Óriási nagy vicc.Realista24 írta:OFFICIAL: FIFA announce allocation for new 48-team World Cup format in 2026.
AFC (8)
CAF (9)
CONCACAF (6)
CONMEBOL (6)
OFC (1)
UEFA (16)

VB - 2018
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: VB - 2018
vicc.Nem hiába fellebbeztek az argentinok Lionel Messi eltiltása ellen, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ugyanis a május 4-i meghallgatás után eltörölte a büntetést, így a támadó pályára léphet válogatottja sorsdöntő vb-selejtezőin.
magyarán a saját bíróikra azt mondják hogy hazudnak.Az indoklás szerint Messi viselkedése ugyan kifogásolható volt a szóban forgó selejtezőn, az ellene felhozott vádakat megfelelő bizonyíték hiányában ejtették.
meg a videó sem elég bizonyíték ezekszerint ha messiről van szó.
https://youtu.be/Z7SkHtTVlzQ
itt sajnos nem tudnak szájról olvasni. bezzeg simeone keze mögül is képesek ha pletykát kell kreálni

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sevilla mondjuk idegben van, hogy mit képzelnek magukról, hogy tárgyalnak Sampaolival, amikor élő szerződése van.BBeno írta:sampaoli igent mondott azvargentinoknak. simeone nemet.
nehogy a vegen annyira nagy baratok legyenek messivel hogy a barcahoz odaviszi sampaolit....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
sampaoli igent mondott azvargentinoknak. simeone nemet.
nehogy a vegen annyira nagy baratok legyenek messivel hogy a barcahoz odaviszi sampaolit....
- ___Samy___
Cadena SER: Negotiations between Sampaoli & the Argentina FA are at an advanced stage already.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
kit szeretne messi most?rashidm írta:Kirúgták az argentin szövetségi kapitányt. Kár, még maradhatott volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kirúgták az argentin szövetségi kapitányt. Kár, még maradhatott volna.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
OFFICIAL: FIFA announce allocation for new 48-team World Cup format in 2026.
AFC (8)
CAF (9)
CONCACAF (6)
CONMEBOL (6)
OFC (1)
UEFA (16)
AFC (8)
CAF (9)
CONCACAF (6)
CONMEBOL (6)
OFC (1)
UEFA (16)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Először, mikor láttam ezt és Kassai kifutott videót nézegetni, akkor az nem tetszett, ódzkodtam tőle.
De most ez így rendben volt nekem, mire visszaértek a saját térfélre a játékosok, már meg is volt a döntés.
Ha szabálytalan előnyt szerzett valamelyik fél, akkor azt vegyük el szépen, bármennyire is örül a közönség, vagy a csapat egy adott gólnak. Nem hinném, hogy ettől rosszabb lesz a foci, csak igazságosabb pl. idén a barca már rég a tv-ből nézné a bl. meccseket..
Ha ilyen gyors és gördülékeny lesz a kétes szituációk megítélése, akkor szerintem ez egy jó dolog..
De most ez így rendben volt nekem, mire visszaértek a saját térfélre a játékosok, már meg is volt a döntés.
Ha szabálytalan előnyt szerzett valamelyik fél, akkor azt vegyük el szépen, bármennyire is örül a közönség, vagy a csapat egy adott gólnak. Nem hinném, hogy ettől rosszabb lesz a foci, csak igazságosabb pl. idén a barca már rég a tv-ből nézné a bl. meccseket..
Ha ilyen gyors és gördülékeny lesz a kétes szituációk megítélése, akkor szerintem ez egy jó dolog..

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En is amellett vagyok inkabb, hogy ha van egy velemenyes szituacio, a csapatkapitany es az edzo kerheti, hogy nezzek vissza, felidonkent 1 alkalommal, hosszabbitasban 1-1 alkalommal.
Mert peldaul Griezmann goljanal majdnemhogy nem is reklamaltak a spanyolok. Ez esetben, ha nem kerik, akkor gol megadva. Ha kerik, akkor fel perc, es nem adjak meg a golt.
Nem tudom. Adok meg idot a rendszernek, aztan majd meglatjuk. Egyelore nem tetszik, de a cel valoban az, hogy minel tisztabb legyen a jatek, nem csak a Barca miatti amokfutasok miatt.
Mert peldaul Griezmann goljanal majdnemhogy nem is reklamaltak a spanyolok. Ez esetben, ha nem kerik, akkor gol megadva. Ha kerik, akkor fel perc, es nem adjak meg a golt.
Nem tudom. Adok meg idot a rendszernek, aztan majd meglatjuk. Egyelore nem tetszik, de a cel valoban az, hogy minel tisztabb legyen a jatek, nem csak a Barca miatti amokfutasok miatt.

- ikarus93
A 21.században, ahol már önvezető autók vannak, nehogy már kihívást jelentsen a videóbíró bevezetés anélkül, hogy széttördelnék a játékot.
Most erről eszembe jutott a Galactik Football animációs sorozat, lehet meg is nézem a hétvégén.
Most erről eszembe jutott a Galactik Football animációs sorozat, lehet meg is nézem a hétvégén.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Psgnek kevés lett volna a kettő vagy harom lehetőségKAG írta:Én továbbra is úgy használnám, hogy mindkét edzőnek van meccsenként 2-2 vagy 3-3 lehetősége kérni a videóbírót.
Ha ezzel nem élnek, akkor nem is szerepeltetném.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én továbbra is úgy használnám, hogy mindkét edzőnek van meccsenként 2-2 vagy 3-3 lehetősége kérni a videóbírót.
ZIDANE
Véleményes esetnél tovább kell engedni és a partjelző jelzésére kellene újranézni. Illetve a két kapu mögötti bírót beültetni egy gép elé, aztán egyből (15mp) tudjanak véleményt mondani. Én attól félek, hogy szét fújják majd így a meccseket amúgy.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Pedig pofon egyszerű a válasz.BlancoMark írta:Viszont egy problémám van ezzel a rendszerrel. Jól működik gólnál a dolog, viszont olyan helyzetben mondjuk, hogy kiugratnak egy játékost és vinné 1v1-ben a kapusra a labdát de beinti a partjelző miközben nem volt lesen akkor a támadó csapat ugyanúgy egy fontos szituációban megszívja. És akkor rámondják a spori fülére, hogy figyelj már tévedtetek nem volt les. Akkor visszaáll mindenki oda ahol volt vagy mit kezdenek ezzel? :lol
A lesek megítélését kiveszik a partjelzők hatásköréből és kizárólag a technikára bízzák a dolgot, ha kétes a szitu, nézik a szobában és rászólnak a spori fülére

A partjelzőnek a továbbiakban ebben nem lesz szerepe, csak a bedobások és vonal melletti szabálytalanságok megítélésében, valamint a cseréknél.
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy a nem egyértelmű szituációkat elengedik, és utólag visszanézik...Viszont egy problémám van ezzel a rendszerrel. Jól működik gólnál a dolog, viszont olyan helyzetben mondjuk, hogy kiugratnak egy játékost és vinné 1v1-ben a kapusra a labdát de beinti a partjelző miközben nem volt lesen akkor a támadó csapat ugyanúgy egy fontos szituációban megszívja. És akkor rámondják a spori fülére, hogy figyelj már tévedtetek nem volt les. Akkor visszaáll mindenki oda ahol volt vagy mit kezdenek ezzel?![]()
De valószínűleg nem így lesz, és tényleg csak azokat fogják visszanézni, amiből gól lett, és kb a bírónak nem volt ideje reagálni még a partjelző ítéletére. Félpálya közeli kiugratásoknál nem tudom mi lesz.
Persze a javulás felé tett minden lépés támagatandó.
hát ez csak akkor para ha a spori hisz a partjelzőnek és lefújja. de ha láttad nikolics gólját nem rég ott a partjelző integetett mint egy őrült a sporika meg mutatta mehet tovább. nikolics igazából rutinból ment tovább és gól lett a vége, mert ő csak a partjelzőt figyelte.Viszont egy problémám van ezzel a rendszerrel. Jól működik gólnál a dolog, viszont olyan helyzetben mondjuk, hogy kiugratnak egy játékost és vinné 1v1-ben a kapusra a labdát de beinti a partjelző miközben nem volt lesen akkor a támadó csapat ugyanúgy egy fontos szituációban megszívja. És akkor rámondják a spori fülére, hogy figyelj már tévedtetek nem volt les. Akkor visszaáll mindenki oda ahol volt vagy mit kezdenek ezzel?
ennek még ki kell forrnia rendesen. pl rászólnak a partjelzőre hogy a necces eseteknél ne lengessenek max utólag majd elveszik a gólt. ha meg nincs gól akkor nincs mit elvenni.
és nem csak góloknál kell ezt használni. tulajdonképpen a nagyobb faltoknál is és a 16-on belüli eseteknél is.
- BlancoMark
Így van, a bíró maradjon csak a pályán, ne menjen azzal is idő, hogy ki-be futkos a felvételért. Egy bizottság véleményezze és mondja rá a fülére, fél perc az egész.BBeno írta:ja és tegnap már kezdett hasonlítani arra a videobíró használata amiről évek óta beszélek. nem kell itt a sporikának kimennie és megnéznie magától mint az usában 2 percig. itt lezavarták 40 mp alatt és ez csak gyorsabb lehet. 40 mp egy gólöröm ideje kb és amíg mindenki visszamegy a saját térfelére. simán megvalósítható ez.
Viszont egy problémám van ezzel a rendszerrel. Jól működik gólnál a dolog, viszont olyan helyzetben mondjuk, hogy kiugratnak egy játékost és vinné 1v1-ben a kapusra a labdát de beinti a partjelző miközben nem volt lesen akkor a támadó csapat ugyanúgy egy fontos szituációban megszívja. És akkor rámondják a spori fülére, hogy figyelj már tévedtetek nem volt les. Akkor visszaáll mindenki oda ahol volt vagy mit kezdenek ezzel?

Természetesen ha csak gólokra vonatkozik a videóbíró akkor nem szóltam.

ja és tegnap már kezdett hasonlítani arra a videobíró használata amiről évek óta beszélek. nem kell itt a sporikának kimennie és megnéznie magától mint az usában 2 percig. itt lezavarták 40 mp alatt és ez csak gyorsabb lehet. 40 mp egy gólöröm ideje kb és amíg mindenki visszamegy a saját térfelére. simán megvalósítható ez.