Egyezzünk meg annyiban, hogy oda egyikőjük sem megfelelő megoldás
Na ebben egyetértünk!

Erre viszont azt mondom, hogy ha a Real Madrid és a vezetői hozni akarják; akkor inkább velünk, mint "ellenünk"!Mondjuk Bale akkor sem kellene ennyi pénzért

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 21., szerda 18:41
Egyezzünk meg annyiban, hogy oda egyikőjük sem megfelelő megoldás
Erre viszont azt mondom, hogy ha a Real Madrid és a vezetői hozni akarják; akkor inkább velünk, mint "ellenünk"!Mondjuk Bale akkor sem kellene ennyi pénzért
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 21., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 21., szerda 18:20
Jobbszélső poszton? ezzel tudnék vitatkozni, de nem teszem. Egyezzünk meg annyiban, hogy oda egyikőjük sem megfelelő megoldásmadridronie írta:Vagy talán esetleg azért, mert még így a többség által agyonszidott formájában is összességében jóval jobb, hasznosabb játékos a csapat számára, mint Di María!
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 21., szerda 18:20
ja, elég soknak tűnik, viszont az, hogy tavaly 50-60 fele mozgott ez a szám, az erősen betudható annak, hogy a középpályát szinte nem is használtukAz a 86 labdavesztes eleg soknak tunik. Ha jol emlekszek, akkor tavaly elott 50-60 kozott volt az atlag labdavesztes.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 21., szerda 18:05
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 21., szerda 17:53
Ezt írtam én is tegnap -->A helyzet az, hogy még mindig nem tudjuk pontosan mit is akar Ancelotti/mi lesz a felállás, taktika.
Ezen Casemiro, illetve Khedira már nem igen oszt-szoroz (főleg nem pozitív irányban)!Előbb legyen itt a walesi + épüljön fel Xabi Alonso és Illarra is, hogy végre teljes képet kaphassunk Carlo, Zizou és Perez új Madridjáról és az elképzeléseikről! Mert onnantól kezdve minden újra indul (la.is a nyári előszezonban látottakhoz képest) ...
---------------Iker/D.López-------------
-------Varane/Pepe---S.Ramos--------
Carvajal/Arbeloa--------------Marcelo
----------------Xabi/Illarra---------------
----------Modric-----Isco/Özil----------
Bale-----------------------------Cristiano
----------------Karim----------------------
De nekem van egy sanda gyanúm (erőteljes tippem az igazolásokat látva), hogy valami ilyesmiben gondolkoznak!Így azért a jobb szél megtámogatva Carvajal-lal és Modric-csal, illetve egy 90+ millás Bale-lel picit másként fest reputáció tekintetében is, mint jelenleg! Arról nem is beszélve, hogy na onnantól kezdve lesznek csak igazán kötetlenek posztok már ami a támadó részleget illeti.
Néhány dologban? Szerintem elég jól összeszedtek mindent, la.is az első meccsre kivetítve (jó cikk)!Ezért fölösleges ez a Marca cikk is, hiszen még semmi sem végleges, nincs itt Bale, Xabi, Illara még egy percet sem játszott (bár néhány dologban azért igazuk van)
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 21., szerda 17:42
Modric most a lehető legjobb helyen van. Előrébb már nem tudna annyira jól játszaniAnthony írta:Főleg úgy, ha Isco berobban, mert akkor semmi szükség a walesire szerintem.
Ha CR átmenne a jobb oldalra, akkor Isco tolhatná a baloson, középen Modric, egy sorral hátrébb meg ott van Xabi, Illara, Khedira, Casemiro, és megvenném mondjuk Kondgobiát is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 21., szerda 17:15
A helyzet az, hogy még mindig nem tudjuk pontosan mit is akar Ancelotti/mi lesz a felállás, taktika.madridronie írta: Ez rendben is volna, ha az idei átigazolások és a jelenlegi csapatépítés ez irányba mutatna, de Illarra érkezése szerintem nem ezt támasztja alá! Ergo hol van az a vkp.???Egyelőre azzal főzzünk, ami van és a rendelkezésünkre áll; az álmokat meg hagyjuk meg 2014 nyarára szerintem.
Ezért fölösleges ez a Marca cikk is, hiszen még semmi sem végleges, nincs itt Bale, Xabi, Illara még egy percet sem játszott (bár néhány dologban azért igazuk van)10 dolog, amin Ancelottinak javítania kell
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 21., szerda 16:33
Ez rendben is volna, ha az idei átigazolások és a jelenlegi csapatépítés ez irányba mutatna, de Illarra érkezése szerintem nem ezt támasztja alá! Ergo hol van az a vkp.???Én azon a poszton Iscoval és Modric-al számolnék, eggyel hátrébb meg Xabi(aki most kiesett)/Illara kéne párba legyen egy vkp-val. Modric szépen adogat onnan hátulról, de a védekezésünk bánja, a kapuhoz közelebb is tudna ő játszani.
Kondogbia Del Nido szerint idén nem eladó!és megvenném mondjuk Kondgobiát is.
Vagy talán esetleg azért, mert még így a többség által agyonszidott formájában is összességében jóval jobb, hasznosabb játékos a csapat számára, mint Di María!Szerintem azért játszik Özil jobb oldalt, mert sokkal népszerűbb, mint DM. Csak sajnos az új taktikában már máshol nincs helye a németnek, viszont padra sem fogják őt rakni Di Maria kedvéért... majd ha jön a walesi, bár lehet akkor inkább csatár nélkül játszunk majd![]()
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. augusztus 21., szerda 16:28
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 21., szerda 16:27
De, benéztemcsabi87 írta:Ő ki,nem Santon.Amúgy nagyon vicces volt.“A Barcelona elleni mérkőzés előtt kaptam ajánlatot. Három egymást követő mérkőzésen is megnéztek. Boldog vagyok, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Ez egy álom, de a sorsom Isten kezében van. Ha mennem kell most, akkor megyek, ha nem, akkor később” – nyilatkozta a Santos játékosa, Alan Santos.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 21., szerda 16:24
Ő ki,nem Santon.Amúgy nagyon vicces volt.“A Barcelona elleni mérkőzés előtt kaptam ajánlatot. Három egymást követő mérkőzésen is megnéztek. Boldog vagyok, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Ez egy álom, de a sorsom Isten kezében van. Ha mennem kell most, akkor megyek, ha nem, akkor később” – nyilatkozta a Santos játékosa, Alan Santos.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 21., szerda 16:22
15:37grofs írta:Santon a Newcastle balhátvédje (egyébként olasz, ha jól tudom). Elégé gyors és technikás is, persze nem Marcelo, de cserének szerintem alkalmascsabi87 írta:Xabi Alonsot sajnálom,hogy megint kidőlt.![]()
Ki ez a Santosos srác?![]()
Baleért meg bazi sok ez a pénz,de remélem befog válni.Én már nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy mit fog alkotni a csapatban.Ha lesz egy olyan jobb oldalunk mint a bal,akkor nagyon nagyot húztunk vele.Középen akkor Iscoéknak megnyílik a terület,a gólszerzésre és az ütempasszokra Benzemának.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 21., szerda 16:20
Főleg úgy, ha Isco berobban, mert akkor semmi szükség a walesire szerintem.csabi87 írta:Baleért meg bazi sok ez a pénz
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 21., szerda 16:19
Santon a Newcastle balhátvédje (egyébként olasz, ha jól tudom). Elégé gyors és technikás is, persze nem Marcelo, de cserének szerintem alkalmascsabi87 írta:Xabi Alonsot sajnálom,hogy megint kidőlt.![]()
Ki ez a Santosos srác?![]()
Baleért meg bazi sok ez a pénz,de remélem befog válni.Én már nagyon kíváncsi vagyok rá,hogy mit fog alkotni a csapatban.Ha lesz egy olyan jobb oldalunk mint a bal,akkor nagyon nagyot húztunk vele.Középen akkor Iscoéknak megnyílik a terület,a gólszerzésre és az ütempasszokra Benzemának.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. augusztus 21., szerda 16:17
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. augusztus 21., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 21., szerda 16:01
Szerintem azért játszik Özil jobb oldalt, mert sokkal népszerűbb, mint DM. Csak sajnos az új taktikában már máshol nincs helye a németnek, viszont padra sem fogják őt rakni Di Maria kedvéért... majd ha jön a walesi, bár lehet akkor inkább csatár nélkül játszunk majdAzért játszik Özil is kényszerből a jobb szélen, mert minden OK.
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 21., szerda 16:00
jól van na, szakadjunk már le erről, nem ez volt a mondandóm lényege.h3x0r írta:Arbeloa helyett volt mas alternativa? Igen. (Carvajal)ferni írta:volt valami olyasmi, hogy Arbeloa meg Iker is azért nem játszott, mert válogatott meccsen voltak, tudom, hogy Ramos helyett nem volt alternatíva, de ennyi erővel Arbeloa meg Iker is játszhatott volna... főleg Casillasnál nem számíthatott sokat.
Casillas helyett volt mas alternativa? Igen. (Lopez)
Ramos helyett volt mas alternativa? Nem. Egyebkent nem is jatszott valami jol.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 21., szerda 15:45
Arbeloa helyett volt mas alternativa? Igen. (Carvajal)ferni írta:volt valami olyasmi, hogy Arbeloa meg Iker is azért nem játszott, mert válogatott meccsen voltak, tudom, hogy Ramos helyett nem volt alternatíva, de ennyi erővel Arbeloa meg Iker is játszhatott volna... főleg Casillasnál nem számíthatott sokat.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem