Isco - 22
Re: Isco - 22
Nem illik a rendszerbe, amit nyomatunk a fontosabb meccseken. Marciusban, de meg januárban sem lehet jatekrendszert váltani. Az mas kérdés hogy így is keseinek tűnik a beállítása néha, es hogy James rengeteg percet vesz el tőle.
Nyaron kiderul, ha marad az azt jelenti hogy közös nevezon vannak Zidanenal, akár még a helyét is megtalalhatjak a kezdőben.
Nyaron kiderul, ha marad az azt jelenti hogy közös nevezon vannak Zidanenal, akár még a helyét is megtalalhatjak a kezdőben.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
azért Zidane sara, mert ebben a naptári évben Isco az egyik legjobbunk
mégsem kezdő
ez edzői hiba....
mégsem kezdő

ez edzői hiba....
Miért lenne Zidane sara, ha távozik?
Az egyik kedvence játékosa. Kinevezésekor rögtön kezdő szerepet adott neki, aztán 1-2 hónapon belül képes volt kijátszani magát. Azóta a cserék közül valószinűleg ő kapja magasan a legtöbb percet
Középpályások közül egyedül Kovacic lehetne Zidane sara.
Az egyik kedvence játékosa. Kinevezésekor rögtön kezdő szerepet adott neki, aztán 1-2 hónapon belül képes volt kijátszani magát. Azóta a cserék közül valószinűleg ő kapja magasan a legtöbb percet
Középpályások közül egyedül Kovacic lehetne Zidane sara.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bárhol stabil kezdő lehetne,ha elmegy én simán megérteném.
Dzsi sokszor okosat írsz, de szerintem most tündér világba keveredtel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Én egyetértek dzsi-vel, ha Isconak az itt töltött évek tényleg annyira nem jelentenek semmit hogy elmegy a barcába akkor tényleg nem kár érte.
Szerintem fair annyit elvárni Real játékosoktól hogy legyenek annyira madridisták, hogy ne pont barcába/atletibe igazoljanak, ha pedig nem voltak azok akkor nincs értelme szomorkodni utánuk mert nekik se jelentett semmit a csapat.
Szerintem fair annyit elvárni Real játékosoktól hogy legyenek annyira madridisták, hogy ne pont barcába/atletibe igazoljanak, ha pedig nem voltak azok akkor nincs értelme szomorkodni utánuk mert nekik se jelentett semmit a csapat.
olaszok tudnának erről mesélni bőven.A riválishoz igazolni 10 éve is gusztustalan volt 100 éve is meg ma is szerintem.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Vártam ezt a kérdéstRealista24 írta:Dzsi, es fordítva? Pl Figo? Róla milyen véleménnyel vagy? Kivancsiva tettel

Ugyanúgy gerinctelen húzásnak gondolom,barcaból ide igazolni mint innen oda.Csk-kent a csapat sztárjaként meg pláne.
Figo is egy futballkurva

Az onnan ide érkezők szerintem az ő bajuk.Az innen oda távozók meg a miénk.Nem fogok egy barcást sem megvetni azért mert csúnyákat mond Figo-ra(mondjuk a disznófej az egyfajta kultúrát kifejez kedves rivalis szurkolóinkról).
A riválishoz igazolni 10 éve is gusztustalan volt 100 éve is meg ma is szerintem.
Isco meg mehet sok másik nagy csapatba, nekem nem magyarazza meg senki,hogy csak a barcaval léphetne előre karrier szempontjából.
Az meg ,hogy nem madridista...mondtam nem zavar,higy otthon barca zaszloi vannak,de szerintem ha valaki a Real Madridhoz igazol annak nem csak a pályán kell teljesíteni,azon kívül is vannak kötelességei egy játékosnak a klub és a szurkolók felé,főleg ha éltetve és dicsőítve van.
Isco innen csak egy módon mehet barcelonaba,ha megvárja míg lejár a szerződése addig nem igazol sehova és nem hosszabbít.És abban biztosak lehetünk,hogy a klub nem akarja majd,hogy barcelonaba igazoljon,vagy eléraknak egy szerződéshosszabbítást vagy hozzák a többi ajánlatot.Ez minden lenne csak nem korrekt Isco részéről.Figoért legalabb kapott a barca egy rekord összeget.
Nem hiszem,hogy ez meg fog történni de ha igen akkor nem kár érte.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jajj hagyjuk már, azért ne essünk már ilyen túlzásokba.
Oké, hogy nálunk van pár éve és kialakult benne egy kötődés, de azt ne várd már el tőle, hogy a saját karrierjét háttérbe szorítsa. Passzolna oda, jó Iniesta pótlék lehetne belőle és nem padozna folyton, bármilyen teljesitményt nyujt.
Nagyon csipem Iscot és remélem hogy nálunk marad, úgy hogy kialakít Zizou egy helyet neki a kezdőben, DE ha esetleg úgy alakulna hogy a Barcaba kerülne, akkor nem tudnék haragudni rá.
Oké, hogy nálunk van pár éve és kialakult benne egy kötődés, de azt ne várd már el tőle, hogy a saját karrierjét háttérbe szorítsa. Passzolna oda, jó Iniesta pótlék lehetne belőle és nem padozna folyton, bármilyen teljesitményt nyujt.
Nagyon csipem Iscot és remélem hogy nálunk marad, úgy hogy kialakít Zizou egy helyet neki a kezdőben, DE ha esetleg úgy alakulna hogy a Barcaba kerülne, akkor nem tudnék haragudni rá.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez nekem erős. Ha nem Madridista, akkor miért gerinctelenség, ha a barcába megy? Akkor megérteném a gondolat menetedet, ha kőkeményen azt tolná az emberek képébe, hogy csak a Madrid és semmi más, majd átszerződik az ősi riválishoz... de így nem értem. A karrierje mindenkinek fontos, és ha nem vérbeli Madridista, akkor miért ne menjen oda, ahol lehetőséget kaphat kiteljesedni és a szülőhazájában van, félretéve, hogy Katalónia, de jelenleg Spanyolországhoz tartozik.dzsi91 írta: Attól,hogy nem madridista még gerince lehet.Aki innen barszába megy egy darab szart nem ér, felőlem aztán aludhat messzi párnákon élete végéig, itt volt nyert 2 bl-t alap,hogy nem igazolunk rivalishoz.
Ennyi erővel, aki a Barcából jött hozzánk (Figo, Laudrup, de akár Di Stefanot is említhetjük, stb), azok is gerinctelenek?
Ezzel nem értek egyet. Úgy stimmelne, ha pl. Iker Casillas nagy vérbeli madridista, szembe köpné magát és mindenkit majd átszerződött volna a Barcába. Az Gerinctelenség, de Isco esete szerintem nem.
De kinek a papp, kinek a pappné...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Dzsi, es fordítva? Pl Figo? Róla milyen véleménnyel vagy? Kivancsiva tettel

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Attól,hogy nem madridista még gerince lehet.Aki innen barszába megy egy darab szart nem ér, felőlem aztán aludhat messzi párnákon élete végéig, itt volt nyert 2 bl-t alap,hogy nem igazolunk rivalishoz.Jim írta:miért is??dzsi91 írta:Ha barcelonaba lép nem kár érte.
nem madridista mindenki tudja,
viszont benne van a legtöbb kreativitás a keretben![]()
kár lenne érte ...
Szerintem senkiért se kár aki innen barszába megy, iscoért meg pláne, nem tett ő itt le semmit,hogy egy ilyen gerinctelen húzás esetében védve legyen.
Az meg,hogy ti azért a 20-30 jó meccsért amit lejátszott még vörös szőnyeget is gurítanátok elé megértünk táblával a kezetekben ahogy barcelonaba igazol azzal nem tudok mit csinálni.
Ha akkora atom lenne mint ahogy felvan sztárolva arra a tekergésre amit lenyomott az első 3 szezonban és erre a mostani szezonra ahol végre normalis teljesítményt is lerak amikor szóhoz jut, nem számolna vele zsinórban a harmadik edző csereként.
Fantasztikus,hogy Casemiro a porig van alázva azért mert annyi van benne de kiteszi a belét a pályára ez a művész meg teker kettőt, a 20%at nem teszi le 3 év alatt a pályára annak amire ajnározva van és akkor még nyugodtan menjen is a barszába megértjük.
Persze ez nyilván csak ha, mert nem fog oda menni én meg nem fogom ezért szidni a jövőben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ennél nagyobb marhaságot nem is irhatnal. Mi gyengulnenk, ők erosodnenek és az orrunk alá dorgolnek évekig. Foleg, ha a pályán is veszitenenk.dzsi91 írta:Ha barcelonaba lép nem kár érte.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
miért is??dzsi91 írta:Ha barcelonaba lép nem kár érte.
nem madridista mindenki tudja,
viszont benne van a legtöbb kreativitás a keretben

kár lenne érte ...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak iden a szezon eddigi egyik legjobbja, tavaly nem volt ilyen kiemelkedo...es meg finoman fogalmaztam.palesz77 írta: Tavaly asszem Kovacicnál és nála is ugyanebben bíztatok, aztán láthattátok.. Én ebbe nem reménykednék a helyeden.
Az, h most Zizou ragaszkodik(jatszatni kell) egy alap kezdohoz, az meg nem biztos, h ez lesz jovore is.
Azert csippaznal egy Isco-Veratti-Thiago harmast...

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Isco tuti nem jön így Barcelonába, 1 évvel előtte már tudná mindenki, és addig meg nálatok ül a lelátón? Esélytelen, főleg hogy a VB is ugrana így neki.. Lapokat eladni jó ez a hír a válogatott szünet alatt, meg Bartoék részéről lehet tényleg van érdeklődés, de nem hinném, hogy kivárja nálatok a 2018-at, hogy aztán jöjjön.
Thiago meg hosszabbítani fog jó eséllyel, szóval ő is kilőve. Verrattira látok esélyt, Robert napokban tett nyilatkozata után főleg, az ügynöke is most azt mondta, hogy BL-t akar nyerni, és most komplikált a helyzete.. Nem hiszem, hogy jövőre is PSG-s lesz, max ha nagyon nem engedik a franciák. Rá inkább látok esélyt, aki amúgy szintén hatalmas erősítés lenne. Egyedül a sérülései aggasztanak.numberone1 írta:Ha megszereznek es visszavennek Thiagot egy jo vkp-el kiegeszulve...hat asszem kemeny kis kp alakulna ki ott, nem mint a mostani.
Tavaly asszem Kovacicnál és nála is ugyanebben bíztatok, aztán láthattátok.. Én ebbe nem reménykednék a helyeden.numberone1 írta:A hosszabitasa miatt valoszinuleg Zizouval(jobban hangzik, mint a kopasz) is beszelt/beszelni fog.
- numberone1
A hosszabitasa miatt valoszinuleg Zizouval(jobban hangzik, mint a kopaszEz nem így működik hogy megbeszéljük edzőbával.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

szerencsére nálunk máshogy történnek a dolgok mint kéne. elküldjük akiket nem kéne és nem vesszük meg akiket kéne. és marasztaljuk azt akinek már évek óta nem kéne itt lennie.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
??numberone1 írta:En bizom, h a szinfalak mogott mar megegyezett Zizouval, h jovore alap lesz a kp-n...

Ez nem így működik hogy megbeszéljük edzőbával.
Ha berakja és jól játszik akkor marad bent, de zz nél ez nem így megy. Kova és Isco nyáron lépnek és az a kopasz hibája lesz. Jövőre is nézhetjük a remek bbc-t és a szokásos kp-t.
- numberone1
Ha megszereznek es visszavennek Thiagot egy jo vkp-el kiegeszulve...hat asszem kemeny kis kp alakulna ki ott, nem mint a mostani.
En bizom, h a szinfalak mogott mar megegyezett Zizouval, h jovore alap lesz a kp-n...
En bizom, h a szinfalak mogott mar megegyezett Zizouval, h jovore alap lesz a kp-n...
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou