Dokkolós telókat én is adnám. Viszont androiddal nem sokra mennénk, a Microsoft szerencsétlen, az ajfonnal megint csak iOS-es játékkütyü lenne. Hibrid Android/Win-es eszközök voltak már, de az se jött be valahogy. Az apple adott be épp egy szabadalmat dokkolós ájfonra - arra kivancsi leszek, de sztem nem fog bejönni, a cloud nagyjából lefedi az előnyeit.d.gergo írta:Persze, nem újdonság a dokkolás, csak ez lehet hogy már használható is lesz majd valamennyire. Illetve nem tudok nyilatkozni a Lumiarol, gondolkoztam rajta anno hogy olyat vegyek, de végül elengedtem, ahogy látszik jól is tettem, meghalt az a vonal. Ahogy halad az iparág, könnyen kiválthatja hamarosan egy telefon a számítógépet is szerintem, ami nem lenne rossz. Persze mindig lesznek műveletek, amiket nem lehet majd kiváltani, de hétköznapi használatra meg egyszerűbb irodai munkákra ez az S8 is egy zsebben elférő munkaállomás.
laptop: ezek a 2in1-es cuccok engem is érdekeltek, pl. zenbook flip ux360 v mi, yoga, dell xps-ből is most adtak ki egy ilyet. A yoganak nem pörög sokat a ventije? v ha m procis akkor nem melegszik nagyon? Főleg ettől tartottam.
nmate: Airt 2017-ben? miért nem a prot vetted?