Völler előbb adja oda ingyen bárkinek, mint a Bayernnek pénzértikarus93 írta:Ahogy hallottam a BM szélre kinézte a Leverkusenes Julian Brandt-et.
Uli nagyon csábítgatja Münchenbe.

HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 7., péntek 21:11
Völler előbb adja oda ingyen bárkinek, mint a Bayernnek pénzértikarus93 írta:Ahogy hallottam a BM szélre kinézte a Leverkusenes Julian Brandt-et.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 7., péntek 21:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 21:08
Ebben bízok en is. Itt nincs lehetőség hibára. Fejben erősek vagyunk, ez a legnagyobb fegyverünk.mia san mia írta:Azért nyilván fel fogják szívni magukat. Kíváncsi leszek. Sok érdekes párharc lesz a pályán.
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 7., péntek 21:04
Jó eséllyel érkezni is fog. Vagy idén, vagy jövőreikarus93 írta:Ahogy hallottam a BM szélre kinézte a Leverkusenes Julian Brandt-et.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 7., péntek 21:03
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. április 7., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 21:00
Marcelo védekezésben sosem volt Top3. De most támadásban is gyengébb, eleg régóta sajnos.mia san mia írta:De miért, Marcelo ennyire homály mostanában ? Azért csak komolyan fogja venni a védőfeladatát nem ?Realista24 írta:Remek![]()
Akkor mehetünk kopogtatni Messiekhez gumibogyoert.
Carvajal meg azért rágós falat lehet Ribérynek szerintem. Persze ha Alaba megfelelő támogatást ad, akkor ott is meg lehet bontani a védelmet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 7., péntek 20:59
Jó hát a bajor propagandának nem kell felülni, nálunk is vannak top formában emberek...Casilla meg Nacho.Realista24 írta:Remek![]()
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 7., péntek 20:58
De miért, Marcelo ennyire homály mostanában ? Azért csak komolyan fogja venni a védőfeladatát nem ?Realista24 írta:Remek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 7., péntek 20:51
Nagyon jól játszik idén a két öreg. Mondhatni csúcsformában vannak.Realista24 írta:Jo. A csúcs Ribéryt kevesen fogjak elérni. Nem tudom most hogy keni a sebhelyes, meg hű társa, Robben. De ők ketten tipikusan azok a játékosok akik fel tudjak magukat szívni egy-egy meccsre. Marci mostani vedomunkaja es gyorsasága mellett, könnyű dolguk lesz, ha nem történik gyökeres változás.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 7., péntek 20:50
Látod, azt én sem értem...ziro4vr írta:Én azt nem érted Draxlerre miért nem cuppantatok rá? Nem a dortmundból lett volna és úgy már nem kell?
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 7., péntek 20:49
Ez számomra is rejtély.... Abszolút hiányposztra jött volna, kurva jó játékos, fiatal és német is... Érthetetlen!!ziro4vr írta:Én azt nem érted Draxlerre miért nem cuppantatok rá? Nem a dortmundból lett volna és úgy már nem kell?
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 7., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 7., péntek 20:44
HozzászólásSzerző: peto.isti » 2017. április 7., péntek 20:42
akkor csöbörből vödörbe?Realista24 írta:Hasonlít rám
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. április 7., péntek 20:41
HozzászólásSzerző: misafeco » 2017. április 7., péntek 20:34
Costa mindig is maximum kiegészítő ember lesz egy Bayern szintű csapatnál, én nem látom benne azt, hogy húzóember legyen. Comanról ezt nem jelenteném ki ilyen egyértelműen, mert nagyon fiatal még, de jelenleg nincs azon a szinten, hogy hosszútávú megoldást jelentsen az egyik szélsőnk kiesésére. Idővel ki fog derülni, de a Bayern nem engedheti meg magának, hogy kísérletezés miatt gyengébb évek csússzanak be.MesQueUnClub írta:Costa és Coman erre nem megoldás? Azért kérdezem, mert csak a BL-ben nézek Bayern meccset, így hátha jobb összképet kapok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 7., péntek 20:32
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. április 7., péntek 20:28
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem