#LaLiga players 1 yellow away from #UCL suspension:Kercsó írta:
Nálatok ki az akinek ki kell hagyni a visszavágót ha ma sárgát kap?
Ramos
Modric
Pique
Neymar
Gimenez
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 12:38
#LaLiga players 1 yellow away from #UCL suspension:Kercsó írta:
Nálatok ki az akinek ki kell hagyni a visszavágót ha ma sárgát kap?
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 11., kedd 12:18
Én kicsiben semtibi18 írta:Én egy elég meglepetés-szagú kört várok most. Továbbjutós tippjeim:
- Monaco
- Leicester
- Juventus
- Real
Na jó, nagy tétben nem fogadnék rá..
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2017. április 11., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 11., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 11., kedd 11:36
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 11., kedd 11:34
Ugye megrakod mixen a Real győzelmet ?Remy írta:Mindkettő.
Holnap meg valószínűleg nem látom a meccsünket. Nyilván.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 11., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 11., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. április 11., kedd 11:28
Tény, hogy nem egy Chelsea-CityRealista24 írta:Gigászok, mi ebben a nevetséges?BBeno írta:
milyen gigászok ?![]()
![]()
a foci a bvb meccsen lesz.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 11., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 11:24
Gigászok, mi ebben a nevetséges?BBeno írta:milyen gigászok ?mia san mia írta:Ma ki melyiket nézi ? Szerintem a BVB Monaco jobb meccset ígér, de mégis a másik párharc a gigászok csatája.![]()
![]()
a foci a bvb meccsen lesz.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 11., kedd 11:19
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 11., kedd 11:17
Egyértelmű, hogy a Juve-Barcát, mert remélem a Juve feltörli a padlót a katalánokkal.mia san mia írta:Ma ki melyiket nézi ? Szerintem a BVB Monaco jobb meccset ígér, de mégis a másik párharc a gigászok csatája.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 11., kedd 11:15
milyen gigászok ?mia san mia írta:Ma ki melyiket nézi ? Szerintem a BVB Monaco jobb meccset ígér, de mégis a másik párharc a gigászok csatája.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 11., kedd 11:14
Hát ha a PSG nem telibesz*rt gatyával áll ki ellenetek a Camp Nou-ban biztosra veszem, hogy nem fordítottátok volna meg a meccset... de mivel beálltak buzizni a kapu elé tudjuk mi történt. Történelem.csababarca írta: az biztos, hogy nem fér bele az a lötyögés, amit a psg elleni odavágón elővettek, már csak azért sem, mert a juve ellen biztos nem fordítanánk meg pl 2 gólos hátrányból sem.
kell egy idegenbeli gól, max 1 gólos vereséggel....jelen állapotunkban ezt elfogadnám.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 11:13
Egyiket sem foci miatt, de ha nézném, akkor Monaco. Barca meccset évente kettőt nézek, amikor ellenünk játszanak. Bár most a Málaga ellenit megnéztem, éreztem az erőt bennük. De már a látványuk felidegesít, nem hogy még 90 percig nézzem is őketmia san mia írta:Ma ki melyiket nézi ? Szerintem a BVB Monaco jobb meccset ígér, de mégis a másik párharc a gigászok csatája.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 11., kedd 11:10
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 11., kedd 11:06
Ha Boateng kisárgázza magát akkor marad Martinez. Alaba vagy Kimmich lesz a párja ez esetben.KAG írta:Csak annyi, hogyha Ramos kipontozódik a visszavágóra, akkor marad Casemiro KH-nak vagy valami Castillas arc...![]()
Felétek nem tudom, hogy mi a helyzet KH ügyileg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 11., kedd 11:05
idegenben amúgy sem vagyunk acélosak, sose voltunk a párharcokban, 1-2 kivétel volt.BlancoMark írta:Inkabb azt mondjatok meg mire megy ma a Barca Busquets nelkul es a vak Gomessel(valoszinuleg) a csapatban.
En azt mondanam hogy ha ma igy ellenunk vagy a Bayern ellen jatszananak sima hazai, de a Juvetol nem vagyok elajulva.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem