Elektronika
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Elektronika
Barátnőmnek Iphone 6plus van 16 gigával.
Borzasztó kevés a hely rajta. Úgy nyit, hogy a rendszer megeszik belőle 4 gigát kb.
És állandóan ki is fagy meg szaggat neki (elvileg ez azért, mert majdnem mindig rottyon van a telefon tárhelye).
A mai világban a 16 giga semmire nem elég, 32 a minimum.
Nekem az van, de sokszor úgy érzem,hogy elférne egy 64-es legalább.
Borzasztó kevés a hely rajta. Úgy nyit, hogy a rendszer megeszik belőle 4 gigát kb.
És állandóan ki is fagy meg szaggat neki (elvileg ez azért, mert majdnem mindig rottyon van a telefon tárhelye).
A mai világban a 16 giga semmire nem elég, 32 a minimum.
Nekem az van, de sokszor úgy érzem,hogy elférne egy 64-es legalább.
ZIDANE
Hát Applenél már 4 éve is baj volt kb a szűkös tárhely. Android (la. újabb Samsungok) már úgy kezelik az sd kártyát, mintha második beépített tárhely lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hatalmas felüdülés volt 16ról 128 gigára váltani.Kerlon írta:
Nálunk eddig tényleg csak a legalja androidok szartak be, de manapság maximum a belsőtárhelyek szűkössége, ami kitud igazán cseszni a felhasználókkal. Legalábbis nekem csak abból volt már egy ideje problémám, hogy nem volt elég tárhely frissíteni és használhatatlan lettek a program.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nekem Applebe is a formavilág jött be főleg az 5-ös váz az újakat már letolja szerintem sok telefon vagy legalább komoly konkurenciát állítanak neki.
Nálunk eddig tényleg csak a legalja androidok szartak be, de manapság maximum a belsőtárhelyek szűkössége, ami kitud igazán cseszni a felhasználókkal. Legalábbis nekem csak abból volt már egy ideje problémám, hogy nem volt elég tárhely frissíteni és használhatatlan lettek a program.
Amúgy ma olyat láttam, mint még soha. Iphone 6 vagy 6s kamera megnyitásnál kifagyott.
Csodálkozott is a tulaja.
Ziro neked milyen Huaveii kéne?
Amúgy ma olyat láttam, mint még soha. Iphone 6 vagy 6s kamera megnyitásnál kifagyott.

Ziro neked milyen Huaveii kéne?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Android sokkal jobban módolható, a rendszer lényege ez a nyitott forma. Amit persze 10/1 ember ha használ. De pl ezért is írtam hogy céges környezetben/feladatokra az alma szerintem a legideálisabb, míg ha személyes használat, játék stb akkor android.
Nem illik.
- KAG
Hulye pelda volt.
En pl appeket hackelek meg rajta rendzseresen, amit almaval csak jb utan lehetne

En pl appeket hackelek meg rajta rendzseresen, amit almaval csak jb utan lehetne
ZIDANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az almán is be lehet állítani a rezgés vibrálását... nekem a tá- tá ti-ti tá, ti-ti ti-tá, ti-tá a ritmus rajta...KAG írta:
Ha szereted basztatni a telefonodat és minden apró szart állítgatni rajta, programokat törni meg akár a rezgés vibrálását is állítgatni, akkor meg droid.

- KAG
Mondjuk az általad leírt tul.-okat bőven hozza egy flagship droid is.
Ott szoktak az emberek köpködni amikor megveszik a 60 ezres androidot és utána meg imádják a 200 ezres almát.
Ahhoz képest meg jó, hogy szar.
Mintha egy fapad A4-est hasonlítanánk össze egy M4-es bmw-vel.
Szerintem a csúcskategóriás droid és alma között annyira sok nincs.
Tényleg inkább márkahűség meg egyéni preferenciák a döntőek. De egyébként mind a kettő brutál jó.
Ott szoktak az emberek köpködni amikor megveszik a 60 ezres androidot és utána meg imádják a 200 ezres almát.
Ahhoz képest meg jó, hogy szar.

Mintha egy fapad A4-est hasonlítanánk össze egy M4-es bmw-vel.
Szerintem a csúcskategóriás droid és alma között annyira sok nincs.
Tényleg inkább márkahűség meg egyéni preferenciák a döntőek. De egyébként mind a kettő brutál jó.
ZIDANE
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Mi is most dobtunk össze anyunknak egy SE-re, neki is csak Androidjai voltak előtte, de sokszor gond volt, hogy elnyomott ezt-azt véletlenül, aztán alig jöttünk rá, hogy mit. Alig várom, hogy elkezdje használni ezt, és halljam az első tapasztalatokatKAG írta:Anyám kezébe pl akáhány droidot adtam elbaszta az összeset.
Most van neki egy sima ötös alma és imádja.

Én amúgy szerettem macerálni a telefont mindig, bár most a prioritás már a kiszámíthatóság, gyorsaság, jó kamera és jó akksi lett. A négyből hármat teljesít az alma

- KAG
Realista24 írta:Biztos én vagyok egyszerű, de nekem az android mindig is túlkomplikáltnak tűnt.d.gergo írta:Almás vagyok, de ha ingyen lenne, én kipróbálnék egy high-end androidos telót, mert az oprendszert nagyon szerettem mindig is. Csak zsákbamacskának túl drágák az S8 féle készülékek.
Nem, IOS-hez képest valóban bonyolult.
Én úgy is szoktam ajánlani, ha csak telefonálni,face,insta,snap, stb... funkcióra kell főként, akkor egyértelmű, hogy az Alma a nyerő.
Ha szereted basztatni a telefonodat és minden apró szart állítgatni rajta, programokat törni meg akár a rezgés vibrálását is állítgatni, akkor meg droid.
Anyám kezébe pl akáhány droidot adtam elbaszta az összeset.
Most van neki egy sima ötös alma és imádja.
ZIDANE
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Xiaomi Mi Mix
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos én vagyok egyszerű, de nekem az android mindig is túlkomplikáltnak tűnt.d.gergo írta:Almás vagyok, de ha ingyen lenne, én kipróbálnék egy high-end androidos telót, mert az oprendszert nagyon szerettem mindig is. Csak zsákbamacskának túl drágák az S8 féle készülékek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Almás vagyok, de ha ingyen lenne, én kipróbálnék egy high-end androidos telót, mert az oprendszert nagyon szerettem mindig is. Csak zsákbamacskának túl drágák az S8 féle készülékek.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Cégesnek amit adnak, sajátnak meg május 18-tól Iphone.

- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Microsoft 950.
Bő 1 éve hiba mentesen.
Bő 1 éve hiba mentesen.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

Mivel átlagfelhasználó vagyok (értsd: hívás, sms, zene, böngészés, youtube stb) és ezekre kb. elég egy 50 ezres telefon is, ami gond nélkül kiszolgál, ezért nálam a formavilág és tényező. Számomra már az S7 edge is vitte a prímet, de ez az S8 valami kegyetlen szép. Ingyé az kéne. Bár elég szar, hogy kisebb kijelzővel nem adják ki, ezért vettem egy A3 2017-es modellt. Gyönyörű, kompakt, mindenre jó, amire nekem kell.
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szinten alma. Gyors, precíz, megbízható, nem omlik ossze nem idegesít fel. Nekem egy 5s van nagyon kijövök vele.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Almára szavaztam, bár csúcs samut mostanában nem nyomkodtam. Mondjuk pro felhasználó sem vagyok, így a legtöbb - sokak számára fontos - részlet hidegen hagy. Legyen stabil, könnyen kezelhető és normális formája.
Ez meg most jött szembe velem:
http://imagazin.hu/vajon-gyorsabb-a-gal ... -iphone-7/
Na, az ilyen nem hoz lázba
Ez meg most jött szembe velem:
http://imagazin.hu/vajon-gyorsabb-a-gal ... -iphone-7/
Na, az ilyen nem hoz lázba

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
A hónapba jön ki az S8 plusz, elég jó dolgokat hallottam róla, én azt választanám.Realista24 írta:De ez most ingyé vanikarus93 írta:Samsung S kategória 6-os vagy afeletti.
Mint mobilfejlesztő is mondom, ez a telefon bizony megéri a pénzt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc