VB - 2018

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2018. július 15., vasárnap 11:05-kor befejeződött.

Franciaország
41
42%
Horvátország
57
58%

Szavazatok száma: 98

Karim the king
Kedvenc játékosaid: Karim
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2018

HozzászólásSzerző: Karim the king » 2017. március 29., szerda 8:01

Videóbíró: Azt miért nem lehet megcsinalni, hogy - ugyanúgy mint a golvonal tech.nál- egész pályán jelezze ha vonalon kívül van? Legutóbb a Bilbao ellenunk szerzett gólnánál is bőven kikanyarodott a beadás.... Rengeteg szögletnél is kimegy. Sztm ezt nem nagy dolog bevezetni és hasznos lenne, plusz kb. Annyira vita nélküli objektív cucc, mint a golvonal tech.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 29., szerda 1:58

Niklas Süle says the Turkey FA contacted him to play for them because 'his name sounds Turkish' - He has no connection to Turkey

:lol: :lol: milyen hírszerzése lehet a török FA-nek :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 29., szerda 1:39

2017 van,meredjen meg a video bíró, meg a majd ott ülő ítélethozók akik ugyanúgy rámondhatnak majd 3 verziót egy esetre mint amikor a mezei szurkolók vitáznak hónapokig egy eseten.

-bent volt vagy nem volt bent,gólvonal technológia ezt a problémát teljesen megoldotta

Ezen kívül szerintem a legnagyobb gond a les és a kezezés.Ha ezt a 2őt orvosolnák máris igazságosabb lenne ez a sport.

Kezezés:
Számomra ez egy teljesen idiótaság,mindenki 80féle képpen értelmezi,pul sanyi mataj részegen hablatyol h szerinte a kéz kereste a labdát vagy nem...engem nem érdekel ez a marhaság,ezt nem lehet eldönteni csak ha valaki kapus módjára vetődik mint ramos a múltkor.Én azt mondom ha a kéz hozzáér a labdához 11es.És szarni bele,hogy a játékosnak mivolt a szándéka.Elég egyértelmű ne kezeljé bmeg!Ha meg nem birod elhúzni időben,pech.Lehet igazságtalan lesz néha de ez a vergődés ami a kezezéseken megy,meg hogy a bíró majd eldönti,hogy a rafkós játékosoknak mi volt a szándéka...

Les:
Minden partjelzőt(valószínüleg miattuk lehetetlen) a világon elbocsájtani és a technológiára bízni...2017 van,chippeket a labdákba cipőkbe,vagy bármilyen más okosság.Persze drága mint minden,ne is a megye 3ban kezdjék hanem a bl-ben meg a vb-n ahol olyan pénzek mozognak.

Na meg a szinészkedés.Meccs után visszanézik,dobta magát kontakt nélkül eltíltás,1-2 hónap és meg is szűnne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 29., szerda 0:37

El Unico írta:Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.
Nekem minden szar hibajaval egyutt tetszik a labdarugas, ugy ahogy van, ha a Barca tovabbjut azert mert lesgolt rugott, hat Istenem... az elet ugyis x-re jatszik, kiegyenlitodik. Na mindegy, ez csak az en velemenyem :)
nem hiszek én ebben. az élet vs barsza meccsben toronymagasan vezet a barsza a mákokat és spori segítségeket tekintve és nincs további 100 évem hogy kiegyenlítődjön.

3 dolog:
-messi kezes gólja az espanyol ellen. ha nincs tamudo akkor oda a bajnoki címünk.
-övrebő
-és a világegyetem legnagyobb fordítása :lol: :lol: :lol: most. videobírónál nincs kérdés ki jutott volna tovább.
elég volt a csalásokból ez az egyetlen megoldás a barsza és a spori szövetség ellen.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 28., kedd 23:59

Én sem csippantom amúgy, mert mindenki hibázhat, de a csalások megakadályozása most az elsődleges szempont nálam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 28., kedd 23:58

Realista24 írta:
El Unico írta:Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.
Nekem minden szar hibajaval egyutt tetszik a labdarugas, ugy ahogy van, ha a Barca tovabbjut azert mert lesgolt rugott, hat Istenem... az elet ugyis x-re jatszik, kiegyenlitodik. Na mindegy, ez csak az en velemenyem :)
Próbáld meg úgy nézni, hogy a Barca egy lesgóllal ver meg minket a bl döntőben.
:D hah, igy mar konnyebb! :lol:
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 28., kedd 23:50

Próbáld meg úgy nézni, hogy a Barca egy lesgóllal ver meg minket a bl döntőben.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 28., kedd 23:44

Kovezzetek meg, de nekem nem tetszik a videobiro. Tok fasza hogy mindent latnak, es megszunnek a teves iteletek, de tegyuk fel, kint vagyok meccsen, jon Ramos, befejeli, kitor az orom, a jatekosok unnepelnek, a cserejatekosok, edzok rohannak a kupac fele, mamor es boldogsag, aztan eltelik fel perc, es kirugassal folytatodik a jatek. Lehet, hogy a megszokottsag beszel belolem, de nekem nehezebb lesz ezt megszokni, mint gondoltam.
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 28., kedd 23:32

sentry írta:
Realista24 írta: Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.
zsíííír. :mrgreen: Melyik szezontól fogva lesz kötelező?
2018-19.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 28., kedd 23:32

sentry írta:
Realista24 írta: Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.
2018-19.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 28., kedd 23:28

MVPP írta:Akkor mi van ha a partjelző lest jelez , de nem volt az. Minden helyzetet hagynak addig amíg ki nem megy a labda és aztán visszanézik?
Pontosan nem tudom meg gondolom sok valtoztatas lesz majd,de anno egy holland bajnokin mutattak a videobiro tesztelesnel a kulon kis szobat ,ahol tobb ember nezte tobbfele kepernyon a meccset. Szoval gondolom ha valami ketes szitu van ok azt latjak rogton ,mert nezik a meccset. Ugy tudom elkepzelni ,hogy ok rogton szolnak a bironak hogy valamit lattak amit erdemes ujranezni. Golnal lesszitut mar golorom kozben letudjak ellenorozni kb. De sok finomhangolas lesz meg az egeszen tuti.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 28., kedd 23:22

Realista24 írta:
nzooli93 írta:Golvonal biro gondolom megmarad. Bevalt. Minden komoly bajnoksagba van mar...csak laligaba nem akarjak bevezetni...
Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 28., kedd 23:03

nzooli93 írta:Golvonal biro gondolom megmarad. Bevalt. Minden komoly bajnoksagba van mar...csak laligaba nem akarjak bevezetni...
Bevezetik. Mar hivatalos. Minden top liga köteles lesz használni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2017. március 28., kedd 23:02

Akkor mi van ha a partjelző lest jelez , de nem volt az. Minden helyzetet hagynak addig amíg ki nem megy a labda és aztán visszanézik?

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 28., kedd 22:56

Golvonal biro gondolom megmarad. Bevalt. Minden komoly bajnoksagba van mar...csak laligaba nem akarjak bevezetni...

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 28., kedd 22:54

RaúlCF írta: goal line technology instant rezeg a bírónak és perfektül működik. videóbíró inkább ilyen lesekre lesz hasznos
Igy komboba jol hangzik, bar a kommentator meccs elejen ugy harangozta be, h leseknel, goloknal lesz a videobiro.

Ez a Bakayoko ma nagyon gyenge, elegge meg van illetodve.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 28., kedd 22:51

besteve7 írta: Hat igen, azert eleg komoly hatasa volt mind a ket dontesnek a meccsre, bar ma eleg egyertelmu esetek voltak. Pl mi tortenne akkor, ha a gol vonalon belulrol kivagjak a labdat, a biro nem jelzi a golt, a labda jatekban marad es a masik csapat abbol a tamadasbol golt szerez?
Megadja az elso golt, ora visszateker es kozepkezdes?
goal line technology instant rezeg a bírónak és perfektül működik. videóbíró inkább ilyen lesekre lesz hasznos

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 28., kedd 22:49

nzooli93 írta:Na ezen a meccsen is full egyertelmu hogy kell e a videobiro...2 golnal neztek meg mindkettonel mast iteltek a partjelzok mint ami volt...felperc volt talan a dontes a video ujranezese utan...vicc az egesz...
Hat igen, azert eleg komoly hatasa volt mind a ket dontesnek a meccsre, bar ma eleg egyertelmu esetek voltak.
Pl mi tortenne akkor, ha a gol vonalon belulrol kivagjak a labdat, a biro nem jelzi a golt, a labda jatekban marad es a masik csapat abbol a tamadasbol golt szerez?
Megadja az elso golt, ora visszateker es kozepkezdes?

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 28., kedd 22:48

nzooli93 írta:Na ezen a meccsen is full egyertelmu hogy kell e a videobiro...2 golnal neztek meg mindkettonel mast iteltek a partjelzok mint ami volt...felperc volt talan a dontes a video ujranezese utan...vicc az egesz...
jó lesz de még gyorsítani kell rajta. amíg ott állnak és várnak addig lassú a rendszer ha 10 max 15 mp lesz akkor lehet beszélni róla egyenlőre tördelő még de mindenképp kell

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 28., kedd 22:45

Argentin csapat nagyon komoly, Kun meg Dybala be se fért, olyan erős a kezdő... :lol: :lol:

Messi nélkül lesznek gondok, mekkorát röhögnék ha lemaradnának a vb-ről.
Nem illik.

Vissza: