet akkor inkább már az a Samu amit te linkeltél anno. Már ha ingyen lenne. Remélem amúgy ez egy burkolt nyereményjáték akar lenni amit R24 szervez.
A P10 Plussról én csak jót olvastam eddig. Mondjuk az S8-at szerintem semmi nem tolja most le. Az a kinézet... Mintha két generációval előrébb járnának.

Régi androidokkal az a gond, hogy sokkal gyorsabban fejlődött a piac, illetve a szoftverek stb. Ugye egyre több a droid programozó is, egyre nagyobb tért hódított és ezért nem érte meg foglalkozni a szotfverfrissítéssel egyik vállalatnak sem, illetve 2 év alatt kb. hatalmasakat fejlődtek a hardwarek is. Szerintem ez az S8, P10, LG G6 már 4-5 évig is elmehet, ha normálisan bánnak velük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. április 11., kedd 18:45

Na akkor itt bekapcsolódnék én is :mrgreen:

2 éve szántam rá magam, hogy egy komolyabb okostelefont vegyek, amit elsődlegesen a mindennapos kapcsolattartások végett vettem (ismerősök panaszkodtak, hogy hiába írnak, amikor dolgozom, nem érnek el és állandóan hívogatni kell).

Ezen okból mivel az androidos telefonokat részesítették előnyben az ismerőseim és azokat ajánlották főképp, egy akkor még közepesnek számító Samsung Galaxy S4-et vettem, a paraméterei meggyőzőek voltak, és árban is megfelelt nekem. Az Apple a hardveres képességei miatt nem jött be nekem akkoriban (bár fogalmam sem volt akkor, hogy az milyen). A telefon egy darabig jól ment, semmi probléma nem volt vele, aztán többször túlmelegedett messengerezés, facebookozás közben, kikapcsolt és újraindult vagy lefagyott, valamint az akkumulátorral se volt valami oké, 9-10 hónap használat után 25% töltöttség környékén mindig kikapcsolt és újraindult, naponta 2x kellett tölteni. Mint kiderült utólag ez a Galaxy S4 típushibái közé tartozott és többen is mondták nekem az ismerősök közül, hogy ez nem éppen egy nyerő telefon.

Ezek után döntöttem úgy, hogy új telefon kell kb. 1 éve. Ekkor az ismerőseim mindenképp az Applet ajánlották már, hiába volt az drága. Ráadásul kapóra jött, hogy az egyik ismerősömnek pénzre volt szüksége, így csereüzletben állapodtunk meg én adtam a Galaxy S4-et plusz egy kis kp-t, ő pedig a kezembe adott egy iPhone 5s-t cserébe. Eddigi használat során probléma csak az akkumulátorral merült fel, mivel véleményem szerint gyorsan merül (bár sokat is használom) és napi 1 töltés kell neki már, de elvileg ez egy 5.000-10.000 Ft-os probléma. Az iOS rendszer "zártságával" sem adódott nekem probléma, gond nélkül megtanultam, hogy lehet zenéket, képeket küldözgetni és áttenni. Számomra a 16 gb tárhely is elég a telefonon, mivel a régebbi dolgokat a számítógépemre, vagy az iCloudba mentem le a telefonról való törlés előtt. Így számomra nem kérdés már az sem, hogy ha legközelebb telefont veszek, az iPhone lesz. Viszont mivel elégedett vagyok az 5s-el, erre maximum csak jövőre kerül sor.

(Bocsi a hosszú irományért)
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 11., kedd 18:30

El vagy tévedve.
CSak az kellett neki, hogy az apple-t lássa elől és most így ül az almája előtt. :mrgreen: :mrgreen:
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 11., kedd 18:14

Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 11., kedd 18:02

Nekem egyszer volt csúcs androidom, meg az S szeria elso darabja 2010-ben. Akkor nem ereztem rosszabbnak, mint a 4 vagy 4s-t. 2 evig faszan is mukodott aztan szinte teljesen meghalt, mig a 4s meg 2 eve is mukodott sok ismerosomnek.
Igy, hogy mar az android csucstelok is 200 korul mozognak, egyertelmuen iphonet valasztanam. Igaz meg nem volt almam, de az ipadem nagyon szeretem, szoval az iphonenal sem lenne semmi gondom.
Majd osszel megnezem milyen feltetelekkel tudom kihozni telekomtol a 8-at, de ugy erzem nem tul kedvezokkel. :mrgreen:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 11., kedd 17:57

Barátnőmnek Iphone 6plus van 16 gigával.
Borzasztó kevés a hely rajta. Úgy nyit, hogy a rendszer megeszik belőle 4 gigát kb.

És állandóan ki is fagy meg szaggat neki (elvileg ez azért, mert majdnem mindig rottyon van a telefon tárhelye).

A mai világban a 16 giga semmire nem elég, 32 a minimum.
Nekem az van, de sokszor úgy érzem,hogy elférne egy 64-es legalább.
ZIDANE

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 11., kedd 17:56

Hát Applenél már 4 éve is baj volt kb a szűkös tárhely. Android (la. újabb Samsungok) már úgy kezelik az sd kártyát, mintha második beépített tárhely lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 17:45

Kerlon írta:
Nálunk eddig tényleg csak a legalja androidok szartak be, de manapság maximum a belsőtárhelyek szűkössége, ami kitud igazán cseszni a felhasználókkal. Legalábbis nekem csak abból volt már egy ideje problémám, hogy nem volt elég tárhely frissíteni és használhatatlan lettek a program.
Hatalmas felüdülés volt 16ról 128 gigára váltani. :-*
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 11., kedd 17:43

Nekem Applebe is a formavilág jött be főleg az 5-ös váz az újakat már letolja szerintem sok telefon vagy legalább komoly konkurenciát állítanak neki.

Nálunk eddig tényleg csak a legalja androidok szartak be, de manapság maximum a belsőtárhelyek szűkössége, ami kitud igazán cseszni a felhasználókkal. Legalábbis nekem csak abból volt már egy ideje problémám, hogy nem volt elég tárhely frissíteni és használhatatlan lettek a program.

Amúgy ma olyat láttam, mint még soha. Iphone 6 vagy 6s kamera megnyitásnál kifagyott. :| Csodálkozott is a tulaja. :lol:

Ziro neked milyen Huaveii kéne?
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 11., kedd 16:47

Android sokkal jobban módolható, a rendszer lényege ez a nyitott forma. Amit persze 10/1 ember ha használ. De pl ezért is írtam hogy céges környezetben/feladatokra az alma szerintem a legideálisabb, míg ha személyes használat, játék stb akkor android.
Nem illik.

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 11., kedd 16:43

Hulye pelda volt. :D

En pl appeket hackelek meg rajta rendzseresen, amit almaval csak jb utan lehetne
ZIDANE

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 11., kedd 16:24

KAG írta:
Ha szereted basztatni a telefonodat és minden apró szart állítgatni rajta, programokat törni meg akár a rezgés vibrálását is állítgatni, akkor meg droid.
Az almán is be lehet állítani a rezgés vibrálását... nekem a tá- tá ti-ti tá, ti-ti ti-tá, ti-tá a ritmus rajta... :mrgreen: :lol:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 11., kedd 15:59

Mondjuk az általad leírt tul.-okat bőven hozza egy flagship droid is.
Ott szoktak az emberek köpködni amikor megveszik a 60 ezres androidot és utána meg imádják a 200 ezres almát.

Ahhoz képest meg jó, hogy szar. :lol:
Mintha egy fapad A4-est hasonlítanánk össze egy M4-es bmw-vel.

Szerintem a csúcskategóriás droid és alma között annyira sok nincs.
Tényleg inkább márkahűség meg egyéni preferenciák a döntőek. De egyébként mind a kettő brutál jó.
ZIDANE

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 11., kedd 15:26

KAG írta:Anyám kezébe pl akáhány droidot adtam elbaszta az összeset.

Most van neki egy sima ötös alma és imádja.
Mi is most dobtunk össze anyunknak egy SE-re, neki is csak Androidjai voltak előtte, de sokszor gond volt, hogy elnyomott ezt-azt véletlenül, aztán alig jöttünk rá, hogy mit. Alig várom, hogy elkezdje használni ezt, és halljam az első tapasztalatokat :) Kérdezte, hogy könnyen tudja-e majd használni, csak nevettünk :lol:

Én amúgy szerettem macerálni a telefont mindig, bár most a prioritás már a kiszámíthatóság, gyorsaság, jó kamera és jó akksi lett. A négyből hármat teljesít az alma :mrgreen:

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. április 11., kedd 15:21

Realista24 írta:
d.gergo írta:Almás vagyok, de ha ingyen lenne, én kipróbálnék egy high-end androidos telót, mert az oprendszert nagyon szerettem mindig is. Csak zsákbamacskának túl drágák az S8 féle készülékek. :)
Biztos én vagyok egyszerű, de nekem az android mindig is túlkomplikáltnak tűnt.

Nem, IOS-hez képest valóban bonyolult.
Én úgy is szoktam ajánlani, ha csak telefonálni,face,insta,snap, stb... funkcióra kell főként, akkor egyértelmű, hogy az Alma a nyerő.

Ha szereted basztatni a telefonodat és minden apró szart állítgatni rajta, programokat törni meg akár a rezgés vibrálását is állítgatni, akkor meg droid.
Anyám kezébe pl akáhány droidot adtam elbaszta az összeset.

Most van neki egy sima ötös alma és imádja.
ZIDANE

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2017. április 11., kedd 15:15

Xiaomi Mi Mix

Vissza: