Elektronika
- P. Krisz
Re: Elektronika
Az S7 Edge akksija jól bírta, kirobbanó siker lett.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Meglepő....hogy szopnának lovat a gyártók.KAG írta:Galaxy s6
Picit tobb, mint egy eve van meg a telom
Sokat nyuzom, regen se birta sokaig a 3000 mAh os akku, de par honapja (pont a gari lejarta utan) rohamosan el kezdett romlani az elettartam....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Galaxy s6
Sokat nyuzom, regen se birta sokaig a 3000 mAh os akku, de par honapja (pont a gari lejarta utan) rohamosan el kezdett romlani az elettartam....
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meg van eleve szar a konstrukció, lásd ötös alma. Vagy ha eleve úgy csináljak hogy megadja magát 2 év utan...teljesen mindegy mennyire kimeled.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nem akarok semmilyen vitába belemenni. én inkább hiszek a villamosmérnököknek. igazából a lényeg : úgy sem használjuk annyi évig a telefont hogy megérezzük bármely módszernek a negatív hatását.legalább havonta egyszer merítsük le addig, míg magától ki nem kapcsol."
innentől kezdve meg mindenki úgy tölti ahogy akarja.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én ezt olvastam a szifon oldalán: ,,Nem történik semmi baj, ha egész éjszakára töltőn hagyjuk a készülékünket, mert az akkumulátorcella elektronikája megvédi azt a túltöltéstől, illetve legtöbb esetben attól sem kell megijedni, ha egy idő után a töltőre dugva is merül a készülék. Ugyanakkor az Apple azt javasolja, hogy ne használjuk folyamatosan töltőre dugva egyik eszközt sem, és legalább havonta egyszer merítsük le addig, míg magától ki nem kapcsol."BBeno írta:pont ez az hogy nem megy le semeddig mert egyből visszatölt. ezt mondták gondnak hogy mindig tölti 100ra nem engedi 99ig sem.ha egy egész éjszaka rajta hagyod, akkor közben az applikációk meg a programok lehúzzák mit tom én 96%-ra
pont ez az hogy nem megy le semeddig mert egyből visszatölt. ezt mondták gondnak hogy mindig tölti 100ra nem engedi 99ig sem.ha egy egész éjszaka rajta hagyod, akkor közben az applikációk meg a programok lehúzzák mit tom én 96%-ra
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez hülyeség. Tolton ha hozza sem érsz, akkor nem merülhet.M1Ö írta:Amit én olvastam erről, ott azt írták, hogy nem tesz jót az akksinak, ha sokáig töltőn van. Pontosabban tovább mint amíg feltöltődik. Mert kb 2 óra alatt feltöltődik, ha egy egész éjszaka rajta hagyod, akkor közben az applikációk meg a programok lehúzzák mit tom én 96%-ra, akkor megint újra tölti azt a kicsit. Ez egy csomószor megismétlődik egy éjszaka alatt és a sok töltés bekavar az akksinak. Tehát elvileg jobb fent hagyni míg fullra fel nem töltődik és csak akkor felrakni megint, mikor már merülőben van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Amit én olvastam erről, ott azt írták, hogy nem tesz jót az akksinak, ha sokáig töltőn van. Pontosabban tovább mint amíg feltöltődik. Mert kb 2 óra alatt feltöltődik, ha egy egész éjszaka rajta hagyod, akkor közben az applikációk meg a programok lehúzzák mit tom én 96%-ra, akkor megint újra tölti azt a kicsit. Ez egy csomószor megismétlődik egy éjszaka alatt és a sok töltés bekavar az akksinak. Tehát elvileg jobb fent hagyni míg fullra fel nem töltődik és csak akkor felrakni megint, mikor már merülőben van.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ami meg szetbassza az a magas homerseklet, az nem tesz jot. Laptop detto.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én amit olvastam utoljára a témában, ott azt írták, hogyha töltőn is van folyamatosan a telefon, még mindig jobban kíméli, mintha mindig lemerítesz egy töltési ciklust.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ezeknek a praktikáknak sztem sincs jelentőségük a mai aksiknál, ha 2-3 évig használod a telód. Viszont éjszaka nem szoktam rajta hagyni, az elvileg nem ajánlott, de nagy bajt nem okoz.
Nem illik.
Akku kímélő dolgok: sosem töltöd fel teljesen (95%), sose nullázod ki, szakaszosan töltöd és sosem hagyod fent, ha tele van, amit ki is zár az első. Tapasztalataim alapján sokat nem számít amúgy. Én 2 évente cseréltem eddig telefont és az üzemidőben sosem vettem észre jelentős változást.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
a szakik szerint nem tesz jót neki, én hiszek nekik és sosem hagyom éjszakára a töltőn. mondjuk eleve gyorstöltéses a teló tehát nincs olyan szitu sosem hogy 20%ról kell elindulnom otthonról
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is ugyanígy csinálom. Van amikor nem este kerül töltőre, hanem másnap reggel az autóban, de naponta töltöm az ifonomat. Bár volt úgy, hogy kibírta 2 napot ha nem telefonáltam és e-maileztem annyit, de ritka.hala real írta:mikor, mennyi ideig szoktatok tolteni a telefont? en minden este lefekves elott (ha addig nem merul le) toltore rakom, ameddig fel nem kelek...na most tobbektol hallottam mar, hogy ez nem tesz jot az akksinak. ezert lennek kivancsi a ti velemenyetekre/szokasaitokra (csak ebben az ugyben, mielott felreerti valaki)
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
mikor, mennyi ideig szoktatok tolteni a telefont? en minden este lefekves elott (ha addig nem merul le) toltore rakom, ameddig fel nem kelek...na most tobbektol hallottam mar, hogy ez nem tesz jot az akksinak. ezert lennek kivancsi a ti velemenyetekre/szokasaitokra (csak ebben az ugyben, mielott felreerti valaki
)

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Igen, 7500U. A másik kérdésre nem tudok válaszolni, ennyire nem vágom a témátLaci írta:Egyébként a proci az a 7500U? Ha igen akkor hány wattos?

Akkor igy egyertelmű. Ha tényleg a feléért, az nagyon jó vétel voltnmate írta:Erre volt opciom, masreszt mert a prot 2x ennyiert tudtam volna, es kb. a tokeletes laptop dolgozni/filmezni/netezni.Laci írta:nmate: Airt 2017-ben? miért nem a prot vetted?
bármlyik XPS alapból elég drága. X1 carbon meg brutálisand.gergo írta:Az xps-t én is néztem, de amilyen árban van egy jó konfiguráció, csak a nyálamat csorgattamNekem amúgy a Lenovo Carbon X1 az álom, de 700-800 ezerért álom is marad. Gyönyörű gép és teljesítményben is állat.
A kérdésre visszatérve, a Photoshop pörgeti a procit és a ventit rendesen, olyankor zajos a gép (magához képest), de az egyéb basic feladatokat csendben végrehajtja, és nem is melegszik. 7th gen i7 van az enyémben amúgy, meg is lepett hogy a PS így leterheli. De imádom, benyomom a bekapcsoló gombot, és 15 másodperc múlva már fut a Chrome. Előző gépem már benne volt a korban ugyan, de ehhez kb 15 perc kellett nekiA másik amit szeretek ebben az az akksi, kicsit visszavett fényerővel bír 7-8 óra aktív használatot, a korábbim kb egy órát bírt így, szóval ez is nagy ugrás volt.

Teljesen rendben van az a gép akkor, 7-8 óra pont elég. Amikor még én keresgettem, akkor a reális 6-7 óra volt, ami nálam inkább 6- lett volna. Egyébként a proci az a 7500U? Ha igen akkor hány wattos? Mert abból van 15 meg 25 is ha jól tudom, a 25w-os elég kemény teljesítményt ad le, kb mint egy 5-6 éves alap 4 magos fele annyi watton - szóval ha az van benne nem csodálkozom h pörög a venti a photoshopnál.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az xps-t én is néztem, de amilyen árban van egy jó konfiguráció, csak a nyálamat csorgattamLaci írta: laptop: ezek a 2in1-es cuccok engem is érdekeltek, pl. zenbook flip ux360 v mi, yoga, dell xps-ből is most adtak ki egy ilyet. A yoganak nem pörög sokat a ventije? v ha m procis akkor nem melegszik nagyon? Főleg ettől tartottam.

A kérdésre visszatérve, a Photoshop pörgeti a procit és a ventit rendesen, olyankor zajos a gép (magához képest), de az egyéb basic feladatokat csendben végrehajtja, és nem is melegszik. 7th gen i7 van az enyémben amúgy, meg is lepett hogy a PS így leterheli. De imádom, benyomom a bekapcsoló gombot, és 15 másodperc múlva már fut a Chrome. Előző gépem már benne volt a korban ugyan, de ehhez kb 15 perc kellett neki

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Erre volt opciom, masreszt mert a prot 2x ennyiert tudtam volna, es kb. a tokeletes laptop dolgozni/filmezni/netezni.Laci írta:nmate: Airt 2017-ben? miért nem a prot vetted?