Kommentáld a híreket
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
A Sky Italia, az NBC, a The Sun és a La Gazzzetta dello Sport is egybehangzóan állítják, hogy a Real Madrid hétvégén hivatalosan is bemutatja Gareth Bale-t.

Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Remélem bejelentik Bale-t nemsokára, viszont akkor az árát ne hozzák nyilvánosságra.
na az lenne az igazi csavar az ügyben. Én simán belemennék,oké,100 milla,de akkor senki nem tud róla. Na jó... ez csak vicc. Bízom benne,hogy CR árát nem fogja elérni. Valami ilyesmire számítok: 60-70 millió euró plusz Coentrao.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most miért bántasz?Galacticos írta:ezen jót nevettem.
willian.

Akkor Willian...

Ezt most arra irtam, hogy ez a Baldini tag Madridban van...Galacticos írta:ez nyilvánvaló, már vagy 3hónapja tárgyalnak.
Hát remélem, hogy, ha már megveszik WilliantRealista24 írta:Augusztus 30/31-re teszem Bale hivatalos leigazolását, ha előbb lesz, az maga lesz a csoda.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Augusztus 30/31-re teszem Bale hivatalos leigazolását, ha előbb lesz, az maga lesz a csoda.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
ez nyilvánvaló, már vagy 3hónapja tárgyalnak.Géci írta: de a hirek szerint már tárgyalnak,
ezen jót nevettem.Géci írta:Williem

willian.

-
Az biztos, hogy jön, de az, hogy ez mikor lesz hivatalos azt nem lehet tudni, de a hirek szerint már tárgyalnak, és Levy is holnaptól munkába lép. Igy gondolom holnap max pénteken pont kerül az üzlet végére, mert a Spurs is bevásárolt közben...pheco írta:Ez engem is érdekelne. Már örülnék, ha pont kerülne az ügy végére. Mindegy nekem, hogy jön, vagy nem, mindkét opciónak meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Csak legyen már végre döntés.petiamadridista írta:Amúgy, várható ma estére valami hivatalos az ügyben? Vagy erről ne is álmodozzunk??

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez engem is érdekelne. Már örülnék, ha pont kerülne az ügy végére. Mindegy nekem, hogy jön, vagy nem, mindkét opciónak meg vannak az előnyei és a hátrányai is. Csak legyen már végre döntés.petiamadridista írta:Amúgy, várható ma estére valami hivatalos az ügyben? Vagy erről ne is álmodozzunk??
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Köszönöm, na ezt nem tudtamFranco Baldini, a Tottenham sportigazgatója olasz.

Egyébként vicc, ha ennyiért elhozza Perez Bale-t.
Baromság ennyi pénzt kifizetni ezért a játékosért.
Kérdés, hogy tudja -e hozni magát Madridban is.
Ha igen, az nagyon nagyon jó.
A csapatunk rendkívül egyoldalú. Igencsak aránytalanul vannak a súlyok elosztva a pályán. Ahol Cristiano ott van, ott van erő, dinamika, potenciál a támadásokban. Ahol ő nincs ott, ott igencsak szárnyaszegett a játék.
Véleményem szerint az idei Bayern München legnagyobb fegyvere, az arányosság volt. A Ribéry -Schweini -Robben hármas tökéletesen tudta széltében átjátszanai a pályát, illetve tudott nyomást gyakorolni, minden területen. Mind a jobb, mind a bal oladalon, és középen is.
Erre lenne szüksége a Real Madrinak is.
Egy Bale - Ronaldo szél tudásban képes lesz ezt hozni, legalábbis remélem, de ez a pénz, ez iszonyatos.
Amúgy, várható ma estére valami hivatalos az ügyben? Vagy erről ne is álmodozzunk??
-
Igazából várható volt, hogy holnap, vagy mondjuk azt, hogy a héten le lesz ez zárva, mert holnap tér vissza Angliába Levy a nyaralásból... A másik pedig az, hogy Williem elvileg az orvosin van, Lamela meg elég közel a Spurs-höz. Ezekkel az igazolásokkal pedig őt akarják pótolni, és ez tök eggyértelmű...BBeno írta:nagyon kíváncsian várom a végkifejletet. azt tudom hogy péreznek nincs töke egyes igazolásokhoz de eddig legalább még nem csinált segget a szájából. szóval wait for it.

Igy még, ha drága is ez a buli kiderül, hogy június kezdetén fölösleges volt vitetkozni napokig, hogy Isco jöjjön vagy Bale, mert végül mind a kettő itt köt ki + a kutya nem gondolta, hogy Pipitát valaki megveszi 40 milláért, de szerencsére viszonylag jó bevételünk volt eladásokból és még Coentraot el se adtuk... Nehogy robbanjon 1 bomba, hogy a Chelsea megveszi 20-25 milláért, mert őszintén szólva kicsit sem lepődnék meg azok után a susmusok után, ami Coentrao meg José között folytak a meccs előtt és után...

- h3x0r
Franco Baldini, a Tottenham sportigazgatója olasz.petiamadridista írta:az olaszok, hogyhogy ennyire jól informáltak Bale ügyben.
Valaki felvilágosítana?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
az olaszok, hogyhogy ennyire jól informáltak Bale ügyben.
Valaki felvilágosítana?
Valaki felvilágosítana?
nagyon kíváncsian várom a végkifejletet. azt tudom hogy péreznek nincs töke egyes igazolásokhoz de eddig legalább még nem csinált segget a szájából. szóval wait for it.A Sky Italia szerint Franco Baldini, a Tottenham sportigazgatója megérkezett Madridba, hogy lezárja Bale átigazolását. A lap szerint a végösszeg 93 millió font (108,5 millió euró) lesz, Coentrao nélkül.
Akkor Iker végre együtt játszana jó barátjával, Xavival.
(Madarat tolláról, embert barátjáról, ahogy a mondás tartja.)
(Madarat tolláról, embert barátjáról, ahogy a mondás tartja.)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
én ikerből valahogy hamarabb kinézem azt hogy tiplizik minthogy küzd a helyéért
Hát akkor menjen is, majd jót fogok derülni ahogy Cé majd felavatja a barca új kapusát.

-
Én még mindig nem hiszem, hogy 100 millió euró felett fogunk fizetni érte,A Sky Italia szerint Franco Baldini, a Tottenham sportigazgatója megérkezett Madridba, hogy lezárja Bale átigazolását. A lap szerint a végösszeg 93 millió font (108,5 millió euró) lesz, Coentrao nélkül.
Perez is elmondta, hogy 100 millió eurót kiadni egy játékosért túlzó, nem hiszem hogy segget csinálna a szájából.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- Galacticos
én ikerből valahogy hamarabb kinézem azt hogy tiplizik minthogy küzd a helyéért és kiszorítja lopezt a teljesítményével. de a nevével kifogja.realistahuni írta:Na de ha Iker valóban világlegjobbja akkor nem futamodik meg,
Akkor jó lenne Coentrao-t nem ebbe a transzferba belevonva, eladni a Tottenham-nak. Mondjuk olyan 20-25 millió euróért.A Sky Italia szerint Franco Baldini, a Tottenham sportigazgatója megérkezett Madridba, hogy lezárja Bale átigazolását. A lap szerint a végösszeg 93 millió font (108,5 millió euró) lesz, Coentrao nélkül.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Horti fészbúkon.Most komolyan vakok és gyengén látók vannak a Margitnál? A posztján a világ egyik - ha nem a - legjobbját nem engedik pályára? GRATULÁLOK! Gyere Iker, itt legalább tenger is van, és még trófeákat is nyerhetsz - és nem csak az Xboxon ;) :P

Szerintem kommentálni sem kell, ez a magyar "szakma".
Na de ha Iker valóban világlegjobbja akkor nem futamodik meg, hiszen ugye "csak" egy Diego Lopezt kellene kiszorítson.

- Galacticos
basszus jobban belegondolva a tavalyi kezdő(kapust direkt nem írok és amúgy marcelo játszott volna ha nem sérült)
---------------------------kapus----------------------
arbeloa--------ramos---------varane---marcelo
-----------------sami------------xabi-------------
--dimaria-------------özil---------------------céer
-----------------------higu/karim------------------
a második félévben inkább modric nyomta sokszor de ez a kezdő sokáig volt. ehhez képest ha úgy nézzük kitakarítottuk a kezdőből a
.
arbeloa->carvajal
khedira->casemiro/illarra
xabi->modric
özil->isco
dimaria->bale.
igen biztos vagyok benne hogy jönni fog bale.
higuaint meg inkább nem kommentálom.
és így most:
---------------------kapus-----------------
carvajal---ramos----varane----marcelo
-------------casemiro/illarra------------
----------modric---------isco-------------
--bale-------------karim----------céer
és mourinho karanka féle brigád helyett... ancelotti és zidane. ezt azért aláírtam volna még júniusban is.
---------------------------kapus----------------------
arbeloa--------ramos---------varane---marcelo
-----------------sami------------xabi-------------
--dimaria-------------özil---------------------céer
-----------------------higu/karim------------------
a második félévben inkább modric nyomta sokszor de ez a kezdő sokáig volt. ehhez képest ha úgy nézzük kitakarítottuk a kezdőből a

arbeloa->carvajal
khedira->casemiro/illarra
xabi->modric
özil->isco
dimaria->bale.
igen biztos vagyok benne hogy jönni fog bale.
higuaint meg inkább nem kommentálom.
és így most:
---------------------kapus-----------------
carvajal---ramos----varane----marcelo
-------------casemiro/illarra------------
----------modric---------isco-------------
--bale-------------karim----------céer
és mourinho karanka féle brigád helyett... ancelotti és zidane. ezt azért aláírtam volna még júniusban is.

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egyezzünk meg annyiban, hogy oda egyikőjük sem megfelelő megoldás
Na ebben egyetértünk!

Erre viszont azt mondom, hogy ha a Real Madrid és a vezetői hozni akarják; akkor inkább velünk, mint "ellenünk"!Mondjuk Bale akkor sem kellene ennyi pénzért

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid