HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. augusztus 20., kedd 23:39
"Az egész világ gyűlöl minket akármit csinálunk, 5 évente felborítjuk a piacot egy ilyen igazolással, nagyban köszönhető nekünk a mai árak.14 éve vagyok madridista ,soha hangsúlyozom SOHA, nem volt olyan ,hogy minket megdicsért volna valami semleges újság,tv műsor,kommentátor vagy bárki. Amikor a világ legjobb csapata voltunk Zizuékkal ,akkor így könnyű, amikor 2011-2012ben josé járatott minket csúcsközelbe, akkor egy büdös kontrafocit játszó csürhe voltunk.Amikor Drenthéket igazoltunk mindenki rajtunk röhögött, amikor CR-eket Kaká-kat akkor meg felvolt mindenki háborodva.Mi sose neveltünk ki senkit de a fél La Liga belőlünk él, az elmúlt 20 évben adtunk egy Raűlt,Guti-t,Casillas-t (akik abszolút az elithez tartoztak) és rengeteg elit közeli játékost (Mata,Sodlado,D.Lopez,Cambiasso) továbbá ha a katalán gondolkodás módott követjük saját nevelés Varane,Marcelo,Ramos,Higuain féle vonulat is. De nem mi csak vesszük a sztárokat, míg a barca 110 éve kineveli magának az olyan klasszisokat mint Ronaldinho,Eto,Ronaldo,Figo,Rivaldo,Romario és természetesen Neymar-t.(Érdekes , hogy mennyire megosztó volt a médiában míg a Santos játékosa volt, egy nagyképű tehetség volt, amióta a barcáé már ő a világ harmadik legjobb játékosa,szerény és egy negatív cikket sem olvastam még róla)."
Rohadtul egyetértek. Azt pedig kizártnak tartom, hogy egy ilyen volumenű igazolás kizárólag azon múlna, hogy Pérezt aznap mennyire szorítja az alsógatya. Ez nem az ő agymenése, szerintem komoly háttérmunka, fejszámolás és egyeztetés eredménye, kiegészülve mind Ancelotti és Zidane, mind sok közgazdász, marketinges és egyéb szakértő bevonásával.
Mindazonáltal földi halandónak ez kibeba..ott soknak hangzik. Viszont véleményem szerint a végére nem ő lesz a világ legdrágább igazolása. Még mindig azt mondom (bízom benne), hogy kevesebb lesz a végösszeg.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga