Most már tényleg mérges leszek, ha nem válik be Illara mert akkor semmi alternativánk nem lesz a karácsonyfa alakzathoz, mert ott Casemiro egyelőre kevés oda (persze még így is klasszisokkal jobb mint Khedira)
HozzászólásSzerző: grofs » 2013. augusztus 21., szerda 13:37
HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. augusztus 21., szerda 13:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. augusztus 21., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 21., szerda 13:15
mélyen tisztelt Vicente del Bosque be is xopta ezt elég rendesen a Konf. Kupán, hogy azt az Ikert játszatta a brazilok ellen a döntőben, aki az elmúlt fél évben alig védett...Vicente del Bosque, a spanyol nemzeti válogatott vezetőedzője továbbra is bízik Ikerben: “Mind a három kapusunkkal elégedett vagyok (Casillas, Valdés, Reina), annak ellenére, hogy – Iker – nem játszott legutóbb. A Real Madrid következő mérkőzése augusztus 26-án lesz a Granada ellen, mi pedig a Finnország elleni keretet 30-án hírdetjük ki. Egyelőre nem gondolom, hogy változtatnék a kapusposzton.”
HozzászólásSzerző: Hawer » 2013. augusztus 21., szerda 13:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 21., szerda 12:01
Nem olyan poszt, hanem minőség... Azt a tényt, viszont elfelejtette barátunk, hogy Raúl 20 éves korára már befutott csatár volt nem kevés címmel a háta mögött.Géci írta:
Jeséből sosem lesz irányító kp-s, főleg nem olyan mint Ghuti volt... Morata meg lehet lesz 1x Raùl szint, de az már nem itt lesz... A másik, hogy Raùl ennyi idősen már BL-t, bajnokságot nyert és rugdosta a gólokat... Maradjunk annyiban, hogy kicsit nagyot mondtál... Jesé viszont csatárnak nagyon is jó lenne. Moratát viszont el kell adni, mert rém gyenge...akarat ide vagy oda. Kapkod, körülményes, pontatlan... Átveszi a labdát, lenéz a cipő orrára és megy előre, fel se néz semmi és beleszalad a védőkbe...
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 21., szerda 11:59
HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 21., szerda 11:59
A minap olvastam, hogy valamiért Ronaldo új szerződésére ugyanúgy nem vonatkoznak az új adótörvények, mint ahogy eddig sem.ericco írta:Ronaldo esetleges új szerződése, az új adótörvények alapján nem kevésbe fog kerülni a klubnak évente.
Mindjárt!arról nincsen valami hír, hogy bale érkezésével ki/kik lesznek a távozók? jó coentrao, de már úgy gondoltam, aki a támadórészlegben szerepel
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 21., szerda 11:58
morata nagyon max egy soldado szint lesz.Morata meg lehet lesz 1x Raùl szint
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 21., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 21., szerda 11:50
Jeséből sosem lesz irányító kp-s, főleg nem olyan mint Ghuti volt... Morata meg lehet lesz 1x Raùl szint, de az már nem itt lesz... A másik, hogy Raùl ennyi idősen már BL-t, bajnokságot nyert és rugdosta a gólokat... Maradjunk annyiban, hogy kicsit nagyot mondtál... Jesé viszont csatárnak nagyon is jó lenne. Moratát viszont el kell adni, mert rém gyenge...akarat ide vagy oda. Kapkod, körülményes, pontatlan... Átveszi a labdát, lenéz a cipő orrára és megy előre, fel se néz semmi és beleszalad a védőkbe...Realista24 írta:Jujj....Nem akarok nagy szavakat használni, de ez a duó végre lehet olyan minőségű saját nevelés, mint a Raúl-Guti kettős.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 11:39
Jujj....Nem akarok nagy szavakat használni, de ez a duó végre lehet olyan minőségű saját nevelés, mint a Raúl-Guti kettős.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. augusztus 21., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. augusztus 21., szerda 11:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 21., szerda 11:22
Hát ezt így bizony aláírnám, az első kettőre már most sincsen szükségünk, a 3-ik meg Bale érkeztével lenne tök fölösleges kolonc. Éf főleg ha jól perkálnának értük, akkor mért ne.hehe írta:sztem is a felét éri, mint amennyit kiperkálunk és bőven rakás szar lesz az ember piciben kis területen, ráadásul nem lesz helye futni sem, de hát mit tudsz tenni. semmit.Bale meg....nem tudok megbékélni vele.
emellett olyan a feje, mintha baltával faragtad volna, de ez meg kit érdekel.
vadló
amúgy én nyomnám a bizniszt, hogy özil y kaká to mu, dm to psg, így meg bale innyen van.
jesé többet játszik a kicsik ellen, kaká amúgyis kuka, özil meg kell a ráknak, amikor szar.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. augusztus 21., szerda 10:59
Azt se felejtsük el, hogy ez a project bizonytalan időre le lett fagyasztva... talán örökre.revolver írta:ne felejtsük el azt, hogy nekünk lesz egy szórakoztató centrumunk Abu-Dhabiban vagy Dubaiban( nem tudom pontosan hol ).azt se felejtsük el, hogy nemsokára a spanyol liga is átmegy angol rendszerbe, ami a TV-s jogdíjak szétosztását illeti, olyan 50-60 millió körüli tiszta bevételkiesésre lehet számítani emiatt, eredménytől függően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 10:58
Szünetel a projekt elég régóta, valószínű, hogy nem lesz belőle semmi.ne felejtsük el azt, hogy nekünk lesz egy szórakoztató centrumunk Abu-Dhabiban vagy Dubaiban( nem tudom pontosan hol ).
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. augusztus 21., szerda 10:57
ne felejtsük el azt, hogy nekünk lesz egy szórakoztató centrumunk Abu-Dhabiban vagy Dubaiban( nem tudom pontosan hol ).azt se felejtsük el, hogy nemsokára a spanyol liga is átmegy angol rendszerbe, ami a TV-s jogdíjak szétosztását illeti, olyan 50-60 millió körüli tiszta bevételkiesésre lehet számítani emiatt, eredménytől függően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 21., szerda 10:56
Talán Gazza írta tegnap, hogy olyan 40 körülire értékeli Balet, vele tudok egyetérteni. Egy kiemelkedő szezon, és tízszer annyi irodai munka. Vastag lesz a karácsonyi boríték a marketingeseknek, az biztos...bár ismerve Levyt :Đsztem is a felét éri, mint amennyit kiperkálunk és bőven rakás szar lesz az ember piciben kis területen, ráadásul nem lesz helye futni sem, de hát mit tudsz tenni. semmit.
emellett olyan a feje, mintha baltával faragtad volna, de ez meg kit érdekel.
vadló
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem