VB - 2018
-
- Kedvenc játékosaid: Karim
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: VB - 2018
Videóbíró: Azt miért nem lehet megcsinalni, hogy - ugyanúgy mint a golvonal tech.nál- egész pályán jelezze ha vonalon kívül van? Legutóbb a Bilbao ellenunk szerzett gólnánál is bőven kikanyarodott a beadás.... Rengeteg szögletnél is kimegy. Sztm ezt nem nagy dolog bevezetni és hasznos lenne, plusz kb. Annyira vita nélküli objektív cucc, mint a golvonal tech.
Niklas Süle says the Turkey FA contacted him to play for them because 'his name sounds Turkish' - He has no connection to Turkey
milyen hírszerzése lehet a török FA-nek

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
2017 van,meredjen meg a video bíró, meg a majd ott ülő ítélethozók akik ugyanúgy rámondhatnak majd 3 verziót egy esetre mint amikor a mezei szurkolók vitáznak hónapokig egy eseten.
-bent volt vagy nem volt bent,gólvonal technológia ezt a problémát teljesen megoldotta
Ezen kívül szerintem a legnagyobb gond a les és a kezezés.Ha ezt a 2őt orvosolnák máris igazságosabb lenne ez a sport.
Kezezés:
Számomra ez egy teljesen idiótaság,mindenki 80féle képpen értelmezi,pul sanyi mataj részegen hablatyol h szerinte a kéz kereste a labdát vagy nem...engem nem érdekel ez a marhaság,ezt nem lehet eldönteni csak ha valaki kapus módjára vetődik mint ramos a múltkor.Én azt mondom ha a kéz hozzáér a labdához 11es.És szarni bele,hogy a játékosnak mivolt a szándéka.Elég egyértelmű ne kezeljé bmeg!Ha meg nem birod elhúzni időben,pech.Lehet igazságtalan lesz néha de ez a vergődés ami a kezezéseken megy,meg hogy a bíró majd eldönti,hogy a rafkós játékosoknak mi volt a szándéka...
Les:
Minden partjelzőt(valószínüleg miattuk lehetetlen) a világon elbocsájtani és a technológiára bízni...2017 van,chippeket a labdákba cipőkbe,vagy bármilyen más okosság.Persze drága mint minden,ne is a megye 3ban kezdjék hanem a bl-ben meg a vb-n ahol olyan pénzek mozognak.
Na meg a szinészkedés.Meccs után visszanézik,dobta magát kontakt nélkül eltíltás,1-2 hónap és meg is szűnne.
-bent volt vagy nem volt bent,gólvonal technológia ezt a problémát teljesen megoldotta
Ezen kívül szerintem a legnagyobb gond a les és a kezezés.Ha ezt a 2őt orvosolnák máris igazságosabb lenne ez a sport.
Kezezés:
Számomra ez egy teljesen idiótaság,mindenki 80féle képpen értelmezi,pul sanyi mataj részegen hablatyol h szerinte a kéz kereste a labdát vagy nem...engem nem érdekel ez a marhaság,ezt nem lehet eldönteni csak ha valaki kapus módjára vetődik mint ramos a múltkor.Én azt mondom ha a kéz hozzáér a labdához 11es.És szarni bele,hogy a játékosnak mivolt a szándéka.Elég egyértelmű ne kezeljé bmeg!Ha meg nem birod elhúzni időben,pech.Lehet igazságtalan lesz néha de ez a vergődés ami a kezezéseken megy,meg hogy a bíró majd eldönti,hogy a rafkós játékosoknak mi volt a szándéka...
Les:
Minden partjelzőt(valószínüleg miattuk lehetetlen) a világon elbocsájtani és a technológiára bízni...2017 van,chippeket a labdákba cipőkbe,vagy bármilyen más okosság.Persze drága mint minden,ne is a megye 3ban kezdjék hanem a bl-ben meg a vb-n ahol olyan pénzek mozognak.
Na meg a szinészkedés.Meccs után visszanézik,dobta magát kontakt nélkül eltíltás,1-2 hónap és meg is szűnne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
nem hiszek én ebben. az élet vs barsza meccsben toronymagasan vezet a barsza a mákokat és spori segítségeket tekintve és nincs további 100 évem hogy kiegyenlítődjön.El Unico írta:Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.
Nekem minden szar hibajaval egyutt tetszik a labdarugas, ugy ahogy van, ha a Barca tovabbjut azert mert lesgolt rugott, hat Istenem... az elet ugyis x-re jatszik, kiegyenlitodik. Na mindegy, ez csak az en velemenyem
3 dolog:
-messi kezes gólja az espanyol ellen. ha nincs tamudo akkor oda a bajnoki címünk.
-övrebő
-és a világegyetem legnagyobb fordítása

elég volt a csalásokból ez az egyetlen megoldás a barsza és a spori szövetség ellen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én sem csippantom amúgy, mert mindenki hibázhat, de a csalások megakadályozása most az elsődleges szempont nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Realista24 írta:Próbáld meg úgy nézni, hogy a Barca egy lesgóllal ver meg minket a bl döntőben.El Unico írta:Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.
Nekem minden szar hibajaval egyutt tetszik a labdarugas, ugy ahogy van, ha a Barca tovabbjut azert mert lesgolt rugott, hat Istenem... az elet ugyis x-re jatszik, kiegyenlitodik. Na mindegy, ez csak az en velemenyem

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Próbáld meg úgy nézni, hogy a Barca egy lesgóllal ver meg minket a bl döntőben.El Unico írta:Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2018-19.sentry írta:zsíííír.Realista24 írta: Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.Melyik szezontól fogva lesz kötelező?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2018-19.sentry írta:zsíííír.Realista24 írta: Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.Melyik szezontól fogva lesz kötelező?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Pontosan nem tudom meg gondolom sok valtoztatas lesz majd,de anno egy holland bajnokin mutattak a videobiro tesztelesnel a kulon kis szobat ,ahol tobb ember nezte tobbfele kepernyon a meccset. Szoval gondolom ha valami ketes szitu van ok azt latjak rogton ,mert nezik a meccset. Ugy tudom elkepzelni ,hogy ok rogton szolnak a bironak hogy valamit lattak amit erdemes ujranezni. Golnal lesszitut mar golorom kozben letudjak ellenorozni kb. De sok finomhangolas lesz meg az egeszen tuti.MVPP írta:Akkor mi van ha a partjelző lest jelez , de nem volt az. Minden helyzetet hagynak addig amíg ki nem megy a labda és aztán visszanézik?
zsíííír.Realista24 írta:Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.nzooli93 írta:Golvonal biro gondolom megmarad. Bevalt. Minden komoly bajnoksagba van mar...csak laligaba nem akarjak bevezetni...

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.nzooli93 írta:Golvonal biro gondolom megmarad. Bevalt. Minden komoly bajnoksagba van mar...csak laligaba nem akarjak bevezetni...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor mi van ha a partjelző lest jelez , de nem volt az. Minden helyzetet hagynak addig amíg ki nem megy a labda és aztán visszanézik?
- nzooli93
Golvonal biro gondolom megmarad. Bevalt. Minden komoly bajnoksagba van mar...csak laligaba nem akarjak bevezetni...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Igy komboba jol hangzik, bar a kommentator meccs elejen ugy harangozta be, h leseknel, goloknal lesz a videobiro.RaúlCF írta: goal line technology instant rezeg a bírónak és perfektül működik. videóbíró inkább ilyen lesekre lesz hasznos
Ez a Bakayoko ma nagyon gyenge, elegge meg van illetodve.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
goal line technology instant rezeg a bírónak és perfektül működik. videóbíró inkább ilyen lesekre lesz hasznosbesteve7 írta: Hat igen, azert eleg komoly hatasa volt mind a ket dontesnek a meccsre, bar ma eleg egyertelmu esetek voltak. Pl mi tortenne akkor, ha a gol vonalon belulrol kivagjak a labdat, a biro nem jelzi a golt, a labda jatekban marad es a masik csapat abbol a tamadasbol golt szerez?
Megadja az elso golt, ora visszateker es kozepkezdes?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hat igen, azert eleg komoly hatasa volt mind a ket dontesnek a meccsre, bar ma eleg egyertelmu esetek voltak.nzooli93 írta:Na ezen a meccsen is full egyertelmu hogy kell e a videobiro...2 golnal neztek meg mindkettonel mast iteltek a partjelzok mint ami volt...felperc volt talan a dontes a video ujranezese utan...vicc az egesz...
Pl mi tortenne akkor, ha a gol vonalon belulrol kivagjak a labdat, a biro nem jelzi a golt, a labda jatekban marad es a masik csapat abbol a tamadasbol golt szerez?
Megadja az elso golt, ora visszateker es kozepkezdes?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
jó lesz de még gyorsítani kell rajta. amíg ott állnak és várnak addig lassú a rendszer ha 10 max 15 mp lesz akkor lehet beszélni róla egyenlőre tördelő még de mindenképp kellnzooli93 írta:Na ezen a meccsen is full egyertelmu hogy kell e a videobiro...2 golnal neztek meg mindkettonel mast iteltek a partjelzok mint ami volt...felperc volt talan a dontes a video ujranezese utan...vicc az egesz...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Argentin csapat nagyon komoly, Kun meg Dybala be se fért, olyan erős a kezdő...
Messi nélkül lesznek gondok, mekkorát röhögnék ha lemaradnának a vb-ről.

Messi nélkül lesznek gondok, mekkorát röhögnék ha lemaradnának a vb-ről.
Nem illik.