Amennyire nekem sikerült értelmezni akkor nem kell, h aranylabdás legyen. Elég ha csak a listán vanBBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 27., hétfő 15:19
Amennyire nekem sikerült értelmezni akkor nem kell, h aranylabdás legyen. Elég ha csak a listán vanBBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 27., hétfő 15:17
omg... igen az aztán kapuspáros lenne egyből és ezek szerint úgy képzeled el, hogy 6db középhátvédünk legyen vagy ha Nacho a jobbhátvéd akkor is Ramos, Varane, Pepe, Vallejo, Llorente... a Kovacic kölcsönbe? részről már nem is nyilvánítok véleményt...MorataMartin írta:Nyáron egy ilyennek örülnék a legjobban, ha összejönne: Dommarumma, Pachecho, Vallejo, Marcos Llorente, Diego Llorente, egy bal hátvéd.
Távozók: Navas, Casilla, Yanez, Coentrao, Danilo, James, Mayoral (kölcsönbe), Mariano (kölcsönbe), Kovacic (kölcsönbe?).
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 27., hétfő 15:15
BBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. március 27., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:39
False.BBeno írta:de azt a 80at sosem fogja elerni. ha megis akkor meg bombauzletet csinalt a mu vele mert azt jelenti hogy aranylabdas a csavo.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 27., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 13:38
Martial áradonor írta: Sajnos, ha nem mi, akkor más megadja. Martial fele ilyen mutatókkal 80-ért kelt el és Mbappéra égető szükségünk lenne.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 27., hétfő 13:30
Sajnos, ha nem mi, akkor más megadja. Martial fele ilyen mutatókkal 80-ért kelt el és Mbappéra égető szükségünk lenne.besteve7 írta:Én örülnék Hazarnak, végre lenne egy játékosunk Marci mellet aki játsza a focit. Az meg, h bankot robbantsunk egy 18 éves egy szezonos srácért, bármekkora tehetség is, számomra kicsit meredek.babaking írta: Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 12:42
Azt tudjukBBeno írta:nagyon adnám ha hazard jönne és menne ki szélre. Ronci meg lenne a csatár. egyedül.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 27., hétfő 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 27., hétfő 12:37
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 12:25
én sem andék érte 100 millát ha nem muszáj.besteve7 írta:Én örülnék Hazarnak, végre lenne egy játékosunk Marci mellet aki játsza a focit. Az meg, h bankot robbantsunk egy 18 éves egy szezonos srácért, bármekkora tehetség is, számomra kicsit meredek.babaking írta: Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 27., hétfő 12:22
Én örülnék Hazarnak, végre lenne egy játékosunk Marci mellet aki játsza a focit. Az meg, h bankot robbantsunk egy 18 éves egy szezonos srácért, bármekkora tehetség is, számomra kicsit meredek.babaking írta: Inkább Mbappé jöjjön akkor - pláne ha Morata megy. Sem Hazardnak sem Agueronak nem örülnék igazán.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 27., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 27., hétfő 11:38
Miért lenne benne Varane? A francia már Pepe előtt van a sorban, a portugál idén már inkább Nachóval versenyzett a helyért.wZoLee7 írta:Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt?
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 11:38
Varane szerintem alap, de pótolni kell, hogy meglegyenenek darabra. 2 kezdö szintü játékos nem elég, kell harmadik. Tehát kb így gondolom én:wZoLee7 írta:Ebből a Pepe pótlásos cikkből csak nekem hiányzik Varane? Vagy már el is boltolták őt?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 27., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 27., hétfő 11:26
wZoLee7 írta:, Pérez meg gondolkodjon
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 27., hétfő 11:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 27., hétfő 11:22
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem