Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Csak annyit kérek a Valenciától, hogy egy gólt rúgjanak.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
már a februári atma elleni meccsen is ez a szerkezet volt, egy hónapja, és nyertünk akkor is.flori írta:A bárszá megint 3 védővel, remélhetőleg nem lesz totál sima, ideje, hogy kijöjjön, hogy egyszer jött csak ez be nekik. Ha fele olyan elánnal játszik a Valencia mint a Madrid ellen, akkor egy x benne lehet.
egynél többször jött be, és muszáj így nyomni, picit elfedi a kp fogyatékosságát.
Nem hiszem, hogy ma fogunk botlani, nagyon ciki lenne a depor után megint beégni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:https://media.giphy.com/media/2vlC9FMLSmqGs/giphy.gif
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
A bárszá megint 3 védővel, remélhetőleg nem lesz totál sima, ideje, hogy kijöjjön, hogy egyszer jött csak ez be nekik. Ha fele olyan elánnal játszik a Valencia mint a Madrid ellen, akkor egy x benne lehet.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igazából az Atleti megharcolt már a sikerért. Ha idén is odaérnek a döntőbe, és nem ellenünk játszanak, akkor nyerjék meg, egye fene. 4 éven belül 3-szor ott lenni azért na.
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
az nem opció mostRealista24 írta: Én csak úgy írnám alá, ha két évig nem nyerünk blt.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én csak úgy írnám alá, ha két évig nem nyerünk blt.csabi* írta:erről jut eszembe, ki írná alá, hogy idén bajnokság, plusz ugye történelmi címvédés de utána két szezon 0 kupával?Realista24 írta:de itt történelmi címvédés lesz, ehhez ha kell aláírok két nyeretlen bl évet.![]()
én nem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Csak akkor, ha Zizou marad a 2 nyeretlen utan is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Én aláírnám.ennek a generacionak ez lenne a csúcs.2 év alatt meg lehet új világverő csapatot építenicsabi* írta:erről jut eszembe, ki írná alá, hogy idén bajnokság, plusz ugye történelmi címvédés de utána két szezon 0 kupával?Realista24 írta:de itt történelmi címvédés lesz, ehhez ha kell aláírok két nyeretlen bl évet.![]()
én nem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
csabi*
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
erről jut eszembe, ki írná alá, hogy idén bajnokság, plusz ugye történelmi címvédés de utána két szezon 0 kupával?Realista24 írta:de itt történelmi címvédés lesz, ehhez ha kell aláírok két nyeretlen bl évet.
én nem

- BlancoMark
Remelem nem lesz ilyen, nekem kicsit mindig elveszik a BL varazsa azokon a meccseken amikor azonos nemzetisegu csapatok jatszanak egymassal. Essen csak ki mindketto minel elobb.wZoLee7 írta:Azért ha a 4-ben lesz 3 spanyol, akkor remélem pont őket sorsolják egybe.
Sevilla nagyon kifingani látszik, kár értük.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ha a 4-ben lesz 3 spanyol, akkor remélem pont őket sorsolják egybe.
- dzsi91
Ha kiesünk nyerje a München, Alonso és Carlo megérdemlik,Guardiola is kapna egy jónagy fákkot az arcába,Barca se nyer és a bl győztes ellen estünk ki.
De cimvédős év lesz,futball történelem.
Matracék meg nyugodtan megnézhetik a bl serleget ha kifizetik azt a 15 eurot a stadion túrára a bernabeuban.Minden másra ott az uefa kupa, az a nekik való,megy a mezükhoz.
De cimvédős év lesz,futball történelem.
Matracék meg nyugodtan megnézhetik a bl serleget ha kifizetik azt a 15 eurot a stadion túrára a bernabeuban.Minden másra ott az uefa kupa, az a nekik való,megy a mezükhoz.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Hat ha egy Atletico vs Barsza lenne a dontoben, asszem talalnek mas programot magamnak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Remy írta:Szimpatizál a ... Egy ember sikerének orulnek. Nem ugyanaz. Pláne h nyaron lép is.
Egyik kedvenc jatekosom. Soci óta követem. Ha mi nem leszünk versenyben, ő örüljön legalább.
Ha meg emiatt nem vagyok Real drukker, akkor gg. De mondjuk majd pont érdekel, hogy ki mit mondd.
Egy játékos miatt, akibe szerelmes vagy, nyerjen a Realosok körében legjobban utált csapat. Fuck logic.
Real, BM, Dortmund, Monaco. Ebből a négyből nyerjen egy, de itt történelmi címvédés lesz, ehhez ha kell aláírok két nyeretlen bl évet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha kiesünk egyértelműen a Dortmundot szeretném, más kérdés, hogy nincsenek azon a szinten, hogy behúzzák.
atma...na még az kéne.
atma...na még az kéne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szimpatizál a ... Egy ember sikerének orulnek. Nem ugyanaz. Pláne h nyaron lép is.
Egyik kedvenc jatekosom. Soci óta követem. Ha mi nem leszünk versenyben, ő örüljön legalább.
Ha meg emiatt nem vagyok Real drukker, akkor gg. De mondjuk majd pont érdekel, hogy ki mit mondd.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mit nyerjenek? Mit érdemelnek meg? Hát baszki ne szivassatok már. Nem is kezdek el érvelni, akit zsigeri rosszullét nem fog el a lehetséges győzelmüktől, annak valami egészen mást jelent a Real Madrid.
Csak még egy dolog, akik már azon is elpityerednek, ha Ronaldoról csúnyát ír a média, ahhoz majd mit szólnak mikor ganxsta meg a többi bohóc a győzelmük után Real mezeket tapos a stúdióban?
Remy mi lehet komolyan vesszük, de legalább nem egy copfos kisfiú miatt szimpatizálunk a leggyűlöltebb riválissal.
Csak még egy dolog, akik már azon is elpityerednek, ha Ronaldoról csúnyát ír a média, ahhoz majd mit szólnak mikor ganxsta meg a többi bohóc a győzelmük után Real mezeket tapos a stúdióban?
Remy mi lehet komolyan vesszük, de legalább nem egy copfos kisfiú miatt szimpatizálunk a leggyűlöltebb riválissal.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amugy 12. Szóval felesleges tovább beszélni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots