De ez most ingyé vanikarus93 írta:Samsung S kategória 6-os vagy afeletti.
Mint mobilfejlesztő is mondom, ez a telefon bizony megéri a pénzt.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 11:39
De ez most ingyé vanikarus93 írta:Samsung S kategória 6-os vagy afeletti.
Mint mobilfejlesztő is mondom, ez a telefon bizony megéri a pénzt.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 11., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 11:37
Van olyan mobilod, amit csak otthon használsz? Azt nálunk vezetékes telónak hívjákziro4vr írta:Rossz a kérdés, nem mindegy hogy otthoni vagy céges.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. április 11., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 11., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 11:31
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. április 6., csütörtök 16:50
Sajnos nekem az picipeti_madrid írta:Már piacon van, ráadásul pont egy éve, iPhone SE a neve.Laci írta:Ha csinálnak újra egy rendes telefont Cookék, akkor hajlandó vagyok rá pénzt adni
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 6., csütörtök 16:10
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 6., csütörtök 16:03
Én lőttem párezerért egy noname powerbank-et emagon kb. másfél éve, öt töltésre elég a kapacitása. Két USB csatlakozása van különböző feszültségekkel, az egyik megegyezik a gyári töltőével, a másik pedig kb kétszer annyi, az gondolom ipad és társaihoz van tervezve.ha viszont minőségi powerbanket használsz az nem árt egyetlen telefonnak sem
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2017. április 6., csütörtök 15:48
Már piacon van, ráadásul pont egy éve, iPhone SE a neve.Laci írta:Ha csinálnak újra egy rendes telefont Cookék, akkor hajlandó vagyok rá pénzt adni
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. április 3., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. április 2., vasárnap 0:01
Én csak az akkura írtam h szar (üzemidőre). A telefon persze h jó magában.. sőt legjobbRealista24 írta:Az én hatosom másfél éve (lekopogom) töretlenül jó, pedig nyúzom.5-től 6S-ig problémás is az akku, nem csak gyenge. A 7-esben már csak szimplán gyenge, kevés.
Amúgy az ilyen szar powerbank-ek és hasonló gagyi szarok gyilkolják a hw-t.
Az első részre fent válaszoltam, a második rész pedig relatív. Nekem sajnos kevés az az üzemidőMesQueUnClub írta:6s nekem is lassan 1 éve mindenféle gond nélkül működik és nem merül le 2 óra alatt.Laci írta: 5-től 6S-ig problémás is az akku, nem csak gyenge. A 7-esben már csak szimplán gyenge, kevés.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 1., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 1., szombat 20:13
Nekem 5s van és még sose volt az, hogy ne bírt volna ki egy teljes napot igencsak gyakori használat során. Olyan 1,5 napig simán kibírja, csak megszokásból teszem már esténként töltőre, de volt amikor nem tudtam este töltőre tenni és kibírta másnap délig. Több, mint egy éves.Realista24 írta:Az én hatosom másfél éve (lekopogom) töretlenül jó, pedig nyúzom.5-től 6S-ig problémás is az akku, nem csak gyenge. A 7-esben már csak szimplán gyenge, kevés.
Amúgy az ilyen szar powerbank-ek és hasonló gagyi szarok gyilkolják a hw-t.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. április 1., szombat 20:09
6s nekem is lassan 1 éve mindenféle gond nélkül működik és nem merül le 2 óra alatt.Laci írta: 5-től 6S-ig problémás is az akku, nem csak gyenge. A 7-esben már csak szimplán gyenge, kevés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 1., szombat 20:03
Az én hatosom másfél éve (lekopogom) töretlenül jó, pedig nyúzom.5-től 6S-ig problémás is az akku, nem csak gyenge. A 7-esben már csak szimplán gyenge, kevés.
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. április 1., szombat 19:55
Pont a lent emlitetett okok miatt telefonból semmilyenRealista24 írta:Milyen almád van most?Sajnos ez már csak ilyen, engem rettentoen zavar szintén, remélem végre ajfonba is tesznek normális akkut, mert ami a mostaniakban van, az botrány, nevetséges. Amiben kimagaslóan jó egy macbook, abban szar az iphone...
Amúgy nem csak az aksival lehet gond, hanem az aksi töltöttség vezérléssel is. Párom ötösének aksija új volt, mégis kikapcsolt 80%-ról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 1., szombat 19:49
Milyen almád van most?Sajnos ez már csak ilyen, engem rettentoen zavar szintén, remélem végre ajfonba is tesznek normális akkut, mert ami a mostaniakban van, az botrány, nevetséges. Amiben kimagaslóan jó egy macbook, abban szar az iphone...
HozzászólásSzerző: Laci » 2017. április 1., szombat 19:46
Ha csak ez a problémád, aprópénzért lehet venni új akkut bele.KAG írta:Galaxy s6
Picit tobb, mint egy eve van meg a telom
Sokat nyuzom, regen se birta sokaig a 3000 mAh os akku, de par honapja (pont a gari lejarta utan) rohamosan el kezdett romlani az elettartam....
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. április 1., szombat 19:14
Note7*P. Krisz írta:Az S7 Edge akksija jól bírta, kirobbanó siker lett.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem