6-ig se nagyon nem hogy 7. Megnéztem a mostani Cavs-Celtics meccset(de amit írok az nem csak 1 meccsből következik,láttam épp elég Celtics meccset),esélytelen lesz ez a Celtics sajnos,max 1 győztes meccset látok a csapatban a Cavs ellen,de szeritnem a Raptors továbbmegy,ha úgy jön ki a párosítás. És reménykedni kell,hogy inkább a Bulls lesz az ellenfele, nem a Heat a Bostonnak,mert palánk alatt nagyon élhet Whiteside,ha nem kapja össze magát Horford,csak neki eleve nem ez a stílusa. Thompson nélkül is simán dominálta a Cavs a festéket,lepttanókban is nagy a különbség,ezt egy Whiteside vagy Valanciunas kihasználhatja.(sőt utobbit mga a Bulls is,mert az egyik legjobban lepattanózó csapat)Galacticos írta:En meg csak azt sem latom hogy keleti csapat 7 meccsig huzza a cavs ellen.
Jo ez a boston, de igy egyutt es kulon-kulon sincsenek rutinban sehogy sem a cavs szintjen, marpedig ez rohadt dontos tenyezo.
A cavs kerete melyebb a tobbinel, es pihentebbek is lesznek.
Mondjuk azert egy feltuzelt butler fele bulls azert okozhat szerintem meglepetest palyahatranybol.
Szóval tippre maximum a Raptors az egyetlen aki hozhat egy 4-2t Jamesék ellen,más nemnagyon. (Bulls talán,de ott meg kb. most bezavarhat Wade a visszatérésével)