Istimester megígérte, hogy hozni fogja a filmeket, a fentieknek most fogok írni.

A táblázat frissítve, én is hozni fogom a két filmet a következő hét folyamán.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 9., vasárnap 2:51
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. április 8., szombat 12:54
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 7., péntek 22:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 7., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. április 6., csütörtök 15:03
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 6., csütörtök 14:18
ez egy baromi jó film, már kétszer láttam annó, de akkor itt az ideje harmadjára isBarçaNorbi írta:Puszta formalitás (Una pura formalità)
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. április 6., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 6., csütörtök 8:25
Tudom-tudom, de nem szoktam hozzá, hogy hosszú hsz-t írok ittHosszú hsz. Word. Jegyzettomb. Másolás. Beillesztes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 6., csütörtök 7:06
Hosszú hsz. Word. Jegyzettomb. Másolás. Beillesztes.Victor írta:Circle
Végre írtam volna egy hosszabb értékelőt, de az egyik itteni kollegához hasonlóan nekem is odaveszett (elment a net, és nem jött vissza a hozzászólás tartalma)amint lesz újra kis időm és energiám, leírom az értékelésem is, addig pontozok:
6,5/10
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 6., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. április 4., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. április 4., kedd 9:42
messideco írta:Mondtátok a hasonlatot a 12 dühös emberrel kapcsolatban. Kb. az annyiban merül ki mint a fecske és a gólya: ugyanolyan, csak teljesen más![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. április 4., kedd 6:24
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 4., kedd 1:57
Mi ebben a degradáló? Megnézek egy adatlapot IMDb-n, 2 oldal (6 db) hasonló témájú filmet dob ki alapból, azt hittem, hogy így találkoztál vele te is, mert volt a kettő között hasonlóság, te pedig korábban azt akartad bedobni ide.bbelthazor írta:Már ne is haragudj, de ez milyen vélemény hogy a 12 dühös ember témájára dobta ki az imdb mert te még nem hallottál róla? Kicsit degradáló ez a kijelentésed számomra, de grat. hozzá![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. április 3., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. április 3., hétfő 7:09
HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. április 3., hétfő 6:37
Már ne is haragudj, de ez milyen vélemény hogy a 12 dühös ember témájára dobta ki az imdb mert te még nem hallottál róla? Kicsit degradáló ez a kijelentésed számomra, de grat. hozzálordgabi írta:Én semmilyen témával kapcsolatban nem néztem még át oda, nem hiszem, hogy a jelenlegi csoport fele ott tengődik/tengődött volna. Bocsi, ha nyers volt kicsit a válaszom.![]()
Ez meg milyen bevezető már? Fél órája néztem a filmet, csak el kellett mennem fuvarba egy 35 perc erejéig, fellépek ide, mert beidézett egy értesítés, és ez fogad...jó páran még nem is láttuk a filmet, de te leírod egy fő jelenetét.Veidt írta:A magzatos jelenettel kapcsolatban olvastam egy érdekességet a neten.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyebár arról van szó, hogy miért érzékelte a végén külön életnek a magzatot. Az egyik stábtag azt válaszolta állítólag erre egy AMA során, hogy a piros érzékelők csak a rajtuk álló életjeleket érzékelik, tehát nem számított két embernek az anya + a magzat, csupán annyi történt, hogy a magzat túlélte a lövést, és a nő úgy halt meg, hogy a hasa (benne a gyerekkel) egy másik érzékelőre esett rá, ezért vette úgy, mintha még állt volna ott valaki. Ez csak azért érdekes, mert a film végén láttuk hogy több terhes nő is megmenekült. Ezzel kapcsolatban olvastam hogy sokakban felmerült a kérdés, hogy akkor a játék végén meg kellett-e ölniük a saját gyereküket a szabaduláshoz, de a stábtag magyarázata egyértelműen azt mondja ki, hogy nem. Jó szarul írtam le, de remélem azért érthető.![]()
![]()
5/10 nálam amúgy, 3 napja, hogy megnéztem már, csak kicsit vártam vele, hogy leülepedjen kicsit a dolog, elolvastam az összes véleményt, és semmi nem változott meg bennem, ami felfelé húzná. Ajánlásnak jó volt, bár sokadik próbálkozásra sikerült ugye bedobni, de mint film, nem volt kiemelkedő. A 12 dühös ember témájára adhatta ki az IMDb vagy valamelyik oldal, gondolom, én még semmit nem hallottam róla korábban.
Hasonlított a Kocka c. filmekre, az Exam is beugrott párszor, ötletes film mindegyik, de ez most valahogy nem érintett meg. Elnézést az össze-vissza értékelésért, aznap ha nem jön közbe ez a spoiler, akkor lehet én is kifejtettem volna bőven dolgokat, de már nem megy.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. április 3., hétfő 2:22
Jogos, ezer bocsi mindenkitől, legközelebb jobban figyelek a spoilerezésre.lordgabi írta: Ez meg milyen bevezető már? Fél órája néztem a filmet, csak el kellett mennem fuvarba egy 35 perc erejéig, fellépek ide, mert beidézett egy értesítés, és ez fogad...jó páran még nem is láttuk a filmet, de te leírod egy fő jelenetét.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gunner » 2017. április 3., hétfő 1:54
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. április 3., hétfő 1:12
Ez meg milyen bevezető már? Fél órája néztem a filmet, csak el kellett mennem fuvarba egy 35 perc erejéig, fellépek ide, mert beidézett egy értesítés, és ez fogad...jó páran még nem is láttuk a filmet, de te leírod egy fő jelenetét.Veidt írta:A magzatos jelenettel kapcsolatban olvastam egy érdekességet a neten.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ugyebár arról van szó, hogy miért érzékelte a végén külön életnek a magzatot. Az egyik stábtag azt válaszolta állítólag erre egy AMA során, hogy a piros érzékelők csak a rajtuk álló életjeleket érzékelik, tehát nem számított két embernek az anya + a magzat, csupán annyi történt, hogy a magzat túlélte a lövést, és a nő úgy halt meg, hogy a hasa (benne a gyerekkel) egy másik érzékelőre esett rá, ezért vette úgy, mintha még állt volna ott valaki. Ez csak azért érdekes, mert a film végén láttuk hogy több terhes nő is megmenekült. Ezzel kapcsolatban olvastam hogy sokakban felmerült a kérdés, hogy akkor a játék végén meg kellett-e ölniük a saját gyereküket a szabaduláshoz, de a stábtag magyarázata egyértelműen azt mondja ki, hogy nem. Jó szarul írtam le, de remélem azért érthető.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem