deal.hehe írta:és egy etóó 6 millióért?

Szerintem jönni fog.

Ha Özilt vinné valaki akkor Kaka maradhatna,kell a rotáció miatt..oda majdnem jó

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:53
deal.hehe írta:és egy etóó 6 millióért?
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:34
Ne terjeszd a hülyeségetés egy etóó 6 millióért
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:32
jólvan az, tökéletes, ha özilt elviszi 50-ért a mumorientes írta:Hál' Istennek csak sikerült leigazolni,úgynézki.Pukkanhat a pezsgő,durranhat a pezsgő...![]()
Ronaldo szerződését meg hagyjuk a francba....nem olyan fontos már,hisz itt van nekünk Bale...
![]()
Bravo señor "El Presidente",ha lenne lehetőségem,én biztos,hogy önre szavaznék...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 22., csütörtök 8:16
HozzászólásSzerző: Mythos90 » 2013. augusztus 21., szerda 23:59
Ha a barcáról lenne szó, akkor még talán, de a mi esetünkben.......és sokan el is hinnék.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 21., szerda 23:23
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. augusztus 21., szerda 23:16
bemutatja vagy bejelenti?Luigi-K1 írta:hogy a Real Madrid hétvégén hivatalosan is bemutatja Gareth Bale-t.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. augusztus 21., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. augusztus 21., szerda 23:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 21., szerda 22:17
Most miért bántasz?Galacticos írta:ezen jót nevettem.
willian.
Ezt most arra irtam, hogy ez a Baldini tag Madridban van...Galacticos írta:ez nyilvánvaló, már vagy 3hónapja tárgyalnak.
Hát remélem, hogy, ha már megveszik WilliantRealista24 írta:Augusztus 30/31-re teszem Bale hivatalos leigazolását, ha előbb lesz, az maga lesz a csoda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 21:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 21., szerda 21:57
ez nyilvánvaló, már vagy 3hónapja tárgyalnak.Géci írta: de a hirek szerint már tárgyalnak,
ezen jót nevettem.Géci írta:Williem
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 21., szerda 21:52
Az biztos, hogy jön, de az, hogy ez mikor lesz hivatalos azt nem lehet tudni, de a hirek szerint már tárgyalnak, és Levy is holnaptól munkába lép. Igy gondolom holnap max pénteken pont kerül az üzlet végére, mert a Spurs is bevásárolt közben...pheco írta:Ez engem is érdekelne. Már örülnék, ha pont kerülne az ügy végére. Mindegy nekem, hogy jön, vagy nem, mindkét opciónak meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Csak legyen már végre döntés.petiamadridista írta:Amúgy, várható ma estére valami hivatalos az ügyben? Vagy erről ne is álmodozzunk??
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 21., szerda 21:19
Ez engem is érdekelne. Már örülnék, ha pont kerülne az ügy végére. Mindegy nekem, hogy jön, vagy nem, mindkét opciónak meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Csak legyen már végre döntés.petiamadridista írta:Amúgy, várható ma estére valami hivatalos az ügyben? Vagy erről ne is álmodozzunk??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 21., szerda 20:19
Köszönöm, na ezt nem tudtamFranco Baldini, a Tottenham sportigazgatója olasz.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 21., szerda 20:15
Igazából várható volt, hogy holnap, vagy mondjuk azt, hogy a héten le lesz ez zárva, mert holnap tér vissza Angliába Levy a nyaralásból... A másik pedig az, hogy Williem elvileg az orvosin van, Lamela meg elég közel a Spurs-höz. Ezekkel az igazolásokkal pedig őt akarják pótolni, és ez tök eggyértelmű...BBeno írta:nagyon kíváncsian várom a végkifejletet. azt tudom hogy péreznek nincs töke egyes igazolásokhoz de eddig legalább még nem csinált segget a szájából. szóval wait for it.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 21., szerda 20:12
Franco Baldini, a Tottenham sportigazgatója olasz.petiamadridista írta:az olaszok, hogyhogy ennyire jól informáltak Bale ügyben.
Valaki felvilágosítana?
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. augusztus 21., szerda 20:10
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem