Végleg?Babinho írta:Bezárt a futbolmania a Solon![]()
Jegyed lett?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 1., szombat 18:06
Végleg?Babinho írta:Bezárt a futbolmania a Solon![]()
HozzászólásSzerző: Magdika » 2017. április 1., szombat 17:22
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. április 1., szombat 8:54
HozzászólásSzerző: medyna » 2017. március 31., péntek 22:00
Köszönöm!medyna írta:Nekem engedi.
Hosszú oldalon van pár 100 eurós jegy még, utána 130 következik. Röviden van még 10-20 105-110 eurós. Aztán szép sorban a többi.
HozzászólásSzerző: medyna » 2017. március 31., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 31., péntek 13:22
Köszönöm!Realista24 írta:Nekem engedi.babaking írta:Csak én nem tuodk belépni a Madridista kártyámmal a jegyvásárlásoz? Már be sem tölti az oldalt.
Gondoltam belépek, hátha látom, hogy hogyan fogynak a jegyek az Atletico elleni meccsre - lesz-e még reggel esély.
Hosszú oldalon van pár 100 eurós jegy még, utána 130 következik. Röviden van még 10-20 105-110 eurós. Aztán szép sorban a többi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 31., péntek 13:19
Nekem engedi.babaking írta:Csak én nem tuodk belépni a Madridista kártyámmal a jegyvásárlásoz? Már be sem tölti az oldalt.
Gondoltam belépek, hátha látom, hogy hogyan fogynak a jegyek az Atletico elleni meccsre - lesz-e még reggel esély.
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 31., péntek 13:12
HozzászólásSzerző: adikareal94 » 2017. március 30., csütörtök 15:51
HozzászólásSzerző: nagygnorbert » 2017. március 29., szerda 0:45
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 27., hétfő 16:28
Vagy csak reménykedtek,hogy nem lesz igazadpheco írta:Egesz nap mondogattam nekik, hogy kezdo lesz James, de nem hittek nekem
Mondjuk azon a meccsen volt kit szidni rajta kívül isRealista24 írta: Real - Napoli
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 27., hétfő 16:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 16:00
Real - NapoliMarci77 írta:
Milyen meccs volt? Miért kell szerencsétlen Jamest szidni amikor csak ül a padon![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. március 27., hétfő 15:58
Milyen meccs volt? Miért kell szerencsétlen Jamest szidni amikor csak ül a padonRealista24 írta:Tanúsíthatom, ember nem szidta phecónál jobban őket.pheco írta:Fajdalmas vetel volt, de kellett, mert elment a hangom a sok James es Ronaldo kiabalastol
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:53
Tanúsíthatom, ember nem szidta phecónál jobban őket.pheco írta:Stadionban 3.5 euro volt felliteres fanta, kitoltottek papirpoharba. Fajdalmas vetel volt, de kellett, mert elment a hangom a sok James es Ronaldo kiabalastolbabaking írta:
Na jamondjuk bedobálni nem szeretném, ha meg elfogy és nagyon szomjas vagyok, max veszek valamit a büfében ( az utazás többi költsége mellett ertölpül), vagy iszok a csapról.
Néhány csapat egyébként azt csinálja, hogy a szekus áttölti papírpohárba. Ilyenkor még nagyobb szeméttömeg marad a nép után, de legalább lehet papírrepülöt hajtogatni![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 27., hétfő 13:46
Stadionban 3.5 euro volt felliteres fanta, kitoltottek papirpoharba. Fajdalmas vetel volt, de kellett, mert elment a hangom a sok James es Ronaldo kiabalastolbabaking írta:
Na jamondjuk bedobálni nem szeretném, ha meg elfogy és nagyon szomjas vagyok, max veszek valamit a büfében ( az utazás többi költsége mellett ertölpül), vagy iszok a csapról.
Néhány csapat egyébként azt csinálja, hogy a szekus áttölti papírpohárba. Ilyenkor még nagyobb szeméttömeg marad a nép után, de legalább lehet papírrepülöt hajtogatni![]()
HozzászólásSzerző: mfruzsi » 2017. március 27., hétfő 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:30
De csak mert még nem idegesített fel senki:mfruzsi írta:Realista24 írta:Az idegenvezetést előre le kell beszélni, nem ott vár valaki, aki gyűjti a 20 főt. Szóval, ha nem vagytok annyian, akkor önjáró túra lesz, ami nem is baj, sőt. Vigyetek egy Real Madrid történelméről szóló könyvet és nem kell semmiféle guide.
Hú az szuper. Én az hittem,hogy csak csoportosan lehet menniAzt esetleg meg tudod mondani,hogy mikor lehet bemenni? Vagy megtalálom valahol?
HozzászólásSzerző: mfruzsi » 2017. március 27., hétfő 13:27
Realista24 írta:Az idegenvezetést előre le kell beszélni, nem ott vár valaki, aki gyűjti a 20 főt. Szóval, ha nem vagytok annyian, akkor önjáró túra lesz, ami nem is baj, sőt. Vigyetek egy Real Madrid történelméről szóló könyvet és nem kell semmiféle guide.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:21
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem