Le a kalappal előttük. Nagy vágyam kimenni egyszer oda egy meccsre

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 9., vasárnap 22:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. április 9., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. április 4., kedd 14:59
A mi családunkban meg is történt a kis öcsémmel... de tartjuk benne a lelket, hogy ne adja fel. Sajnos ez a kivételezés es anyuciapuci haver es hiába ügyetlen a gyerekük akkor is Istenitjük ide is eljutott...Süti írta:Ezek mondjuk nem legendák, ilyenekről konkrétan én is tudok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 4., kedd 14:12
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 4., kedd 14:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 4., kedd 13:59
Ilyen legendákat én is hallottam.kelemen.istvan írta:Ha esetleg privátban küldöd?☺ Az, hogy hogy kopnak el a jobb játékosok, arról egy-két példát én is tudok, apuci megkeni az edzőt, hogy az ő pici fia játszon a hétvégén, vagy csak simán kizárja más üzletből.. persze, hogy elmegy az ügyesebb, ám szegényebb gyerek kedve, ha tudja, érzi, hogy ő jobb, mégse ő kezd hétről hétre..Realista24 írta:Csak konkrétumokkal tudok irni, mashogy nem tudom sajnos.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. április 4., kedd 13:49
Ha esetleg privátban küldöd?☺ Az, hogy hogy kopnak el a jobb játékosok, arról egy-két példát én is tudok, apuci megkeni az edzőt, hogy az ő pici fia játszon a hétvégén, vagy csak simán kizárja más üzletből.. persze, hogy elmegy az ügyesebb, ám szegényebb gyerek kedve, ha tudja, érzi, hogy ő jobb, mégse ő kezd hétről hétre..Realista24 írta:Csak konkrétumokkal tudok irni, mashogy nem tudom sajnos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 4., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. április 4., kedd 13:15
Szerintem sokunkat érdekelne, akár konkrétumok megemlítése nélkül is.Realista24 írta:Nem tehetem. De van sok érdekesség főleg a horvát utánpótlással összevetve. Hogy ott hogyan gondolkodnak es itt. Miért van nekik generációról generációra jo válogatottjuk es nekünk miért nincs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 4., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. április 4., kedd 12:46
És ha lesz időd, írsz róla?Realista24 írta:Alapvető gond ott van, hogy egy klasszikus tízes játszott jobb hátvédet, mert oda lehetett csak beerőszakolni, mert játszania kellett. Holott van nála jobb játékos, vagyis lenne, csak a nagy klubok nem néznék jó szemmel, ha valami kis akadémia adna 3-4-5 játékost a kezdőbe, pedig ott az anyag.
És még írhatnék több háttérinfót, de nincs rá időm. De az U17es anyag jó.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. április 4., kedd 12:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 4., kedd 11:33
Ha nem vagy képben, miért írsz ilyen hülyeséget?MVPP írta:Szerintem felesleges az esélylatolgatás 17 éves gyerekeknél. Nálunk a továbbjutás attól függ, hogy a salzburgi gyereknek hányszor sül el a lába.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. április 4., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Santi » 2017. április 4., kedd 8:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. április 3., hétfő 21:05
Első 2 jut tovább a 8 közé. Meglehet, sőt... meg kell lennie. Franciáktól valószínűleg kikapunk, de a másik 2 csapat verhető kell, hogy legyen. Aztán bármi lehet.U17-es Eb-csoportunk a májusi tornán:
Magyarország
Skócia
Franciaország
Feröer-szigetek
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. március 31., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 31., péntek 10:11
rashidm írta:http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... ok-2560631
Erre csak ennyit tudok írni:![]()
![]()
![]()
Csank, Pruknek, Bognár... mit akarnak ezek?![]()
" lejárt licenckártya megújítását ne kössék vizsgához, mivel az esetleges rossz teszteredmény után az érintett tréner elveszítheti állását, ami abszolút aránytalan »szankció«"
Jesszus... akkor tanulj bmeg.Istenem, ezért is tart itt a magyar foci. Az ingyenélő senkik miatt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 31., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 22:02
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem