Fizikailag és mentálisan is toppon van, nemrég lett csak 18 de már van tapasztalata is egyszerűen minden adott hogy akár évtizedekig a világ legjobb kapusa legyen, örülnék ha mi húznánk be.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. március 30., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 13:29
Llorentés cikkbe meg Levantét írtam mindenhova az első Alaves után. Itt a tavasz, meglátszik. De szóljatok nyugodtan, mert a fb népe szétszed egyből.Daffius írta:Lehet, bár az első helyre tartok igényt. Nem tartott volna annyi ideig ha nem kell új jelszót kérnem hogy be tudjak lépniRealista24 írta:Én voltam a hibás, köszi, javítva.
Te vagy biztos harmadik, aki olvasta a cikketezzel lehet legalább mérni
HozzászólásSzerző: Daffius » 2017. március 30., csütörtök 13:26
Lehet, bár az első helyre tartok igényt. Nem tartott volna annyi ideig ha nem kell új jelszót kérnem hogy be tudjak lépniRealista24 írta:Én voltam a hibás, köszi, javítva.
Te vagy biztos harmadik, aki olvasta a cikketezzel lehet legalább mérni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 13:17
Én voltam a hibás, köszi, javítva.Daffius írta:El van írva a Calderonos cikkben a Chelsea MU-ra. Nem tudom Calderon mondott véletlenül hülyeséget vagy csak typo.
Edit: Ez a mondat: “Ha Hazard el akar menni a Manchester Unitedből, akkor el is fog menni, mindig is ez volt a helyzet. De ki kell mondani “el akarok igazolni a Real Madridba”.
Üdv
HozzászólásSzerző: Daffius » 2017. március 30., csütörtök 13:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 12:50
Az utolsó gondolatban látom a legtöbb realitást Hazard érkezése esetén. Morata el, Karim cserecsatár lenne félig-meddig vagy vissza lesz vonva egy kicsit, ha az ellenfél engedi, Hazard balra, Bale meg azt az évi hat meccset, amikor egészséges lejátssza a jobboson.Galacticos írta:én mindkét kapusnak örülnék, mert amit keylor művel az utóbbi időben, az már gáz. és az a baj hogy szerintem már ő is érzi, és rá stresszel vagy nem tudom de néha olyan alapvető balfaszságokat csinál hogy nézni is fáj.
a hazardos dolgokat nem értem, majd realista vagy valaki aki jobban képbe van a hírekkel kijavít de én nem értem hogy hova jönne ő? ronaldo ugye alap, benzemát én nem látom hogy eladnánk, baleért meg biztos jó lóvét kapnánk de miért pont őt adnánk el? ha meg marad a bbc mind a három tagja, casemirohoz ragaszkodik zidane, a két mágus is alap nála, nem értem hova férne el egy közel 100 milliós hazard. inkább morata helyett egy cserecsatár, aki megszorongathatja benzemát, de ha meg ronaldo lesz a csatár és az ő helyére jön hazard, akkor meg bale vagy benzema szorul ki, ez sehogy sem jó.
de nekem mindegy, csak isco maradjon és james menjen.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 30., csütörtök 12:47
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 30., csütörtök 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 12:43
Könnyen kideríthetjük.CS0ki írta:Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
)
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 30., csütörtök 12:38
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 30., csütörtök 12:29
Én csak miatta néztem a szezonban néhány Milan meccset és bátran állítom, hogy magas szinten végzi a dolgát. Összehasonlítani nem igazán lehet De Geaval, mert ugyebár közel nem egyforma a két bajnokság. Statisztikák alapján sokkal jobb az olasz. (Ha ez számít valamit)CS0ki írta:
Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.
Egyébként milyen ez az olasz gyerek? Sokat nem láttam játszani, és akko még finom voltam. Ha magas szintet hoz ilyen fiatalon, az nagy dolog, de nem ugyanaz, mint világklasszis szintet hozni mindegy hány évesen. Semmi sem garabtálja a folyamatos fejlődést az idő előrehaladtával. Szóval nálam csak akkor lépne De gea elé az olasz, ha már most is hoz nagyjából olyan szintet, és tényleg a legjobbak között van már most is. Ha a hype a kora miatt van, akkor nem érdekel.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 30., csütörtök 12:25
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 30., csütörtök 12:24
Eleg kiemelkedo stabil szintet hoz le. Lehet a milan akarmilyen godorben egy kvazi gyerekre nem biznak az elsoszamu kapusposztot csak ugy.CS0ki írta:Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
Egyébként milyen ez az olasz gyerek? Sokat nem láttam játszani, és akko még finom voltam. Ha magas szintet hoz ilyen fiatalon, az nagy dolog, de nem ugyanaz, mint világklasszis szintet hozni mindegy hány évesen. Semmi sem garabtálja a folyamatos fejlődést az idő előrehaladtával. Szóval nálam csak akkor lépne De gea elé az olasz, ha már most is hoz nagyjából olyan szintet, és tényleg a legjobbak között van már most is. Ha a hype a kora miatt van, akkor nem érdekel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 30., csütörtök 12:24
Nagy tehetség, nagy jövővel, plusz Raiola az ügynöke. Húzza szépen felfelé mint Pogbat.CS0ki írta:Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2017. március 30., csütörtök 12:22
Abban azért nem vagyok biztos, hogy többen hoznák.Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 30., csütörtök 12:17
Mert itt a fórumozók többsége is inkább az olaszt hozná. Igy meg a MU addig húzta el a De Gea ügyet, míg mozditható lett az olasz.istimester írta: Miért?
HozzászólásSzerző: istimester » 2017. március 30., csütörtök 12:10
Miért?Berti írta:Mekkora fricska lenne ha nyáron hoznánk De Geat, a MU meg lecsapna Donnarummara
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. március 30., csütörtök 12:02
Szerencsére nem olyan hülye hogy bármi mást mondjon erről a szezon közepén.El Unico írta: Bar Zizu szerint nincs kapuskerdes.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 30., csütörtök 11:54
tehát akkor ő sem jön. mint az új zlatan.Alan egyre közelebb a Realhoz
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 30., csütörtök 11:22
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem