Kérdezd meg Ganxsta-t, mit gondol erről.Realista24 írta:Atmaval azert megvan a kölcsönös tisztelet. Sztem.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 10., hétfő 21:09
Kérdezd meg Ganxsta-t, mit gondol erről.Realista24 írta:Atmaval azert megvan a kölcsönös tisztelet. Sztem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 10., hétfő 21:05
Előbb rugnam fel a Barcaval, azok megérdemlik. Atmatol nem jatékost hoznék, hanem jatekosmegfigyelotd.gergo írta:Jó kérdés ez a megegyezés téma, mert most már tényleg nem arról az Atlétiről beszélünk, mint a 2000-es évek elején. Eléggé kiegyenlítődtek az erőviszonyok, persze sportdiplomáciai szempontból megérné békén hagyni őket, de sportszakmai létjogosultsága már nem igazán van a paktumnak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 10., hétfő 21:04
Mas kérők is vannak. Ezért a magas fizetés gondolom.RaúlCF írta:ezek a fizetési számok nagyon hápogósak. közel nem olyan jó hogy egy hátvéd ilyet kapjon. a 24 milliós kivásárlás ok de ezek a fizetések
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. április 10., hétfő 21:03
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. április 10., hétfő 21:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 10., hétfő 20:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 10., hétfő 20:56
En is furcsallom, a masik meg: megeri erte felrugni a megegyezest az Atleticoval? Mekkora spiler o?rashidm írta:6 millás szerződés Theo-nak? Elég nehezen hiszem el. Kb. ennyit keres Kroos is nem? Vagy kicsit többet.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 10., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 10., hétfő 19:45
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 10., hétfő 15:08
Neuer edzett, Lewa egyéni edzést végzett teremben, Alaba és Martinez is külön munkát csinált, Müller is a csapattal volt, Hummelsről továbbra sincs semmi hír.Realista24 írta:Neuer ma edzett, Lewa viszont nem.ziro4vr írta:Ha se Neuer se Hummels, akkor nálam ott esélyessé lépünk át. Úgyis, hogy nálunk is hiányzik két belsővédő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 10., hétfő 14:34
Neuer ma edzett, Lewa viszont nem.ziro4vr írta:Ha se Neuer se Hummels, akkor nálam ott esélyessé lépünk át. Úgyis, hogy nálunk is hiányzik két belsővédő.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 10., hétfő 14:21
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 10., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 10., hétfő 13:59
Erről jutott eszembe, hogy milyne magabiztossággal állították, hogy Carlo azt mondta, pályára lép. Mi mást mondhatna?mia san mia írta:Tudom. Most még egészen jó a helyzet, csak egy kulcsember nem léphet pályára.BlancoMark írta:Nincs olyan csapat a szezon ezen szakaszaban amelyiknek nem lennenek serultjei.
De láttunk már Kimmich Alaba belsővédő párost a Juve ellen tavaly pl, vagy két éve a Barca ellen szélsők nélküli Bayernt stb.
Ezek után még azt várom, hogy kiderüljön, Neuer sem tud pályára lépni szerdán.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 10., hétfő 13:44
Tudom. Most még egészen jó a helyzet, csak egy kulcsember nem léphet pályára.BlancoMark írta:Nincs olyan csapat a szezon ezen szakaszaban amelyiknek nem lennenek serultjei.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 10., hétfő 13:32
Nincs olyan csapat a szezon ezen szakaszaban amelyiknek nem lennenek serultjei.mia san mia írta:Akkor én azt mondom, annyi nekünk is járna már egyszer ebben az évtizedben, hogy ne legyen sérült egy BL párharc előtt...ziro4vr írta:Hummels nem lesz ellenünk. Na ez nem mindegy. Ennyi nekünk is járt azért.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 10., hétfő 13:28
Akkor én azt mondom, annyi nekünk is járna már egyszer ebben az évtizedben, hogy ne legyen sérült egy BL párharc előtt...ziro4vr írta:Hummels nem lesz ellenünk. Na ez nem mindegy. Ennyi nekünk is járt azért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 10., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. április 10., hétfő 12:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 10., hétfő 12:06
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem