Hát, álmodozni szabad.BlancoMark írta:Ha a nyaron jol menedzseljuk a keretet es elhozzuk mondjuk Theot, Mbappet esetleg egy kpt es Bale osszekapja magat(persze az lenne a legjobb ha eladnanknes hoznank egy Dembelet vagy Lemart de ez eselytelen) akkor bele se merek gondolni hany evig uralhatjuk Europat a kiemelkedo jatekoskeretunkkel es a nagyon jo fiatal jatekosainkkal.Tokeletesen lenne vegyitve a tapasztalat es a fiatalos lendulet a keretben. Mire a nagyok kimennek, beernenek Mbappeek.
Barca, Bayern szerintem szetesik es jovore mar stabilan a Juve lesz megint a legnagyobb ellenfelunk, esetleg a Chelsea ha sikerul par klasszist igazolni, de ok sosem lesznek igazi nagycsapat max egy munkas erocsapat. Ugyhogy itt a lehetoseg evekig uralni mindent szvsz.

Nekem már az is óriási lenne, de hangsúlyozom hogy tényleg ÓRIÁSI, ha idén dupláznánk, jövőre jó lenne ha élesek lennénk a bajnokságban, nekem nagyjából ennyi távlati elképzeléseim vannak.
Egyébként olyan szinten nem tudom ki az a Mbappe, hogy arra nincsenek szavak, tényleg ekkora játékos lesz? Miből lehet tudni, hogy övé a jövő és nem másé?