és nem lesz közük a bajnoki címhez.

Mindenesetre komoly munka folyik ott.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 15., szombat 18:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 10:58
Legutóbb, amikor ennyire kifiguráztunk egy Barca játékost, jött és fejelt egy gólt. Igen, a bagós.Anthony írta:Mért, a goal.com éppen 2 napja vezette le, hogy mindenki hülye, Andre Gomes az új Xavi, neki van a legjobb passz %-a a BL-ben.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 11., kedd 10:55
Kedvességem határtalan.csababarca írta:kösz, igazán rendes vagy.rashidm írta: Sztem elférne nálatok.
Legalább nektek is lenne egy Danilo-tok.![]()
![]()
megleszünk mi nélküle, van egy Gomesünk már, bőven elég.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. április 11., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 11., kedd 10:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 11., kedd 10:51
kösz, igazán rendes vagy.rashidm írta: Sztem elférne nálatok.
Legalább nektek is lenne egy Danilo-tok.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 11., kedd 10:47
Sztem elférne nálatok.csababarca írta:Hát, én nagyon nem akarom azt a palit a barcába. Védekezni nem tud, nagy csapatok ellen betli az ember.Remy írta:Csak úgy alakul a helyzet, hogy Bellerín tényleg Barca játékos lesz a nyáron. Mert, hogy nem fog maradni, abban én biztos vagyok. És ezzel megint a katalánok járnak jól.
Nem ő kell nekünk,és remélem nem is hozzuk el.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2017. április 11., kedd 10:38
Hát, én nagyon nem akarom azt a palit a barcába. Védekezni nem tud, nagy csapatok ellen betli az ember.Remy írta:Csak úgy alakul a helyzet, hogy Bellerín tényleg Barca játékos lesz a nyáron. Mert, hogy nem fog maradni, abban én biztos vagyok. És ezzel megint a katalánok járnak jól.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 11., kedd 10:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 11., kedd 9:08
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 11., kedd 9:01
ez azért szép fact, még akkor is, ha a mai futballban 1-2 évvel korábban mutatkoznak be az ifik a nagy csapatban, mint mondjuk 15 éveDele Alli pontosan annyi gólt lőtt + gólpasszt adott 21 éves kora előtt a Premier League-ben, mint Lampard, Gerrard és Beckham EGYÜTT.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 8:15
Perez röhögő fejet küld.Veidt írta:Azokba sehogy, csak ebben a rendszerben nem történhet meg, hogy néhány ember kisajátítja az egész klubot.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 11., kedd 7:56
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 11., kedd 7:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 11., kedd 7:21
Mert a sociok hogy szólnak bele a mindennapi működésbe? Vagy a szerződésekbe? Igazolasokba?Veidt írta:Nem mondanám, hogy nem értenek hozzá, egyszerűen csak nem érdekük, hogy lépéseket tegyenek.RaúlCF írta:ez már bőven túlmutat azon hogy Wenger az edző vagy nem. a tulajdonos és a vezetőség hogy engedheti meg hogy idáig süllyedjen az egész. az infrastruktúra első osztályú a brand nagy, a tulaj gazdagabb mint Abramovics, szép nagy új stadion ami Londonban van így játékosoknak is vonzó lehetne, de egyszerűen a hozzá nem értés a vezetőségben borzalmas. annyi a lényeg bl legyen meg akkor van pénz de onnantól nulla ambíció pedig minden adott lenne ott hogy egy domináns csapat legyenek de semmi.
BL-indulás megvan, jegy- és bérletárak a fellegekben. Dől a pénz. A sportszakmai oldalt leszarják. Ők (Kroenke és bandája) az igazi ludasok a sztoriban, nem Wenger. Ilyenkor adok hálát, hogy a Real Madrid a sociók tulajdonában áll, nem üzletemberekében.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 11., kedd 0:45
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 11., kedd 0:20
Nem mondanám, hogy nem értenek hozzá, egyszerűen csak nem érdekük, hogy lépéseket tegyenek.RaúlCF írta:ez már bőven túlmutat azon hogy Wenger az edző vagy nem. a tulajdonos és a vezetőség hogy engedheti meg hogy idáig süllyedjen az egész. az infrastruktúra első osztályú a brand nagy, a tulaj gazdagabb mint Abramovics, szép nagy új stadion ami Londonban van így játékosoknak is vonzó lehetne, de egyszerűen a hozzá nem értés a vezetőségben borzalmas. annyi a lényeg bl legyen meg akkor van pénz de onnantól nulla ambíció pedig minden adott lenne ott hogy egy domináns csapat legyenek de semmi.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 10., hétfő 23:32
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. április 10., hétfő 23:10
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 9., vasárnap 22:27
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem