HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 25., szombat 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 25., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 24., péntek 14:23
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 23., csütörtök 11:19
Persze, azon is kellene bőven javítani, de az elég bicskanyitogató ahogy pl Suárez vagy Piqué viselkedik a bírókkal.babaking írta:Szerintem meg gyáltalán nem ez a jó vonal. Egyrészt semmit nem ér a pénzbüntetés, másrészt szerintem nem azt kellene korlátzoni, hogy a biró tevékenységét lehessen kritizálni, hanem esetleg a bírói tevékenységen kellene javítani. Mert az hulladék. Attól függetlenül, hogy mi bírozunk, a barca szurkolók, vagy Piqué tweetel.rashidm írta:Ez a "büntetés" is nevetséges. Háromezer ajró helyett 40k...Ha ilyet észrevesznek, tiltsák el 2-3 meccsre vagy legyen a büntetés 100k feletti, egyből megfontolja hogy reklamáljon vagy se. Legfőképp Suárezt kellene jól megbüntetni. Amit megenged magának az kritikán aluli...
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 23., csütörtök 11:13
Szerintem meg gyáltalán nem ez a jó vonal. Egyrészt semmit nem ér a pénzbüntetés, másrészt szerintem nem azt kellene korlátzoni, hogy a biró tevékenységét lehessen kritizálni, hanem esetleg a bírói tevékenységen kellene javítani. Mert az hulladék. Attól függetlenül, hogy mi bírozunk, a barca szurkolók, vagy Piqué tweetel.rashidm írta:Ez a "büntetés" is nevetséges. Háromezer ajró helyett 40k...Ha ilyet észrevesznek, tiltsák el 2-3 meccsre vagy legyen a büntetés 100k feletti, egyből megfontolja hogy reklamáljon vagy se. Legfőképp Suárezt kellene jól megbüntetni. Amit megenged magának az kritikán aluli...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 23., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 23., csütörtök 9:12
Igen, mert Mendesnek jók a kapcsolatai a Monaco vezetőségével. Mbappének valamelyik családtagja jelenleg a képviselője, szerintem hetek kérdése és Mendes lesz, ha más nem, akkor társügynök.___Samy___ írta:Egyébként most ahogy utanaolvastam, hivatalosan nem Mendes az ügynöke, csupán mi akarjuk belevonni a bizniszbe, hogy könnyebb legyen megszerezni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. március 23., csütörtök 9:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 23., csütörtök 9:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. március 23., csütörtök 8:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 23., csütörtök 7:50
Látom nem sikerült a poént venned, sebaj.elmondom írta: A fórum tagjaira gondoltam.
KAG.
nem azt mondtam hogy nincs benne potenciál, látom jól hogy rengeteg van. Csak itt köztünk az odavago óta lett ekkora divat a gyerek. Őszintén szólva azelott senki sem emlegette
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. március 22., szerda 22:46
A fórum tagjaira gondoltam.Realista24 írta:Zidane csak négy éveelmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. március 21., kedd 18:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 21., kedd 18:21
Valójában a kérdéssel csak 2,5 sorban foglalkoztam.Realista24 írta:Megoldottad négy sorban úgy buktad.Kerlon írta:Morata James kettősből meg is van az ára, aztán még 100-150-et ráköltünk 2 kérdéses poszta meg kukázunk pár öreg rókát a szélre. Keres a klub még sportigazgatót?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 21., kedd 17:56
Megoldottad négy sorban úgy buktad.Kerlon írta:Morata James kettősből meg is van az ára, aztán még 100-150-et ráköltünk 2 kérdéses poszta meg kukázunk pár öreg rókát a szélre. Keres a klub még sportigazgatót?
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 21., kedd 17:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 21., kedd 17:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 21., kedd 17:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 21., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 21., kedd 17:18
Lévén, hogy már ősz óta csodát tesznek, szerintem szinte mindenki utána nézett, hogy kik is alkotják ezt a csapatot.elmondom írta:A city Monaco meccs előtt valaki egyáltalán ismerete mbappe-t? A gyerek két meccs miatt csinált magának akkora hírnevet és arcedulát hogy valami félelmetes.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem