Óriási film lett, Scorsese egyik legnagyobbja. És sok másik alkotással ellentétben ez nem csak intelligensnek hazudja magát, hanem valóban az.

HozzászólásSzerző: db97 » 2017. március 29., szerda 10:26
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 29., szerda 10:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 29., szerda 9:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 29., szerda 9:32
Egy dologra kérlek meg Remy. Ez idén a legfontosabb feladatot. Kérlek szépen ne vedd el mások örömét, így nagyon kérlek spoilertben írj mindent a filmről. Még a pontszámot is, ha lehet.Remy írta:Meta 64, Rotten 71. Meglátjuk. Embargó van ma éjfélig, szóval hazai oldalakon még nem lesznek kritikák. Sajtó most lesz 10kor. Hááát, nagyon szurkolok neki, mert iszonyat várom.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 29., szerda 9:25
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 29., szerda 7:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2017. március 29., szerda 2:48
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. március 29., szerda 2:13
99%, hogy erről volt szó, köszi, és a trolloknak is.ThePilgrim írta:Ez nem lehet más mint a Legendás lovagok (Mystic Knights of Tir Na Nog) című csodálatos, epikus költemény...lordgabi írta:Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 29., szerda 0:06
Meg fogom nézni, mert érdekel mit csináltak belőle. Bár szinte 100x nagyobb az esély a bukásra egy ilyen etalon anime esetén mint a sikerre.Faust írta:GotS 6.8 imdb-n, de meglepő.![]()
![]()
![]()
Akkora +1 hogy leáll a szerver mindjárt.Acewill írta:Régen sok tippet "kaptam" ebből a topikból igazán jó filmekre, most tényleg egész gyorsan át lehet pörgetni egész oldalakat úgy, hogy szinte egyik hozzászólásban sincs "igazi film" megemlítve, viszont gyorsan kiszűrhetőek a regényekből a "Batman" "Superman" "DC" "CGI" stb. szavak.Realista24 írta:Na Anthony. Remelem erted miért nem írok normális filmről ide![]()
Csak a fosrol megy a téma ujra es ujra. Ugyanaz elorol mindig. Oldalakon keresztül.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2017. március 28., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 28., kedd 11:05
Lord Gabi nem ezt keresed? Ez is előszereplos... egy ideigP. Krisz írta:Erről ez jut eszembe.L.Miki írta: Az mesefilm volt nem élőszereplős... hm mennyire szerettem azt.![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 28., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 28., kedd 10:24
Az mesefilm volt nem élőszereplős... hm mennyire szerettem azt.BarçaNorbi írta:Nem a A bolygó kapitánya ?lordgabi írta:
Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2017. március 28., kedd 10:16
Nem a A bolygó kapitánya ?lordgabi írta:
Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2017. március 28., kedd 8:42
Ez nem lehet más mint a Legendás lovagok (Mystic Knights of Tir Na Nog) című csodálatos, epikus költemény...lordgabi írta:Talán a másik topikba kellene írni, de szerintem ezt többen olvassák, hátha tud valaki segíteni: régen az M1-en ment egy sorozat, nem biztos, de talán sárkányok is voltak benne, élő szereplős, és volt benne 4-5 főszereplő, föld, tűz, víz (nem a WITCH című mese a TV2-ről), ilyesmik, a lényeg, hogy a kardok voltak a főszerepben. Nagyon zavarosan írtam le, tudom, de hátha valaki más is látta rajtam kívül, 12-15 éve adhatták, előre is köszi.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. március 27., hétfő 23:32
Ránéztem, de fogalmam sincs.Remy írta:Merlin? Csak egy tipp.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 23:16
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2017. március 27., hétfő 23:03
Pfú, ez a film, 4/10.Remy írta:Under the skin
Túlságosan is művészieskedő, idegtépő zenével komponált Tarr és Lynch keverék, de legalább ScarJo meztelen.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. március 27., hétfő 22:49
Fura egy srác vagy te RemyRemy írta:DE a film olyan lett, mint mikor belehánysz a főztödbe, majd úgy döntesz, hogy mégis feltálalod.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem