VB - 2018
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: VB - 2018
Valószínűleg többet nem is hallunk a gyerekről..

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/ ... 28/c/16264Tádám írta:Realista24 írta:Amúgy Dominik korosztálya kivételes volt. A legtöbb mar profi itthon vagy kint.
Meglátjuk mi lesz a kicsikbol, de most is van par igen penge gyerek 10-14 év között, mezőnyben es kapuban is. Márk csapattarsanak a bátyja, keci milyen mozgása van...öröm nezni. Aztán 12-13 éves talan.
A tobbi a szülőn múlik, hogy tud e áldozatokat hozni. Ez itthon nálunk is nehezen megy at néha. Amikor a nő ugye sétálni menne, kirándulni, stb. addig a gyerek edzesre...
Itt írnak bővebben a kis fehérvári "műhelyről"...![]()
http://index.hu/sport/futball/2017/03/2 ... emutatasa/
Főnix nevelés, meg sincs említve

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi, ezt eddig nem is láttam. Amúgy korábban - ha jól tudom - az nso és társai is le lettek tiltva a gyerekekről, mert sokan, jó magyar módra támadták őket, gyalázták a tizenpáréves srácokat, ők meg még akkor nagyon fiatalok voltak és nem értették...remélem mutatják a fukkot majd rendesen.Tádám írta:Realista24 írta:Amúgy Dominik korosztálya kivételes volt. A legtöbb mar profi itthon vagy kint.
Meglátjuk mi lesz a kicsikbol, de most is van par igen penge gyerek 10-14 év között, mezőnyben es kapuban is. Márk csapattarsanak a bátyja, keci milyen mozgása van...öröm nezni. Aztán 12-13 éves talan.
A tobbi a szülőn múlik, hogy tud e áldozatokat hozni. Ez itthon nálunk is nehezen megy at néha. Amikor a nő ugye sétálni menne, kirándulni, stb. addig a gyerek edzesre...
Itt írnak bővebben a kis fehérvári "műhelyről"...![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Realista24 írta:Amúgy Dominik korosztálya kivételes volt. A legtöbb mar profi itthon vagy kint.
Itt írnak bővebben a kis fehérvári "műhelyről"...

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amúgy Dominik korosztálya kivételes volt. A legtöbb mar profi itthon vagy kint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szuper.Realista24 írta:
Igen. Ide. Volt már sok cikk róluk a múltban, aztán jöttek a vidis megmondó emberek a cikkek alászánalmasak.
Fradibol és Újpesttől is járnak külön edzésre hétvégente ide. Ma is megyünk.
Ja és aki fogalmatlan, annak megmondják, nem elveszik a pénzt havonta.

Olvasva az edzésmódszereket rohadt nívós oktatás folyhat ott.
Hülye megmondóemberek meg mindig lesznek. Az eredmények pinyőt...jah nem, szóval az eredmények a Főnixet igazolják.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Igen. Ide. Volt már sok cikk róluk a múltban, aztán jöttek a vidis megmondó emberek a cikkek alásentry írta:Pár napja szó volt Szoboszlai Dominikról.
Pár hónapja a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!libsimédia ugye füst![]()
sajtó írt egy cikket róla és arról hogy milyen edzésmódszerekkel nevelte őt az apja által (is) alapított klub a Főnix Gold FC.
Itt a cikk, olvassátok el. Aztán el lehet gondolkodni hogy egy agyonpénzelt akadémiánál hogy lehet kis költségvetésből ilyen gyerekeket nevelni. Jah.... szakértelemmel.Ezért is szorítok Dominiknak, ahogy szorítottam Nagy Ádinak, mert viszik a hírét hogy ha normális kezekbe lennének a gyerekek akkor a jelenlegi szarnál tuti messzebb lennénk.
R24 a fiad is ide jár? Vagy honnan ismered Dominikot?

Fradibol és Újpesttől is járnak külön edzésre hétvégente ide. Ma is megyünk.
Ja és aki fogalmatlan, annak megmondják, nem elveszik a pénzt havonta.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Nem csak lehet, hanem biztos.BBeno írta:kár álmodozni. u18-ig még ott vagyunk a térképen utána teljes homály. lásd a vb bronzérmes brigádot. kik lettek. most már az is szenzációnak számít hogy az u17 kijutott az eb-re, hol van még az eredmény...
és llehet már túloztam azzal is hogy u18ig térképen vagyunk
Viszont az ilyen eredményeknek mindig örülni kell, legalább ott is szereznek majd kis tapasztalatot. Nyilván még ha meg is nyernék a tornát nem lenne garancia semmire sem, inkább azzal kellene most foglalkozni, hogy ne szálljanak el maguktól a srácok, és a legtehetségesebbeket minél előbb kiküldeni külföldre edződni.
Az biztató, hogy sok fiatalkorú játékosunk pallérozódik külföldi, köztük nívós akadémiákon. Egyértelmű, hogy nem fog mind befutni, de reméljük közülük csak 1-2 eljut odáig, hogy topligában kezdő legyen hosszútávon, mert látjuk a nagyoknál még mindig ott tud lenni pl. egy Gera, aki mellett már csak az esze, és a rutinja szól.
Pár napja szó volt Szoboszlai Dominikról.
Pár hónapja a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!libsimédia ugye füst
sajtó írt egy cikket róla és arról hogy milyen edzésmódszerekkel nevelte őt az apja által (is) alapított klub a Főnix Gold FC.
Itt a cikk, olvassátok el. Aztán el lehet gondolkodni hogy egy agyonpénzelt akadémiánál hogy lehet kis költségvetésből ilyen gyerekeket nevelni. Jah.... szakértelemmel.
Ezért is szorítok Dominiknak, ahogy szorítottam Nagy Ádinak, mert viszik a hírét hogy ha normális kezekbe lennének a gyerekek akkor a jelenlegi szarnál tuti messzebb lennénk. 
Pár hónapja a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!libsimédia ugye füst

Itt a cikk, olvassátok el. Aztán el lehet gondolkodni hogy egy agyonpénzelt akadémiánál hogy lehet kis költségvetésből ilyen gyerekeket nevelni. Jah.... szakértelemmel.

kár álmodozni. u18-ig még ott vagyunk a térképen utána teljes homály. lásd a vb bronzérmes brigádot. kik lettek. most már az is szenzációnak számít hogy az u17 kijutott az eb-re, hol van még az eredmény...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sajtó alapján, meg a mai meccsen látottak alapján ez a Csoboth meg Szoboszlai gyerek lehet majd idővel jóféle. Bár ez inkább a kövi VB-re lehet jó, mert még a 2020-as EBére is fiatalok lennének.
Remélhetőleg nem tűnnek el... Előbbi a Benficánál van.
Remélhetőleg nem tűnnek el... Előbbi a Benficánál van.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért olyan sok fiatal nincs. Gera meg DzsB borzasztóan lassúak, mondjuk Sallai meg Kalmár beépíthetőek, aztán kb ennyi. Nagy Dominik meglátjuk mit tud majd, ő még lehet hasznos tag.
Nem illik.
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Ezek után már nyugodtan lehet építeni az EB-re a válogatottat. Az öregeket kihagyni azt a fiatalokat beépíteni, mert Gera se játszhat 50 éves koráig.
A teljesítményről meg annyit, hogy állítom ha egy csapat külföldről hozna edzőket azok meg minden tudást technikát stb. Állítom, hogy 15 év (vagyis ami alatt felnő egy focista generáció) az NB1-et simán végigverné pár idősebb nyugati focistával. De már 5 év után is ott lenne az elején.
Itt olyanra gondolok, hogy egy nyugati csapattal együttműködési megállapodás lenne, hogy ők adnák az edzőket, felszerelést, mindent, a magyar fél meg a pénzt. Ott akkor talán nem lenne az, hogy apuci befizeti a gyereket a kezdőbe, hanem ténylegesen a teljesítmény számítana.
A teljesítményről meg annyit, hogy állítom ha egy csapat külföldről hozna edzőket azok meg minden tudást technikát stb. Állítom, hogy 15 év (vagyis ami alatt felnő egy focista generáció) az NB1-et simán végigverné pár idősebb nyugati focistával. De már 5 év után is ott lenne az elején.
Itt olyanra gondolok, hogy egy nyugati csapattal együttműködési megállapodás lenne, hogy ők adnák az edzőket, felszerelést, mindent, a magyar fél meg a pénzt. Ott akkor talán nem lenne az, hogy apuci befizeti a gyereket a kezdőbe, hanem ténylegesen a teljesítmény számítana.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az Eb-re a létszámbővítés miatt jutottunk ki és ott extramotiváltak voltunk.A porugálok elleni meccsen meg nyomás nélkül játszottunk egy erősebb válogatott ellen akiknek az életben maradás volt a cél.
Az elmúlt évekhez képest annyi változást látok,hogy a magyar válogatott szervezettebb lett,többet segítik egymást így a gyengeségek ritkábban jönnek ki,de amikor 1v1be került bárki tőlünk akkor látszótodd igazán ,higy technikailag és fizikailag(ez a nagyobb gond) iszonyat messze vagyunk európától.
Mindenki aki kicsit is ért ehhez a sporthoz az tudta ,hogy a vb esélytelen.Viszont innentől minden eb kötelező,és ott lehetőleg minél nagyobbat alkotni,persze a saját lehetőségeinkhez képest.És a következő 4 vb-ből egyre kijutni egy emberlfeletti meneteléssel.Szerintem ez lehet a realis elvárás.
Cé jó volt és nem is hajtotta szét magát,ennek örülök.
Az elmúlt évekhez képest annyi változást látok,hogy a magyar válogatott szervezettebb lett,többet segítik egymást így a gyengeségek ritkábban jönnek ki,de amikor 1v1be került bárki tőlünk akkor látszótodd igazán ,higy technikailag és fizikailag(ez a nagyobb gond) iszonyat messze vagyunk európától.
Mindenki aki kicsit is ért ehhez a sporthoz az tudta ,hogy a vb esélytelen.Viszont innentől minden eb kötelező,és ott lehetőleg minél nagyobbat alkotni,persze a saját lehetőségeinkhez képest.És a következő 4 vb-ből egyre kijutni egy emberlfeletti meneteléssel.Szerintem ez lehet a realis elvárás.
Cé jó volt és nem is hajtotta szét magát,ennek örülök.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Nyáron a facebookon is nagyon ment a CR téma, most teljes csend van az ismerőseim körében ahogy néztem. Azokat se nagyon értem akik elvileg Madrid szurkolók, és végig szidták tegnap. (volt példa rá tegnap is ahol néztem) Én nem tudnám, attól független hogy ilyenkor nekem se tetszik, hogy gólokat rúg.L.Miki írta: A kocsmában is szólt a Ronaldo homoszexuális skandálás, nem értettem, hogy miért nem a magyar csapatot eltetjuk es miért ezt mondogatják... ez nekem is zavaró volt!
A mérkőzés meg teljesen reális volt ítéljetek el de en megtettem Portugáliát hendikepp 2-0 egyik szelvényen a másikon meg hogy 3-0- ra fogunk nyerni. Ez szerintem a reális eredmény...
A realitás meg sajnos ez volt, bántóan nagy volt a sebességkülönbség a pályán. Valami nagyon összejött ott a norvégok ellen, meg a csoportkörben, most kicsit visszacsöppentünk a valóságba. Svájc elleni vereség a végén pl. (mint régen a svédek ellen..) Meg ez a Stock csapat azért nyeli a gólokat rendesen, Palinál szerintem jobban működött a védekezés.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Meg az a gond, hogy a keretből maximum 3-4 játékos játszik olyan csapatban, ahonnan érdemleges teljesítményt, kondit és tudást hoz magával.Realista24 írta:Továbbra sem értem, hogy ki az aki reálisnak gondolta hogy kijutunk. Ennyit ér a magyar válogatott, teljesen mindegy ki a védő vagy csatár. Majd ha 128 csapatos vb lesz, ott leszünk talan.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Szerintem a második gólján kívúl ennyit számít neki, hogy mennyire jó az edzője.Navamiro írta:Eltakarodhat mar...szezonbeli legjobb meccset jatssza...1000.szabadrugasa...
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én nem, max akit elbűvült a Trollfoci. Svájc és Potrugália ellen a döntetlen is bravúr lenne a 4 meccsből, ahogy az EB-n is az volt, nekünk ebben a csoportban egy reális eredmény az a 3. hely, azt viszont kötelező hozni ilyen Andorrák meg Feröerek előtt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Továbbra sem értem, hogy ki az aki reálisnak gondolta hogy kijutunk. Ennyit ér a magyar válogatott, teljesen mindegy ki a védő vagy csatár. Majd ha 128 csapatos vb lesz, ott leszünk talan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem az sokkal nagyobb baj, hogy ilyen Lang és Korhut szerepelhet a védelemben. Mindkettő fejben gyenge.Kercsó írta:+1realistahuni írta:Trollfoci előtt is ment ez a buzizás, ez a jó magyar valóság. Irigy büdös parasztok.
Egyébként lehet rosszul látom, de ez a csodálatos szemlélet szerintem a játékosokra is szépen átragadt, mert olyan területek voltak hagyva Cének, hogy ritkán látni ilyent.
Jó példa erre Szalai is, múltkor instán vagy facen részt vett a köcsögözésben a parasztok nagy örömére, ahelyett hogy példát venne hogy milyen fizikumot lehetne építeni mondjuk 30 év felett is, hogy ne úgy mozogj a pályán mint disznó a tükörjégen.
Pedig Storknak lett volna miből felkészíteni a srácokat Cé ellen.
az a durva, hogy semmi tűz nem volt a csapatban, mondjuk nehéz is, míg ilyen arcok vannak a kezdőben Dzsudzsák![]()
a tegnap este legnagyobb sokkja számomra akkor is az volt, hogy Buzsáky Ákos M4 szakkommentátor![]()
![]()