A probléma abban leledzik, hogy Verratti nem Khedira helyére jönne (oda mindenki Vidalt/Pogbát szánja), hanem Xabi Alonso helyére/utódjának. Lásd az aláírásomban.Professore írta:Nem tudom miért van ennyire sztárolva Verratti, tény hogy elég ügyes a labdával nekem mégis Gago 2.0 benyomásom támad vele szembe. Alkatilag abszolút nem optimális, pláne ha kialakulna egy Verratti-Modric duo....Itt inkább Pogba-Ramirez-Vidal trióból kellene valaki...persze a szerecsen herceg helyett rosszabb esetben Verrattit is elnézegetném.
Ha ott tartana, akkor nem utasította volna vissza már kétszer.CS0ki írta:Mondjuk az nekem is furcsa, hogy Ancelottinak mi nem tetszik Párizsban. Vagy ő még ott tart, hogy a madrid a legnagyobb klub, akinek az ajánlatát nem lehet visszautasítani?

Már többször leírták, hogy lejár a szerződése. Továbbá koránt sem biztos, hogy olyan jó dolog a PSG edzőjének lenni. Abba nem látunk bele, hogy ott mi folyik. Továbbá Pérez eléggé meggyőző tud lenni. Gondolom a fizetése is egy szép kerek szám lesz.
Meg azt ne felejtsük el, hogy Mourinho előtt az edzők eléggé szűk keretek között mozoghattak. Gondolom Pérez Ancelottinak is hasonló hatalmat adhat majd, mint Mourinhonak, és ez is segíthette a döntésben.