Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nagyon régóta húzódik már ez a Bale-ügy és eddig én nem igazán foglaltam állást mellette, de inkább azt mondtam h ennyi pénzért ne jöjjön! Na már most tuti h érezni fog előbb v. utóbb. Amiért szükségünk lenne majd rá h CR is jövőre már 29 lesz. Bale átvehetné majd esetleg egyszer CR örökségét. A bajom csak az h ennyi pénzét nem érne akk sem. Maximum ha olyan mutatókat hozna, mint Ronaldo. De erre semmi esély sincsen. A másik pedig, hogy itt van Jesé. Egyszerűen nem értem mi ez a Jesé és Morata ellenesség? Oké fiatalok, de ha ezek a srácok megkapják a bizalmat meg is fogják hálálni. Nem akarok nagy szavakat használni, de ez a duó végre lehet olyan minőségű saját nevelés, mint a Raúl-Guti kettős. Én azt sem bánom ha idén nem nyerünk semmit és ez egy tanuló szezon lesz a fiatal csapatnak. Mert bizony a csapatátlag életkora jelenleg (Coentraóval és Cherysevvel együtt, de Adán nélkül): 25,36.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Nagyon nemértem itt egyes emberek felfogását
.... Megvesszuk Bale-t, oké ... de hogy ezek után miért kell eladni egyszerre DM, Ozil, Kaká-t ... es hogy marad 1 darab Jesé helyettuk ... kész vicc, mit tett le szerencsétlen Jesé az asztalra eddig ... semmit, villogott egy U akárhányas tornán ... nem azt mondom, lehet belole valami, de nem nálunk fog kiforrni az egy biztos ... én inkább eladnám kolcsonbe, mint Carvajalt, hogy fejlodjon ... nálunk nemnagyon fog, sot ... ha jon Bale, meg a padon se lesz, talán a kupába berakják parszor, és ennyi ... de azért ne essetek át a ló másik oldalára, egyszerre ezt a 3 játékost eladni úy, hogy jon helyette egy Bale (aki megjegyzem, bármikor lesérulhet), egyszeruen hulyeség ...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ezt így bizony aláírnám, az első kettőre már most sincsen szükségünk, a 3-ik meg Bale érkeztével lenne tök fölösleges kolonc. Éf főleg ha jól perkálnának értük, akkor mért ne.hehe írta:sztem is a felét éri, mint amennyit kiperkálunk és bőven rakás szar lesz az ember piciben kis területen, ráadásul nem lesz helye futni sem, de hát mit tudsz tenni. semmit.Bale meg....nem tudok megbékélni vele.
emellett olyan a feje, mintha baltával faragtad volna, de ez meg kit érdekel.
vadló
amúgy én nyomnám a bizniszt, hogy özil y kaká to mu, dm to psg, így meg bale innyen van.
jesé többet játszik a kicsik ellen, kaká amúgyis kuka, özil meg kell a ráknak, amikor szar.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azt se felejtsük el, hogy ez a project bizonytalan időre le lett fagyasztva... talán örökre.revolver írta:ne felejtsük el azt, hogy nekünk lesz egy szórakoztató centrumunk Abu-Dhabiban vagy Dubaiban( nem tudom pontosan hol ).azt se felejtsük el, hogy nemsokára a spanyol liga is átmegy angol rendszerbe, ami a TV-s jogdíjak szétosztását illeti, olyan 50-60 millió körüli tiszta bevételkiesésre lehet számítani emiatt, eredménytől függően.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szünetel a projekt elég régóta, valószínű, hogy nem lesz belőle semmi.ne felejtsük el azt, hogy nekünk lesz egy szórakoztató centrumunk Abu-Dhabiban vagy Dubaiban( nem tudom pontosan hol ).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
ne felejtsük el azt, hogy nekünk lesz egy szórakoztató centrumunk Abu-Dhabiban vagy Dubaiban( nem tudom pontosan hol ).azt se felejtsük el, hogy nemsokára a spanyol liga is átmegy angol rendszerbe, ami a TV-s jogdíjak szétosztását illeti, olyan 50-60 millió körüli tiszta bevételkiesésre lehet számítani emiatt, eredménytől függően.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Talán Gazza írta tegnap, hogy olyan 40 körülire értékeli Balet, vele tudok egyetérteni. Egy kiemelkedő szezon, és tízszer annyi irodai munka. Vastag lesz a karácsonyi boríték a marketingeseknek, az biztos...bár ismerve Levyt :Đsztem is a felét éri, mint amennyit kiperkálunk és bőven rakás szar lesz az ember piciben kis területen, ráadásul nem lesz helye futni sem, de hát mit tudsz tenni. semmit.
vadló
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Realista24 írta:DM-re egyébként továbbra is figyel a PSG, legalábbis francia lapok szerint. A gond csak az, hogy EU-n kívüli, így lehet, hogy Nani felé fordulnak inkább.amíg egy özil vagy dm kikerül a kezdőből, addig én boldog vagyok.
Bale meg....nem tudok megbékélni vele.
A másik Özil... felhívjuk a MU-t, hogy 50misiért vihetitek... alávésik az utolsó órában aztán viszlát!

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem is a felét éri, mint amennyit kiperkálunk és bőven rakás szar lesz az ember piciben kis területen, ráadásul nem lesz helye futni sem, de hát mit tudsz tenni. semmit.Bale meg....nem tudok megbékélni vele.
vadló

amúgy én nyomnám a bizniszt, hogy özil y kaká to mu, dm to psg, így meg bale innyen van.
jesé többet játszik a kicsik ellen, kaká amúgyis kuka, özil meg kell a ráknak, amikor szar.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2013. augusztus 21., szerda 10:45-kor.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
DM-re egyébként továbbra is figyel a PSG, legalábbis francia lapok szerint. A gond csak az, hogy EU-n kívüli, így lehet, hogy Nani felé fordulnak inkább.amíg egy özil vagy dm kikerül a kezdőből, addig én boldog vagyok.
Bale meg....nem tudok megbékélni vele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
és kik ezek?miVida írta:Ilyenkor elgondolkodtató a transzferünk
https://twitter.com/suttonnick/status/3 ... 53/photo/1
bár mondjuk ha ezek mind jöttek volna, akkor kik mentek volna? Mert ennyien nem férnek el az öltözőbe.

másodosztályú arcok.
kérdés: megveszed a kínai cipőt 5000-ért, ami fél év alatt szétszakad és még ki is röhögnek és szarul is néz ki, vagy megveszed monnyuk 15-ért a fasza márkás bőrcipőt?
2 év alatt melyik éri meg jobban?
a genygébbek kedvéért ez nem off, csak nézem, hogy a spurs milyen kis hirdetést fizetett, hogy bale árából vesznek 6 übermegagigajátékost.
béellt sosem fognak nyerni úgyse, ha bélt eladják, még 4-ben sem lesznek.
biztos vagyok benne, hogy ki van számolva.Biztos ki van ez számolva Perezéknek,

kell a 10. béell, meg a 11., nekünk kell az első csapatnak lenni, aki címet tud védeni a béellben. történelmet kell írni, nincs mese.
bale engem kicsit sem győzött meg, hogy az új focinkhoz hogy fog passzolni - sztem lesznek gondjai a labdával bőven - de ha jön, akkor jön, hadd szóljon.
amíg egy özil vagy dm kikerül a kezdőből, addig én boldog vagyok.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ronaldo esetleges új szerződése, az új adótörvények alapján nem kevésbe fog kerülni a klubnak évente. Ehhez jön Bale kb 8-10 milliós fizetése, ami bruttóban szintén szép kis summa lesz. Vegyük hozzá, hogy Kaká még mindig itt van, mondjuk nála szó sincs új adókulcsról. azt se felejtsük el, hogy nemsokára a spanyol liga is átmegy angol rendszerbe, ami a TV-s jogdíjak szétosztását illeti, olyan 50-60 millió körüli tiszta bevételkiesésre lehet számítani emiatt, eredménytől függően. Nekünk pedig le kell igazolni rekordösszegért Bale-t, mikor stadionfelújítás lesz, Spanyolországban pedig rég nem látott válság uralkodik, ráadásul még mindig nem kevés a hiteltartozásunk, amelyek törlesztőrészlege épp a közelmúltban emelkedett.
Biztos ki van ez számolva Perezéknek, vagyis remélem, de sokkal-sokkal okosabban is lehetett volna intézni a dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy az így kiszorult játékosokért jó ha a felét kapjuk jövőre, mint amennyit idén kapnánk.
Biztos ki van ez számolva Perezéknek, vagyis remélem, de sokkal-sokkal okosabban is lehetett volna intézni a dolgokat.
Arról nem is beszélve, hogy az így kiszorult játékosokért jó ha a felét kapjuk jövőre, mint amennyit idén kapnánk.
Merci Zizou!
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
= Vicc és butaság.madridronie írta:78 millió font ~ 91 millió euró + Coentrao 15 millió font ~ 18 millió euró értékben =~ 109 milla!Na most 108 milka plusz Coentrao.
vagy 78 millió és Coentrao.
Mert ma ez a két hír látott napvilágot.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
78 millió font ~ 91 millió euró + Coentrao 15 millió font ~ 18 millió euró értékben =~ 109 milla!Na most 108 milka plusz Coentrao.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Ilyenkor elgondolkodtató a transzferünk
bár mondjuk ha ezek mind jöttek volna, akkor kik mentek volna? Mert ennyien nem férnek el az öltözőbe.

Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Galacticos
nfl-ben nem tudom de az nba-ben megvan határozva egy összeg és ha azt a csapat túllépi akkor az után "luxusadót" kell fizetnie a liga számlájára.Toky írta:A fizetési sapka nem tudom, hogy az nfl-ben hogyan van. %-ban vagy összegben van meghatározva?
na de itt van pontosabban:
én valahogy nem tudom ezt elképzelni a fociban is.Az NBA ezzel együtt bejelentette 2013-14 számait. A fizetési sapka 58.679 millió dollár, a luxusadó határa 71.748 millió dollár lesz. Az idei évtől élnek az új kollektív szerződés szabályai, amelyek a luxusadó határának átlépésénél sokkal szigorúbb pénzügyi szankciókat jelentenek (eddig 1 dollár túlköltekezésnél 1 dollárt kellett befizetni a liga kasszájába):
A túllépés 0-4.99 millió dollár közötti részösszegére: 1 dollárra 1.5 dollár luxusadó
A túllépés 5-9.99 millió dollár közötti részösszegére: 1 dollárra 1.75 dollár luxusadó
A túllépés 10-14.99 millió dollár közötti részösszegére: 1 dollárra 2.50 dollár luxusadó
A túllépés 15-19.99 millió dollár közötti részösszegére: 1 dollárra 3.25 dollár luxusadó
A túllépés 20 millió dollár feletti részösszegére: 5 millió dolláronként újabb 0.5 dollár a kiinduló 3.25 dollárra.
szerintem sem. de az úgy lehet nem szabályos hogy egy saját cégeddel támogatod a klubodat, de kétlem hogy azzal tudnának bármit is kezdeni ha a pl a city tulajának egyik unokatestévének a nevén lévő céggel a city szerződést köt és a szerződésben irreális pénz mozog.. azzal nem tudnak mit kezdeni.Toky írta:tulajai fognak egy saját céget, és azon keresztül támogatják majd a csapatot.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
OFF:
Szerintem egy marketinges veszett el bennem. Csak jó mélyen.
ON:
Ázsiai mezekről annyit, hogy ott elég sok a "Made in China/Taiwan/Malaysia" stb. Az ilyen "Adibas", meg "Abibas" és társai mezből meg nem igen lát a klub pénzt.
A másik fontos dolog, hogy ne csak a vételárát, de a fizetése egy jó részét is hozza vissza a reklámbevételeinek a fele. És jelenleg nem tart ott, hogy 6-8 milliónál többet keressen itt.
A fizetési sapka nem tudom, hogy az nfl-ben hogyan van. %-ban vagy összegben van meghatározva?
Ha összegben, akkor a kis csapatok úgysem fogják elérni sosem, a nagyoknak meg nem lesz hátráltató tényező, csak kifizetik a büntető adót. Ez az (pénzügyi) elit utáni még nagy csapatokat sújtja, akik nem tudnák kifizetni a plusz adót rá, és így el-el szalaszthatnak egy-egy nagyobb sztárukat emiatt. (A továbbiak meg már öngerjesztőek a lejtőn lefele.)
Ha százalékban van, akkor az UEFA FFP-ben van erre szabály. A probléma az, hogy a sejk csapatok (Chelsea-t is ideveszem) tulajai fognak egy saját céget, és azon keresztül támogatják majd a csapatot. Ezt az FFP nem tudja meggátolni (tudtommal). Ezzel csak a többi csapatot korlátozzák, nem csak az elit utániakat, de az elitben lévő, nem sejkesedett csapatokat is (mi, ManU, Barca).
Kotont? Két szlogen is lehet, "vagy ez, vagy húzz inkább Te is gumit", bár ehhez Nála lényegesen "jobb arcot" is lehet találni, avagy "lőj úgy mint Bale".Mike írta:nagyon komoly média szakemberek kellenek mögé, mer nemtudom ezzel a fejjel mit lehetne eladni...
Szerintem egy marketinges veszett el bennem. Csak jó mélyen.

ON:
Ázsiai mezekről annyit, hogy ott elég sok a "Made in China/Taiwan/Malaysia" stb. Az ilyen "Adibas", meg "Abibas" és társai mezből meg nem igen lát a klub pénzt.
A másik fontos dolog, hogy ne csak a vételárát, de a fizetése egy jó részét is hozza vissza a reklámbevételeinek a fele. És jelenleg nem tart ott, hogy 6-8 milliónál többet keressen itt.
A fizetési sapka nem tudom, hogy az nfl-ben hogyan van. %-ban vagy összegben van meghatározva?
Ha összegben, akkor a kis csapatok úgysem fogják elérni sosem, a nagyoknak meg nem lesz hátráltató tényező, csak kifizetik a büntető adót. Ez az (pénzügyi) elit utáni még nagy csapatokat sújtja, akik nem tudnák kifizetni a plusz adót rá, és így el-el szalaszthatnak egy-egy nagyobb sztárukat emiatt. (A továbbiak meg már öngerjesztőek a lejtőn lefele.)
Ha százalékban van, akkor az UEFA FFP-ben van erre szabály. A probléma az, hogy a sejk csapatok (Chelsea-t is ideveszem) tulajai fognak egy saját céget, és azon keresztül támogatják majd a csapatot. Ezt az FFP nem tudja meggátolni (tudtommal). Ezzel csak a többi csapatot korlátozzák, nem csak az elit utániakat, de az elitben lévő, nem sejkesedett csapatokat is (mi, ManU, Barca).
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Na most 108 milka plusz Coentrao.
(egyébként anno Ibra mennyi volt? 70 plusz a világ legjobb centere Eto'o?? Akkor most ki is a legdrágább igazolás ?
)
(egyébként anno Ibra mennyi volt? 70 plusz a világ legjobb centere Eto'o?? Akkor most ki is a legdrágább igazolás ?

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az előttem levő két komment a szívemből szólt. A barca verheti a mellkasát az utánpótlásával amennyire akarja, de a REAL MADRIDé nyomába sem érthet. Első lépésnek nem is az átigazolási összegeket kéne csökkenteni, hanem a fizetéseket. Ha egy "sztárnak" ajánlanak 12-15 milliós fizetést egyből szalad oda, és nem érdekli, hogy milyen bő a keret és h lehet padozni fog, a szemében már ott csillognak a dollár jelek...na már most példának az nhl-t tudom felhozni. Ott elég jól működik a dolog, és mivel olyan drasztikus csökkentést nem lehet bevezetni, csináljanak hasonlót nagyobb összegekkel. meglehet valósítani, csak akarni kell. Ha már egy pl angol ligában a csapatok 70%-ka képes lenne nagyobb játékosok fizetését is állni, akkor pl azonnal csábítóbb lenne pár játékosnak egy pool, egy spurs és így tovább. Utána meg lehetne kezdeni valamit az átigazolási összegekkel, de ez egy majdnem lehetetlen feladat. Nem az én pénzem és igazság szerint nem is érdekel mennyijük van, de ha ilyen ütemben romlik a foci világa hamarosan nem marad belőle semmi. Hulkék eltűntek, a nagy orosz álom....elég megnézni az anzsit, pár milliárd veszteség után inkább az utánpótlásba ölik ott is a pénzt.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ezzel csak az a baj, hogy ennek sohasem lesz vége. Pár év múlva már egy Soldado-szintű futballista (semmi bajom a sráccal) fog ennyibe kerülni, amit persze akkor is csak 3-5 csapat fog tudni megfizetni, hacsak nem jönnek újabb sejkek, vagy Abramovicok felkarolni egy kisebb csapatot. Ha így haladnak a dolgok, akkor 10 év múlva már a spanyol bajnokságnak sem lesz értelme (lassan már most sincsen), illetve a BL-t is nyugodtan lecsökkenthetik majd egy 10 csapatos bajnokságra, mivel az összes nagy sztár ott fog majd játszani, de még a feltörekvő fiatalok sem fogják sokáig kisebb csapatokban tologatni a bőrt. Valaki egyszerűen csak odagurít az adott középcsapat elé egy olyan szerződést, amely a klub 5 éves költségvetésével egyenlő, aztán kész. Persze abból a temérdek bevételből már nem fog tudni normálisan erősíteni a középcsapat, hiszen az árak az egekben, szóval maradnak a gyengébb képességű játékosok és a szakadék tovább mélyül. Oké, hogy ez már régóta üzlet, de azért szerintem még itt is vannak bizonyos etikai határok, amiket nagyon nem lenne szabad átlépni. Lehet, hogy kicsit drasztikusan fogalmazok, de szerintem a Mahacskala/Chelsea/City/PSG/Monaco vonulat egy olyan mértékű folyamatot indított el a piacon, amelynek következtében teljesen felborul(t) a balansz és ennek a következményei szerintem egyáltalán nem lesznek jó hatással a sportágra. És a szomorú, hogy ezzel az igazolással sajnos mi sem fogunk javítani a helyzeten, sőt. Az például mi, hogy a PSG elnöke lenyilatkozza, hogy ha Messi bármikor váltani szeretne, akkor lazán kifizeti a kivásárlási árát, ami röpke 250 millió euró. WTF?? Oké, hogy ő a világ egyik legjobbja, de ez nevetséges. Itt most ugyan nem ekkora összegről van szó, de ha összehasonlítjuk a két játékost (Bale, Messi), hogy eddig mennyit tettek le az asztalra, akkor arányaiban eléggé hasonló a helyzet. Messi nem ér 250 milliót, ahogy Bale sem 108 milliót. De ha kifizetjük, akkor indul a "ha te is, akkor én is" felfogás a többi nagykutyától mi meg majd csak kapkodhatjuk a fejünket, hogy hová tűnt az Ajax/Porto/Pool/Milan/Inter/stb... Na most már nagyon elkalandoztam a lényeg, hogy ha ez nem lesz valamilyen szinten kontrollálva a későbbiekben, akkor itt bizony nagyon el fognak durvulni a dolgok. És nem hiszem, hogy sokunknak tetszeni fog a dolog.