Beckinsale miatt... meg a sztori jónak tűnt, hiába sablon. DE a film olyan lett, mint mikor belehánysz a főztödbe, majd úgy döntesz, hogy mégis feltálalod.

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 22:37
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 27., hétfő 22:28
Akkor írj majd róla pár sort pls. Bár lehet addig megnézem, holnap vagy szerda este valószínűleg.Remy írta:Ha minden jól megy pénteken nézem. Eddig 2 ismerősöm látta. Egyik imádta a másik meg nagyon szerette.Tádám írta: Végre valaki, valami pozitívat ír róla. Jake Gyllenhaal miatt nézném csak meg, így már lehet megéri, sajnos eddig túl sok volt az "átlagos" kritika, kicsit féltem tőle, de lehet ezek után ráveszem magam.![]()
Várom. Bírom az efféle sci-fiket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 21:59
Ha minden jól megy pénteken nézem. Eddig 2 ismerősöm látta. Egyik imádta a másik meg nagyon szerette.Tádám írta: Végre valaki, valami pozitívat ír róla. Jake Gyllenhaal miatt nézném csak meg, így már lehet megéri, sajnos eddig túl sok volt az "átlagos" kritika, kicsit féltem tőle, de lehet ezek után ráveszem magam.![]()
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 27., hétfő 21:49
d.gergo írta:Hétvégén beültem megnézni. Újat nem tudott nyújtani a műfajban, de azért mégis volt benne pár WTF fordulat aminél kikerekedett a szemem. Összességében szerintem egy egyszer nézhető szórakoztató mozi, egy 7-est megérdemel. A zenéje pedig zseniális, nem is burkoltan dolgozik az Interstellarban hallható elemekkel. Spotify-on fent van, itt lehet meghallgatni.soadroli írta:LIFE - Official Trailer
Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds. jónak néz ki.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem is bejött az első rész. Igazi agy kint hagyós mozi, csak dara, akció, de az legalább minőségi. A 2-tól is ezt vártam, főleg azért, mert mindenhol pozitívan írtak róla. A legtöbb helyen azt írták, hogy jobb is mint az első... Ezek után én is csalódtam, sokkal többet vártam tőle.ikarus93 írta:John Wick 2
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elöljáróba az elmondanám, hogy az első része nagyon tetszett. A második része jónak indult, de a végére nagyon eltúlozták az egészet. Komolyan mikor Wicket kitagadták a Continentalból és még a kisgyerek is megállt, hogy ő is benne van ebbe az egész maffia dologba vicc... Meg se fogom nézni a 3.részt, ha lesz márpedig lesz sajnos.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. március 27., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. március 27., hétfő 20:48
Hétvégén beültem megnézni. Újat nem tudott nyújtani a műfajban, de azért mégis volt benne pár WTF fordulat aminél kikerekedett a szemem. Összességében szerintem egy egyszer nézhető szórakoztató mozi, egy 7-est megérdemel. A zenéje pedig zseniális, nem is burkoltan dolgozik az Interstellarban hallható elemekkel. Spotify-on fent van, itt lehet meghallgatni.soadroli írta:LIFE - Official Trailer
Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds. jónak néz ki.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 27., hétfő 20:44
HozzászólásSzerző: Acewill » 2017. március 27., hétfő 20:34
Régen sok tippet "kaptam" ebből a topikból igazán jó filmekre, most tényleg egész gyorsan át lehet pörgetni egész oldalakat úgy, hogy szinte egyik hozzászólásban sincs "igazi film" megemlítve, viszont gyorsan kiszűrhetőek a regényekből a "Batman" "Superman" "DC" "CGI" stb. szavak.Realista24 írta:Na Anthony. Remelem erted miért nem írok normális filmről ide![]()
Csak a fosrol megy a téma ujra es ujra. Ugyanaz elorol mindig. Oldalakon keresztül.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 27., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 19:54
Megemlítettem fű alatt az Erkezest, de nem fűzött ra senki, pedig azt sokan láttak gondolom.Remy írta:Azért próbáld ki.Realista24 írta:Na Anthony. Remelem erted miért nem írok normális filmről ide![]()
Csak a fosrol megy a téma ujra es ujra. Ugyanaz elorol mindig. Oldalakon keresztül.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 19:53
Azért próbáld ki.Realista24 írta:Na Anthony. Remelem erted miért nem írok normális filmről ide![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 27., hétfő 19:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 27., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 27., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2017. március 27., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 27., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. március 27., hétfő 19:14
A BvS-men is rohadt zavaró volt, főleg a film végén. Pedig én azon kevesek közé tartozom, akik szerint bőven vállalható film lett, főleg az rendezői változat.Kerlon írta:cgi miatt kár aggódni, őszre a filmet ilyen szempontból úgy is kipofozzák.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 27., hétfő 18:38
cgi miatt kár aggódni, őszre a filmet ilyen szempontból úgy is kipofozzák.ziro4vr írta:Sztem szörnyen gagyi a cgi, kilóg a zöld háttér nagyon.
Flash jól néz ki, batman meg cool ennyi. De ez a kiborg világi filler karakter.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem