Isco - 22
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Ha Iscot a pénz érdekelné, már rég a City/PSG valamelyikébe rúgná a bőrt.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dupla fizut kaphat, többet mint amit Ozil vagy Di Maria kapott volna. Elvileg nem a pénzről szól nála amúgy sem.Navamiro írta:Mondjuk a 6 millió nem az a nagy pénz, egy hetest legalább megérdemelne. Mondjuk sztem Modriccsal és Kroosszal hasonló mértékben kaphatna. Igazából, ha vki ajánlattal fog jönni az biztos beajánl legalább 8 milliót neki, de lehet, h többet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk a 6 millió nem az a nagy pénz, egy hetest legalább megérdemelne. Mondjuk sztem Modriccsal és Kroosszal hasonló mértékben kaphatna. Igazából, ha vki ajánlattal fog jönni az biztos beajánl legalább 8 milliót neki, de lehet, h többet.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Még mondjuk reális is... bár az, hogy Carvajal kevesebbet kap, mint Coentrao vagy Danilo... az utóbbi kettőnek még fizetést de adnák, örüljenek, hogy itt lehetnek.
- h3x0r
Pont a heten kerestem ra:Süti írta:Ezzel a 6 millával kb. hol helyezkedik el a fizetési listán? Középmezőny?Realista24 írta:MARCA: Real Madrid offers Isco a renewal contract of 6yrs & €6m yearly in wages.
Nagyon bánnám ha elmenne.
1 millio alatt: yanez, mariano, asensio
1.5-3: casilla, lucas, carvajal, casemiro
3-4: navas, nacho, kovacic, danilo, isco
4-5: coentrao, morata, varane, marcelo
6-7: pepe, james (modric, kroos)
8-10: karim, ramos (modric, kroos)
10 felett: bale, ronaldo
Elvileg Modric es Kroos is egy kategoriaval elorebb lepett az uj szerzodes alairasa utan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Harmadik sávban valahol.Süti írta:Ezzel a 6 millával kb. hol helyezkedik el a fizetési listán? Középmezőny?Realista24 írta:MARCA: Real Madrid offers Isco a renewal contract of 6yrs & €6m yearly in wages.
Cé és Bale az első (10 feletti) kategóriában, Ramos, Karim a másodikban (8-10). Ramos ugye elvileg beugrik előre, aztán jönnek a többiek, James Ramos, Kroos, stb a 4-6 milliós kategóriában.. Ha jól rémlik persze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ezzel a 6 millával kb. hol helyezkedik el a fizetési listán? Középmezőny?Realista24 írta:MARCA: Real Madrid offers Isco a renewal contract of 6yrs & €6m yearly in wages.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MARCA: Real Madrid offers Isco a renewal contract of 6yrs & €6m yearly in wages.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem nem úgy kéne felfogni, hogy most Iscora építenénk a csapatot, hanem hogy a csapat hatékonysága szempontjából a Casemiro vkp-t feltolnánk Isco tkp-ra. Mögötte maradana Kroos-Modric/Kova/Llorente páros és ha rombolni kéne akkor jöhetne be Casemiro és visszaállna a kk-vkp-kk rendszer. Ha netalán lépne Isco én akkor is meghúznám ezt, bár ha ez létrejön akkor Isco nem fog távozni.

Most nyomatni kell Iscot, jó formában van egyértelmű.
Viszont a hosszútávú helye akkor sem ott van. Meg kb sehol. Én azt gondolom, hogy ő most a jó formájának és annak köszönheti a jó teljesítményét, hogy egy olyan posztra van betéve a csapatba, ami óriási nagy lyuk, és nincs bejátszva nélküle, a középpálya és a bbc közt óriási a terület, rosszak a mozgások, ennek is köszönhető a sok beívelés.
De ettől a jó formától és illúziótól amit most okoz, nem esek hasra, ősszel még ő tette ezt a saját lábában. Szeretném ha maradna, nagyon jó játékos, szükségünk van rá. De hogy nem építeném rá a csapatot az biztos. Ő semmit nem tett le ennyi év alatt, ahhoz, hogy most azzal tartsuk itt, hogy fix helyet adunk neki. Azt már rég ki kellett volna harcolni. Ha neki ez nem elég, akkor tudjuk pótolni. Hazard lehozza amit ő tud, és még posztja is lenne, ha CR bemegy középre. De Asensio is megmenekülhet a kölcsönadástól ha Isco elmegy.
Ezzel most nem lettem szimpatikus tudom
Viszont a hosszútávú helye akkor sem ott van. Meg kb sehol. Én azt gondolom, hogy ő most a jó formájának és annak köszönheti a jó teljesítményét, hogy egy olyan posztra van betéve a csapatba, ami óriási nagy lyuk, és nincs bejátszva nélküle, a középpálya és a bbc közt óriási a terület, rosszak a mozgások, ennek is köszönhető a sok beívelés.
De ettől a jó formától és illúziótól amit most okoz, nem esek hasra, ősszel még ő tette ezt a saját lábában. Szeretném ha maradna, nagyon jó játékos, szükségünk van rá. De hogy nem építeném rá a csapatot az biztos. Ő semmit nem tett le ennyi év alatt, ahhoz, hogy most azzal tartsuk itt, hogy fix helyet adunk neki. Azt már rég ki kellett volna harcolni. Ha neki ez nem elég, akkor tudjuk pótolni. Hazard lehozza amit ő tud, és még posztja is lenne, ha CR bemegy középre. De Asensio is megmenekülhet a kölcsönadástól ha Isco elmegy.
Ezzel most nem lettem szimpatikus tudom

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kellhet, csak maradjon a seggén hátul. Madridban ezek a behatárolt képességű kpsok nagyon szeretnek rambózni.
Amúgy most én is Iscot raknám be.
Amúgy most én is Iscot raknám be.
Nem illik.
Akkor viszont kell Casemiro, ha Isco-t Modric helyére rakod a kp-ra....
Illetve a leganes ellen nem kell, de gondolom nem is arról beszélünk
Illetve a leganes ellen nem kell, de gondolom nem is arról beszélünk

Szerintem Kétségkívül neki kéne kezdenie mostanában és nem Modricnak. Modric nem szarul, hanem szürkén játszik, nem tudja adni azt a pluszt ,mint régen. Isco meg jól és veszélyesen játszik, egy töketlen BBChez most pont kell is.
Elengedni nem kéne, max ha egy Verratti jönne a helyére.
Elengedni nem kéne, max ha egy Verratti jönne a helyére.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
+1!!!!!!Jim írta:azért Zidane sara, mert ebben a naptári évben Isco az egyik legjobbunk
mégsem kezdő![]()
ez edzői hiba....
- h3x0r
En egyaltalan nem felek attol, hogy a Barcaban kotne ki.
1. Megigerik neki, hogy egyre tobbet fog Modric helyett jatszani es szepen alairja az uj szerzodest.
2. Eladjuk Angliaba es a szerzodesebe beleirjuk, hogy 50 milliot kapunk akkor, ha a Barcanak adjak tovabb. (Ha jol emlekszem, Di Maria kapcsan is voltak ilyen hirek)
3. Kitolti a szerzodeset, viszont meg Pepenel is tobbet lesz "serult", aminek a kovetkezmenye, hogy lemarad a VB-rol is
1. Megigerik neki, hogy egyre tobbet fog Modric helyett jatszani es szepen alairja az uj szerzodest.
2. Eladjuk Angliaba es a szerzodesebe beleirjuk, hogy 50 milliot kapunk akkor, ha a Barcanak adjak tovabb. (Ha jol emlekszem, Di Maria kapcsan is voltak ilyen hirek)
3. Kitolti a szerzodeset, viszont meg Pepenel is tobbet lesz "serult", aminek a kovetkezmenye, hogy lemarad a VB-rol is
Idén mintha szintet lépett volna Isco, nem a korábbi huzogatós-örök talent státuszban nyomja. Ez esetben miért ne váltanánk nyáron szerkezetet?
Nem azt mondom, hogy mindenképpen be fog következni, de ki sem zárható teljesen.
Nem azt mondom, hogy mindenképpen be fog következni, de ki sem zárható teljesen.
- ikarus93
A baj az, hogy a Madrid nem fog váltani Isco miatt új szerkezetet. Neki itt madridba nem sok babér terem. Igy ő a padról nem fog elmozdulni, de ezt ő is tudja ezért is fog váltani csak ne a Barcába.numberone1 írta:Ikarus, nem egyszerubb, ha mi szerezzuk meg egyenesen Dembelet es Iscot is megtartanank? Neymar meg mardhat ahova akart eredetileg menni?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ikarus, nem egyszerubb, ha mi szerezzuk meg egyenesen Dembelet es Iscot is megtartanank? Neymar meg mardhat ahova akart eredetileg menni?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Szerintem nem, Kroos, Modric, Kovacic hármasnak kellene kezdeni a nehezebb ellenfelek ellen. Ami edzői hiba, hogy Zidand nem osztja szét jobban a perceket a középpályások között.Jim írta:azért Zidane sara, mert ebben a naptári évben Isco az egyik legjobbunk
mégsem kezdő![]()
ez edzői hiba....
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem mindegy, csak Karim legyenikarus93 írta:rashidm írta:Szerintem ikarus ezt a "Neymar nekünk kellene" dolgot csak te érzed így.
Nem igaz mert R24 is.

Amúgy, továbbra is látom Neymar helyét a csapatban, tudom, hogy a madridisták 90%-a nem, de én igen. Persze sosem lesz a Real játékosa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema