az keményRealista24 írta:Nacho
Kova
Bale, Morata
Top3 a gyorsaság alapján. Bajnokikon mért adatok.
https://pbs.twimg.com/media/C8O9y4TUMAA_-V8.jpg:large

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 31., péntek 14:40
az keményRealista24 írta:Nacho
Kova
Bale, Morata
Top3 a gyorsaság alapján. Bajnokikon mért adatok.
https://pbs.twimg.com/media/C8O9y4TUMAA_-V8.jpg:large
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 31., péntek 13:27
Cr megveszi és beolvasztja.BBeno írta:en azert nem lepodnek meg ha egy kicsit csillapodtak a memek hogy ki lesz ez cserelve suttyomban mindenfele hirveres nelkul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 31., péntek 13:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 31., péntek 7:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 31., péntek 7:09
Szerintem ugy gondolta, hogy a felavatas elott nem kapott negativ visszajelzeseket.BBeno írta:tehát két napja a meteórákon él mindentől elzárva. értem.Emanuel Santos, a Cristiano szobor elkövetője: "Nem kaptam egyetlen negatív visszajelzést sem a szoborral kapcsolatban. Cristianónak tetszett. Nem tehetsz mindenkinek a kedvére."
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 30., csütörtök 22:57
Jah, nyilván azért jutott eszébe a negatív visszajelzésekről beszélni, mert egy sincsBBeno írta:tehát két napja a meteórákon él mindentől elzárva. értem.Emanuel Santos, a Cristiano szobor elkövetője: "Nem kaptam egyetlen negatív visszajelzést sem a szoborral kapcsolatban. Cristianónak tetszett. Nem tehetsz mindenkinek a kedvére."
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 30., csütörtök 22:09
tehát két napja a meteórákon él mindentől elzárva. értem.Emanuel Santos, a Cristiano szobor elkövetője: "Nem kaptam egyetlen negatív visszajelzést sem a szoborral kapcsolatban. Cristianónak tetszett. Nem tehetsz mindenkinek a kedvére."
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 30., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 30., csütörtök 15:11
Kova is. de ez most nem lényeg.talán Zizu tud vmicsét olaszul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 30., csütörtök 14:48
Mert De Geaban nincs meg? Ő már évek óta hozza a klasszis szintet, két különböző bajnokságban bizonyítva, míg az olasz 1 éve került be a köztudatba. Azért itt teljesen más lesz a hangulat, az elvárás, itt mondhatni heti 2 meccsen kell folyamatosan toppon lenni, ami azért teljesen más, mint heti egy olasz bajnokit lehozni.donor írta:Egyet értek. Benne megvan minden, hogy Ikerhez hasonlóan világlegjobbja legyen nagyon hosszú ideig. Az meg hogy fiatal és lenéznék egy akkora ökörség, hogy csak úgy rotyog. Most iszonyatosan jó az öltöző a képek alapján. Meg kell nézni, hogy valaki olyan lő gólt, aki nem szokott elég sűrűn, fülig ér mindenkinek a szája (igen, még CR-é isziro4vr írta:Mindkettő tökéletes lenne, de én a Don mellett teszem le a voksom. Szerintem jobb lesz mindenkinél.) és úgy örülnek neki. Navast sem baszogatják, megteszi a sajtó, amit sajna nem bír el. Ebben szerintem az olasz profin helyt állna.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 30., csütörtök 14:27
Egyet értek. Benne megvan minden, hogy Ikerhez hasonlóan világlegjobbja legyen nagyon hosszú ideig. Az meg hogy fiatal és lenéznék egy akkora ökörség, hogy csak úgy rotyog. Most iszonyatosan jó az öltöző a képek alapján. Meg kell nézni, hogy valaki olyan lő gólt, aki nem szokott elég sűrűn, fülig ér mindenkinek a szája (igen, még CR-é isziro4vr írta:Mindkettő tökéletes lenne, de én a Don mellett teszem le a voksom. Szerintem jobb lesz mindenkinél.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 30., csütörtök 14:19
Félreértés ne essék, nem arra utaltam, hogy DDG rossz választás lenne. Ha úgy alakul, hogy ő jön én annak is nagyon örülnék, de Gioban többet látok.istimester írta:
A kulcsgondlat a "ha minden jól menne". Ha megvennénk DDG-t és a MU Donnarummával pótolná, az már nem a mi dolgunk.
Hogy ez fricska lenne? Előre nem tudhatjuk ki jönne ki jól az üzletból. Mindenesetre én megelőlegezem, hogy DDG-vel nem lennénk gyengébbek. Nemcsak jó kapus, de neve is van. És ez fontos Madridban, olykor túlságosan is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 14:17
De, pont kérdeztem a másik topicban, hogy most mi van.mia san mia írta:Hát így figyelsz te rám Realista ?![]()
Costa nem esett át műtéten. Kalle nyilatkozta, hogy remekül van és a héten már a csapattal készül.
Neuernél várható volt, hogy ez lesz, most kap két meccs pihenőt, ha minden igaz nem fenyegeti veszély a játékát.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2017. március 30., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 30., csütörtök 13:48
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 30., csütörtök 13:37
A kulcsgondlat a "ha minden jól menne". Ha megvennénk DDG-t és a MU Donnarummával pótolná, az már nem a mi dolgunk.Berti írta:Donnarumma mellett szól, hogyha minden jól menne, akkor jó 15 évig nem lenne kapuskérdés. DDG mellett meg ott van, hogy spanyol és sokkal tapasztaltabb elit szinten.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 30., csütörtök 13:33
Khm..Realista24 írta: Llorentés cikkbe meg Levantét írtam mindenhova az első Alaves után. Itt a tavasz, meglátszik. De szóljatok nyugodtan, mert a fb népe szétszed egyből.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. március 30., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 13:29
Llorentés cikkbe meg Levantét írtam mindenhova az első Alaves után. Itt a tavasz, meglátszik. De szóljatok nyugodtan, mert a fb népe szétszed egyből.Daffius írta:Lehet, bár az első helyre tartok igényt. Nem tartott volna annyi ideig ha nem kell új jelszót kérnem hogy be tudjak lépniRealista24 írta:Én voltam a hibás, köszi, javítva.
Te vagy biztos harmadik, aki olvasta a cikketezzel lehet legalább mérni
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem