HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 21., kedd 17:29
Most mit sírtok. Martial is hasonló kategória volt 50+30 milliós árral. 50 alatt meg nincs is értelmes megoldás. Plusz 3 éve spórol Perez bátyja. Mondjuk Martialt lehet el kéne csábítani, balszélen meg középen is meg kéne próbálni. Amúgy nekem fő szempont, hogy legyen valami lendületes emberünk előre, aki megtudja verni az emberét, ha kell, ha nem.
Lemar, Bernardo Silva, Martial, Mbappe, Dybala (nem gyors, de dinamikus!), Dembelé, akik így hirtelen eszembe jutnak. Ja és szélső támadó mindenképpen kell, mert szerintem Lucas és Ronaldo elfogyott, Asensio nekem nem igazi szélső, Bale meg sűrűn sérült. Szóval Mbappe/Dybala Morata helyére és a maradékból egy szélsőt kellene még szerezni. +Casemiro helyére egy támadásban ügyesebb játékos, + 1 szélső védő és Vallejó.
Eladandók: Morata, James, Danilo, Coentrao. Kölcsönbe vagy opcióval Mariano.
Szélsővédő cserékben nekem elég lenne egy Sagna, Zabaleta féle vonal is, akik rutinosak, még fociznának, de már nem vágynak főszerepre. Fiatalt szerintem nem érdemes, mert Carvajal és Marcelo mellett sem tudnának kellően fejlődni, viszont 2-3 év múlva, főleg Marcelo helyére már jöhetne az újgen.
Casemiro alternatívában gondolkozni kellene keményen. Llorrente gyereket én nem láttam, de sokkal inkább egy fix kezdő kéne, mint egy ígéret, mert könnyen besülhet és, akkor megint csak lóg az a poszt egy évig.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K