wZoLee7 írta:Ma meglephetne ZZ, Isco kezdhetne Bale helyett
hát hatalmas fekete pont lesz ZZ-nek ha nem teszi Iscot kezdőbe, tökmindegy kinek a kárára... remélem hét közben azért jött csak a padról mert ma kezdeni fog.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 8., szombat 10:58
wZoLee7 írta:Ma meglephetne ZZ, Isco kezdhetne Bale helyett
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 8., szombat 9:56
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. április 7., péntek 15:42
Ezért fájhat igazán az elmúlt két nyári átigazolási szezon átalibizása. Alíg frissítettünk kulcsposztokon.donor írta:Az az igazság, hogy piszkosul nehéz ügy lesz ügyesen megoldani a csapat megreformálását
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 7., péntek 14:54
Azért most vezetjük a bajnokságot és negyeddöntőt játszunk a BL-ben. A visszaesést úgy értettem, hogy 3.-4. hely a bajnokságban, gyenge szereplés a BL-ben.Kerlon írta:CR-rel meg Bale-vel is visszaestünk. Nem kell ide az, hogy ne legyenek. Játékban meg még talán jobb is nélkülük a fiatalokkal.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2017. április 7., péntek 14:24
Nekem azért fáj a szívem a Sevilla elleni 10 perces áramszünet miatt.nzooli93 írta:Zz alatt a nagy rangadokon eddig nem vallottunk szegyent. Miota kikaptunk a bernabeuban az atleticotol azota a oszi barca meccsen kivul mindig pozitiv elmennyel zartuk a neheznek igerkezo meccseket.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 7., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 7., péntek 14:10
Ez egy ilyen nap, ebben is van valamiKerlon írta: Jó hát ez ilyen sajnos. Még mindig sarkalatos pontunk a sanitas. Amúgy szívem szerint én mindkettőt kidobnám és egy új koncepciót húznék fel 442-re, 4141-re.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. április 6., csütörtök 12:55
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 5., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. április 5., szerda 13:47
Remélem Modricot a padon jegeljük és csak biztosítéknak vitte el Zidane, ráfér egy kis gondolkodás és felfrissülés a nagy meccsekre.Tádám írta:Ja persze, én sem tiszteletlenségből írtam vagy ilyesmi. Nyilván tiszteljük őket meg stb., de ne vicceljünk. Így is bomba az utazó keret. James-Isco, Morata-Benz, Modric-Kova. Védelem is full, simának kell lennie.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 5., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2017. április 5., szerda 13:36
Tádám írta:Olyan nincs, hogy ezt a Leganest ne döngöljük a földbe még annak ellenére sem, hogy az elmúlt 4 meccsük biztató volt.
Én egy Eibar elleni meccshez hasonlót várok. Akkor 4-1-re nyertünk idegenben. Annyi a különbség, hogy itt szinte utazni sem kell, és a Leganes egyéni képességekben is sokkal gyengébb. Szóval ne kapjunk gólt és legyen 0-3.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. április 5., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. április 5., szerda 12:33
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. április 5., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. április 5., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 5., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. április 4., kedd 11:48
HozzászólásSzerző: Donát » 2017. április 4., kedd 11:37
Nem feltétlen, csak annyi kell, h CR legyen a csatár. Egy igazolás, szerintem kínálja magát ez a felállás;rashidm írta:Hogy ebben változás legyen, Bale-t meg CR-t is el kéne adni a nyáron. Addig sztem marad ez.Berti írta:Örülnék ha Theo nálunk kötne ki, engem meggyőzött a hétvégén. Lenyomna 2 évet közösen Marceloval, tanulna a braziltől, majd megint jópár évig nem lenne gondunk azzal a pozicióval.
Más.
Még mindig tartom, hogy rá kellene állni, hogy elfelejtsük ezt a 433 dolgot, mert látszólag nagyon döcög a BBC miatt. Egy 4213 vagy 4231 jobban működne, ahol ugye Isco lenne belül a mag. Ehhez viszont az kellene, hogy a szélső támadóknak ne legyen büdös a védekezés és legalább félpályáig visszazárjanak, amitől jobban működne a csapatvédekezés. Ezen kívül olyan játékosok kellenének, akik képesek egy-egy párharcot megnyerni, nem csak eltolni a védő mellett, aztán meg szaladni a labda után, mint egy etióp gyerek az oroszlán elől. A jelenlegi szélsők közül talán csak LV mer szélen egy két hatékony akciót bevállalni, Bale meg Ronaldo keresi a szélső hátvédeket és rohannak befele a 11es ponthoz, hogy várják a beadást. Ez nem jó, ez nem szép, nem ez kéne legyen a Real Madrid játéka. Voltak itt hírek Hazardról vagy Dembeleről (mondjuk őt inkább csak a fórumozók hozták szóba) de mind a kettő képes lenne ezen az ívelgetős szarságon változtatni. Úgy gondolom, hogy itt bármilyen változtatás legyen a jövő szezontól, ahoz az kell, hogy ujra ne nyerjünk semmit.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 4., kedd 11:22
Hogy ebben változás legyen, Bale-t meg CR-t is el kéne adni a nyáron. Addig sztem marad ez.Berti írta:Örülnék ha Theo nálunk kötne ki, engem meggyőzött a hétvégén. Lenyomna 2 évet közösen Marceloval, tanulna a braziltől, majd megint jópár évig nem lenne gondunk azzal a pozicióval.
Más.
Még mindig tartom, hogy rá kellene állni, hogy elfelejtsük ezt a 433 dolgot, mert látszólag nagyon döcög a BBC miatt. Egy 4213 vagy 4231 jobban működne, ahol ugye Isco lenne belül a mag. Ehhez viszont az kellene, hogy a szélső támadóknak ne legyen büdös a védekezés és legalább félpályáig visszazárjanak, amitől jobban működne a csapatvédekezés. Ezen kívül olyan játékosok kellenének, akik képesek egy-egy párharcot megnyerni, nem csak eltolni a védő mellett, aztán meg szaladni a labda után, mint egy etióp gyerek az oroszlán elől. A jelenlegi szélsők közül talán csak LV mer szélen egy két hatékony akciót bevállalni, Bale meg Ronaldo keresi a szélső hátvédeket és rohannak befele a 11es ponthoz, hogy várják a beadást. Ez nem jó, ez nem szép, nem ez kéne legyen a Real Madrid játéka. Voltak itt hírek Hazardról vagy Dembeleről (mondjuk őt inkább csak a fórumozók hozták szóba) de mind a kettő képes lenne ezen az ívelgetős szarságon változtatni. Úgy gondolom, hogy itt bármilyen változtatás legyen a jövő szezontól, ahoz az kell, hogy ujra ne nyerjünk semmit.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem