Sorozatok, TV műsorok
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Sorozatok, TV műsorok
A PB visszatérés nem volt rossz, vállalhatóbb mint az újabb 24, vagy az X-akták...
A Homeland meg még mindig fasza. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Quinn-ről még nem mondanék le, van ott még potenciál egy újabb szezonra. Bár nyilvánvaló hogy 007-es formában nem lesz.
A Homeland meg még mindig fasza. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Quinn-ről még nem mondanék le, van ott még potenciál egy újabb szezonra. Bár nyilvánvaló hogy 007-es formában nem lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Prison Break 5x1
Nekem nagyon tetszett, de én elfogult vagyok ezzel a sorozattal szemben. Itthon eredetiben csücsül az első 3 évad és ez volt az egyetlen olyan sorozat, ami ha megjelent Amerikában, másnap reggel 6-kor, gimi előtt már megnézésre is került az aktuális részével. Mentek a daruhajtogatások, a fórumozgatások és tulajdonképpen a sorozatok világába is ez rántott be. Tudom, hogy azóta rengeteg minőségi sorozat lefolyt a Dunán, rengeteg díjjal, elismeréssel, de nekem a mai napig a Prison Break a kedvencem és számomra még mindig ez a legegyedibb sorozat. Talán a Dexternél éreztem még ugyanezt a hangulatot, de azt hiszem ezt sem tenném a PB-vel egy lapra, mert egy esetleges Dexter rebootnál biztosan nem jönnék ekkora lázba, mint amekkora lázban voltam anno a PB-nél. Szóval nálam ez a győztes sorozat, és bár szerintem Michael halálával kerek egész volt a befejezés, engem megvettek erre az évadra is és egyértelmű, hogy maradok. Az első rész amúgy jól sikerült, most fog az egész csak beindulni, a bandát szerencsére gyorsan összerántották. T-Bag még mindig óriási forma, csakúgy, mint Michael, aki a rész végi kb. 3 mondatával alázott mindent. Az intro zene pedig még mindig libabőr, abszolút kedvenc.
Nekem nagyon tetszett, de én elfogult vagyok ezzel a sorozattal szemben. Itthon eredetiben csücsül az első 3 évad és ez volt az egyetlen olyan sorozat, ami ha megjelent Amerikában, másnap reggel 6-kor, gimi előtt már megnézésre is került az aktuális részével. Mentek a daruhajtogatások, a fórumozgatások és tulajdonképpen a sorozatok világába is ez rántott be. Tudom, hogy azóta rengeteg minőségi sorozat lefolyt a Dunán, rengeteg díjjal, elismeréssel, de nekem a mai napig a Prison Break a kedvencem és számomra még mindig ez a legegyedibb sorozat. Talán a Dexternél éreztem még ugyanezt a hangulatot, de azt hiszem ezt sem tenném a PB-vel egy lapra, mert egy esetleges Dexter rebootnál biztosan nem jönnék ekkora lázba, mint amekkora lázban voltam anno a PB-nél. Szóval nálam ez a győztes sorozat, és bár szerintem Michael halálával kerek egész volt a befejezés, engem megvettek erre az évadra is és egyértelmű, hogy maradok. Az első rész amúgy jól sikerült, most fog az egész csak beindulni, a bandát szerencsére gyorsan összerántották. T-Bag még mindig óriási forma, csakúgy, mint Michael, aki a rész végi kb. 3 mondatával alázott mindent. Az intro zene pedig még mindig libabőr, abszolút kedvenc.
But he is a good boy...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szökés 5x1
Az egész egy nagy fanservice, az összes jelenetet úgy rakták össze, hogy hamesz, meg a többi sikosítós felhorkantson, hogy úú ezaz megint a jó öreg szökés. Zsebes elmegy azért még.
Homeland új rész
Azért bejött az évad második fele, jól összerakják a szálakat a végére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Quinnt viszont ki fogják írni szerintem egy jó kis önfeláldozós halállal, nincs már több benne.
Az egész egy nagy fanservice, az összes jelenetet úgy rakták össze, hogy hamesz, meg a többi sikosítós felhorkantson, hogy úú ezaz megint a jó öreg szökés. Zsebes elmegy azért még.
Homeland új rész
Azért bejött az évad második fele, jól összerakják a szálakat a végére. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Quinnt viszont ki fogják írni szerintem egy jó kis önfeláldozós halállal, nincs már több benne.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A Gomorra nem mai darab, egyszer régebben nekiálltam, de akkor még nem volt magyar szinkronnal, csak eredeti nyelven, felirattal és 1 rész után nem bírtam az olasz beszédet. De két hete lekaptam magyarul, első évadot le is pörgettem. Aki kedveli a témát és még nem látta, annak bátran ajánlom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
legalább tennéd spoilerbe
.
Mint amikor beírta idióta haverom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!RIP logan : (
Aztán még én voltam a gyökér, hogy ez nem spoiler

Mint amikor beírta idióta haverom, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!RIP logan : (
Aztán még én voltam a gyökér, hogy ez nem spoiler

ZIDANE
- mocsok
Akkor nem hal meg az evadzaroban, mi?
- Süti
peti_madrid írta:Az ifjú pápát nézte/nézi valaki, urak?
Nekem megvolt.

Volt egy érdekes hangulata, zenék parádésak, nagyon egyben volt. De ha az első rész nem jön be, vagy az első 2, akkor elengedheted, szerintem ez olyan, hogy vagy rákapsz, vagy nem.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Az ifjú pápát nézte/nézi valaki, urak?
szerintem ki is fognak. nekem nagyon bejött.még bőven ki lehet hozni valami jót belőle
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az viszont tipikus filmes szarság hogy az egész városban szinte a gyerekek is AK-val rohangálnak de a garázsban ahova a taxis vitte őket persze egyiknek sem volt

de ettől függetlenül tetszett.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nosztalgiafaktor oké, de sajnos ismétli magát, ugyanazokat a dolgokat süti el, mint eddig. Azért fogom nézni én is, na

"And my heart will leave you never."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szintén zenész, nekem adta.Victor írta:Puhap*cs vagyok, de imádtam az új résztmikor meghallottam a jó öreg hangokat, a zenéjét
nekem nagyon tetszett, és lerágom a körmöm jövőhétig

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Puhap*cs vagyok, de imádtam az új részt
mikor meghallottam a jó öreg hangokat, a zenéjét
nekem nagyon tetszett, és lerágom a körmöm jövőhétig

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szökés
Meh. Nekem kicsit azért izzadtságszagú volt és erőltetett. Bár az is igaz, hogy ebből a részből nem tudtunk meg sokat, még bőven ki lehet hozni valami jót belőle. Egyelőre nem adja annyira nosztalgiafaktorral együtt sem. De meglátjuk.
Meh. Nekem kicsit azért izzadtságszagú volt és erőltetett. Bár az is igaz, hogy ebből a részből nem tudtunk meg sokat, még bőven ki lehet hozni valami jót belőle. Egyelőre nem adja annyira nosztalgiafaktorral együtt sem. De meglátjuk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Gondoltam majd hétvégén megnézem, de hamesz túláradó falloszoskodása már kezdi elvenni a kedvem.

Nem illik.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
szökés 5x1, spoilerbe rakom, mivel még mo-n csak ma este lesz premier, hátha valaki szinkronosan akarja csekkolni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én szándékosan nem néztem egy darab promót sem meg semmit, teljesen tisztán akartam kezdeni az egészet.
nekem kedvenc sorozatom volt (és az is még mindig), így tudtam, hogy bármilyen szar is lesz, tetszeni fog, ehhez képest sokkal jobb lett, mint amire számítottam.. ez a jemenes sztori nagyon bejön, szeretem amikor ilyen különlegesek helyekre viszik a dolgokat.
annak meg külön örültem, hogy nem egy egyszerű 'megtaláltalak, és most kijuttatlak innen' sztorival lövik el az egészet, hanem 'én nem michael vagyok, és téged sem ismerlek'.. kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, nagyon várós
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én szándékosan nem néztem egy darab promót sem meg semmit, teljesen tisztán akartam kezdeni az egészet.
nekem kedvenc sorozatom volt (és az is még mindig), így tudtam, hogy bármilyen szar is lesz, tetszeni fog, ehhez képest sokkal jobb lett, mint amire számítottam.. ez a jemenes sztori nagyon bejön, szeretem amikor ilyen különlegesek helyekre viszik a dolgokat.
annak meg külön örültem, hogy nem egy egyszerű 'megtaláltalak, és most kijuttatlak innen' sztorival lövik el az egészet, hanem 'én nem michael vagyok, és téged sem ismerlek'.. kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, nagyon várós

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A hangulat az nagyon ott volt. És újra rejtélyes, mint anno az első. És potenciál is van benne. Szerintem ez egy korrekt kezdés volt egy szép kis felvezető és a lényegi dolgok most fognak majd indulni a második résszel. Viszont az első rész vége az durván jó jelenet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor Scofield beszél aztán meg az őrhöz arabul szól közbe a zene meg ami megy alatta te jó ég. Egyébként a zene az végig jó meg az intro is nagyon adja. Ha leszámítjuk azt, hogy mekkora szökés rajongó vagyok korrekt kis felvezető volt, mint mondtam amiben ott a potenciál és úgy néz ki ha nem rontják el, akkor kapunk egy király évadot. Bár igazán adhattak volna dupla részt.Remy írta:Ennyire azért nem volt jó.hamesz írta:Prison Break 5X1 egy sima felvezető rész. De ahhoz képest úristen milyen és mi jön még. Ebbe van potenciál. Lehet, hogy mégis igazat mondtak a készítők, hogy jobb lesz mint az első évad? :O Még mindig a hatása alatt vagyok miután meg megnéztem a következő rész promoját már még jobban.![]()
Az érdeklődést felkeltette viszont.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ennyire azért nem volt jó.hamesz írta:Prison Break 5X1 egy sima felvezető rész. De ahhoz képest úristen milyen és mi jön még. Ebbe van potenciál. Lehet, hogy mégis igazat mondtak a készítők, hogy jobb lesz mint az első évad? :O Még mindig a hatása alatt vagyok miután meg megnéztem a következő rész promoját már még jobban.

Az érdeklődést felkeltette viszont.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Prison Break
Engem megvettek ezzel a resszel
Pedig erzodik, hogy kicsit izzadsagszagu, meg ugyanolyan meseszeru, mint az elozo evadok nagy resze, megis mukodik. Kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.
Engem megvettek ezzel a resszel

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Prison Break 5X1 egy sima felvezető rész. De ahhoz képest úristen milyen és mi jön még. Ebbe van potenciál. Lehet, hogy mégis igazat mondtak a készítők, hogy jobb lesz mint az első évad? :O Még mindig a hatása alatt vagyok miután meg megnéztem a következő rész promoját már még jobban.