Ja de ténylegZsombor írta:Nem ugyanaz a kettő?dzsi91 írta:Erről a pikéről nekem mindig az jut eszembe,hogy a franco legendákat is vmi ilyen bohóc miatt kezeli tényként kefír és fosi.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 29., szerda 22:55
Ja de ténylegZsombor írta:Nem ugyanaz a kettő?dzsi91 írta:Erről a pikéről nekem mindig az jut eszembe,hogy a franco legendákat is vmi ilyen bohóc miatt kezeli tényként kefír és fosi.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2017. március 29., szerda 21:55
Nem ugyanaz a kettő?dzsi91 írta:Erről a pikéről nekem mindig az jut eszembe,hogy a franco legendákat is vmi ilyen bohóc miatt kezeli tényként kefír és fosi.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 29., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 29., szerda 20:28
Eleve ferdítés a hír, mert nem ezt mondta.numberone1 írta:A Barcelona labdarúgócsapatának oszlopos tagja, Gerard Piqué az AS-nek elmondta, hogy a Lionel Messi és Neymar elleni pereskedés mögött a Real Madrid egyik VIP-tagja áll.![]()
![]()
Bele olvastam kicsit az NSO forumaba, hat ami ott megy....de ugy megneznem ezeket az illetoket, h neznek ki, mivel foglalkoznak...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 29., szerda 20:14
A Barcelona labdarúgócsapatának oszlopos tagja, Gerard Piqué az AS-nek elmondta, hogy a Lionel Messi és Neymar elleni pereskedés mögött a Real Madrid egyik VIP-tagja áll.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2017. március 29., szerda 19:40
Mer' Messi nem az?G. V.tinho írta: Maradona óriási géniusz volt. Lenyűgöző.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. március 29., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 29., szerda 19:10
ejj mekkora gyomros volt az a portugál EB győzelem.Semmi másról nem szól ez a vergődés.lesliejr írta:
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. március 29., szerda 16:54
Én pedig úgy látom, hogy nagyon jól teljesítene, egy olyan csapatban, ahol az ő képességit és fizikai adottságát ki tudnák használni maximálisan. Ehhez az kéne, hogy az egész csapat alá dolgozzon, az edző is őt akarja a támadás alfájának és omegájának. Angliába ennek lehet realitása.MesQueUnClub írta:Szerintem nagyon alá van becsülve, iszonyat jó képességű a csávó.KAG írta: Szerintem borzasztó kevés lenne játéktudásban hozzánk és hozzátok is.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 29., szerda 16:25
Szerintem nagyon alá van becsülve, iszonyat jó képességű a csávó.KAG írta: Szerintem borzasztó kevés lenne játéktudásban hozzánk és hozzátok is.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 29., szerda 15:46
Maradjon csak a PL-ben. A mi stílusunkhoz más ember kellene.KAG írta:MesQueUnClub írta:Lukaku kb a legjobb fizikumu 9es szerintem, aki fiatal kora ellenére, rendkívül sok gólt szerzett már, ráadásul mind fejjel és lábbal képes a gólszerzésre, nem mellesleg, képes lekötni 2-3 védőt, ami sokkal nagyobb szabadságot biztosít a többieknek, én azon csodálkozom, hogy még az Evertonnál van.
Szerintem borzasztó kevés lenne játéktudásban hozzánk és hozzátok is.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 29., szerda 15:42
MesQueUnClub írta:Lukaku kb a legjobb fizikumu 9es szerintem, aki fiatal kora ellenére, rendkívül sok gólt szerzett már, ráadásul mind fejjel és lábbal képes a gólszerzésre, nem mellesleg, képes lekötni 2-3 védőt, ami sokkal nagyobb szabadságot biztosít a többieknek, én azon csodálkozom, hogy még az Evertonnál van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 29., szerda 14:59
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 29., szerda 14:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 29., szerda 14:50
Nyilván könnyebb így eladni az újságokat, de felcsesz, hogy az összes játékosnál ott van a Barca is...Lukakut akarja a Real és a Barcelona
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 29., szerda 14:39
Nem volt szep es nem volt sportszeru, de ennelkul is megcsaptak volna az angolokat, goljukon kivul momentumuk nem volt a meccsen.Remy írta:Nem véletlenül, de az a kezezés attól még világi nagy fail volt. Szánalmas, és mégis úgy beszélnek róla, mintha ez tök jó dolog lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 29., szerda 13:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 29., szerda 13:53
Ezzel az analógiával élve nem is Maradon volt a kora legjobbja, hanem csak egy bohóc votl. És csak vélelenül lett világbajnokMesQueUnClub írta:Szóval Maradona volt kora Stohl Andrása?sebydani írta:Hujber Feri te vagy az?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 29., szerda 13:48
Szóval Maradona volt kora Stohl Andrása?sebydani írta:Hujber Feri te vagy az?
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 29., szerda 13:47
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem