Tudom, hogy ez már újabb szám. Hybrid Theory meg van eredetiben. Na meghallgatom ezt a kettőt, aztán ha kicsit megfog, akkor pótlom a lemaradásaim.portillo írta:A Faint mondjuk pont Meteora.![]()

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:36
Tudom, hogy ez már újabb szám. Hybrid Theory meg van eredetiben. Na meghallgatom ezt a kettőt, aztán ha kicsit megfog, akkor pótlom a lemaradásaim.portillo írta:A Faint mondjuk pont Meteora.![]()
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:24
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 25., vasárnap 14:18
Eddig én szerintem csak rap zenéket linkeltem be, de akkor itt egy kis változatosság:Sierra írta:Igen elrapesedett ez a topik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 24., szombat 23:29
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 24., szombat 23:15
az sose bajSierra írta:Igen elrapesedett ez a topik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 24., szombat 23:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. augusztus 24., szombat 23:03
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 24., szombat 22:45
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 24., szombat 12:53
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 23., péntek 15:32
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 22., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 22., csütörtök 15:29
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 22., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 22., csütörtök 13:57
Nekem jobban bejön a II. Több olyan előadó van rajta akiket szeretek. Elsőn Day, Norba, Deego akiket szoktam hallgatni, bár Norbát és Deegot is régen szerettem inkább. Viszont a Zéessó szám fasza.ferni írta:[cseszd meg, ráhallgattam miattad az Ütemrawság I.-re, csak hogy gyorsan lecsekkoljam milyen számok is vannak, elindítottam az első számot (Bigmek) és azóta nem tudom kikapcsolni, pedig most a II.-t akartam végre meghallgatni....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 22., csütörtök 12:43
nagyon pöpec
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 22., csütörtök 1:30
cseszd meg, ráhallgattam miattad az Ütemrawság I.-re, csak hogy gyorsan lecsekkoljam milyen számok is vannak, elindítottam az első számot (Bigmek) és azóta nem tudom kikapcsolni, pedig most a II.-t akartam végre meghallgatni....pheco írta:19 számból nekem 8-9 bejön, azokat hallgatom napok óta, de a többire is ráfülelek majd még egyszer. Viszont az I. kimaradt, szóval azt most lecsekkolom.ferni írta:idáig mindig tologattam az Ütemrawság II. meghallgatását, hiába jött be valami kegyetlenül az I., de most ezen szám meghallgatása után eldöntöttem pótolom![]()
számokat hallottam már róla, remélem az összkép is jó lesz.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 22., csütörtök 1:15
19 számból nekem 8-9 bejön, azokat hallgatom napok óta, de a többire is ráfülelek majd még egyszer. Viszont az I. kimaradt, szóval azt most lecsekkolom.ferni írta:idáig mindig tologattam az Ütemrawság II. meghallgatását, hiába jött be valami kegyetlenül az I., de most ezen szám meghallgatása után eldöntöttem pótolom![]()
számokat hallottam már róla, remélem az összkép is jó lesz.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 22., csütörtök 1:12
idáig mindig tologattam az Ütemrawság II. meghallgatását, hiába jött be valami kegyetlenül az I., de most ezen szám meghallgatása után eldöntöttem pótolom
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 22., csütörtök 0:58
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem