Ez engem is érdekelne.___Samy___ írta:makelele miért, hova? milyen posztot tölt ő be párizsban?

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 16:43
Ez engem is érdekelne.___Samy___ írta:makelele miért, hova? milyen posztot tölt ő be párizsban?
HozzászólásSzerző: accel » 2013. április 27., szombat 16:41
idény végén lejár a szerződése.Matt009 írta:Azt kérdezném 1-2 nálam jobban értesült embertől, hogy Ancelotti (a Real padját leszámítva) miért akarja elhagyni a PSG-t?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 16:39
a vilag klasszis lenne. A mostani is az, de ez meg egy fokkal emelne rajta.dannen írta:azért egy silva-varane tengely mennyire komoly lenne :-)
Ambicio. A legtobb edzonek alma a Real kispad, legalabb benne van ver a pucajaban es nem csak almodozik rola.Azt kérdezném 1-2 nálam jobban értesült embertől, hogy Ancelotti (a Real padját leszámítva) miért akarja elhagyni a PSG-t?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. április 27., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 27., szombat 16:28
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 16:26
+1Professore írta:........
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 27., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 27., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 27., szombat 16:16
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 27., szombat 16:15
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. április 27., szombat 16:13
Verratti okés,de T.Silva?Nagyon jó védő ő is de középre ott van Varane,Pepe és Ramos is,ha Silva jönne akkor valószínűleg Pepe és Ramos is kispadra szorulna amit kétlek!Remélem nem Ramos szélen játszatása a terv...A katalán Mundo Deportivo mai számában kissé meghökkentő cikket közöl, miszerint az olasz mester már két sztárjátékost is kért az „új klubbjától”. Név szerint Thiago Silvát és Marco Verrattit.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. április 27., szombat 16:13
ramos takarodhat is. nem méltó sem a karszalagra, sem a mezre.Nzedge írta:Ha valóban érkezne T.Silva,akkor szvsz simán benne van,hogy Albiol és Carvalho mellett egy másik kh is távozhat.A katalán Mundo Deportivo mai számában kissé meghökkentő cikket közöl, miszerint az olasz mester már két sztárjátékost is kért az „új klubbjától”. Név szerint Thiago Silvát és Marco Verrattit.
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 27., szombat 16:11
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 27., szombat 16:07
Ha valóban érkezne T.Silva,akkor szvsz simán benne van,hogy Albiol és Carvalho mellett egy másik kh is távozhat.A katalán Mundo Deportivo mai számában kissé meghökkentő cikket közöl, miszerint az olasz mester már két sztárjátékost is kért az „új klubbjától”. Név szerint Thiago Silvát és Marco Verrattit.
HozzászólásSzerző: Professore » 2013. április 27., szombat 16:06
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 16:04
akkor vegul is, oda jutottunk amit en irtam csak leegyszerusitve.Gerr90 írta: Szerintem a taktikánk a ludas. Annyira impotens támadójátékot produkálunk (itt most a komoly védelmek elleni meccsekrôl beszélek), hogy a gólokhoz szinte elengedhetetlen a személyes klasszis, ami sajnos szinte csak CR-ben van meg.
Szerencse, hogy van egy ilyen játékosunk, VISZONT én azt vettem észre, hogy manapság már mindenki ôt keresi a labdával, még Higuaín is, megszokták, hogy ô a gólfelelôs, így lassan eljutottunk oda, hogy bármilyen csapat ellen játszunk, mindenki tôle várja a befejezést, noha van még néhány játékos a csapatban, akiknek ki kellene venniük a részüket a gólszerzésbôl.
Kvázi én is úgy gondolom, hogy Jose elképzeléstelen taktikája vezetett ide.
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. április 27., szombat 15:49
már régóta be akartam dobni az öreget, de nem voltam benne biztos, hogy folytatja-e a bajorok után a munkát. inkább őt hoznám, mint Ancelottit, viszont úgy tűnik az olasz a lesz befutó.Casso írta:Heynckes reagált azokra a pletykákra miszerint ő követi Mout a kispadon:
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. április 27., szombat 15:42
Szerintem a taktikánk a ludas. Annyira impotens támadójátékot produkálunk (itt most a komoly védelmek elleni meccsekrôl beszélek), hogy a gólokhoz szinte elengedhetetlen a személyes klasszis, ami sajnos szinte csak CR-ben van meg.numberone1 írta:Az en kerdesemre a valasz Jose.Úszómester írta:
És ki tehet arról ,hogy Cr-en kívül senki nem tud gólt rúgni?
A tiedre kicsoda?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 27., szombat 14:55
Az en kerdesemre a valasz Jose.Úszómester írta:
És ki tehet arról ,hogy Cr-en kívül senki nem tud gólt rúgni?
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 14:50
“Nem mondom meg, hogy mi lesz velem június 30-tól. Nyugodt vagyok ebben a tekintetben. Már egy ideje eldöntöttem, mihez kezdek. Nincs ügynököm, soha nem is volt, a spanyolországi pleytkák szimpla találgatások.”
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem