Mindenki tudja szerintem nagyon jól, hogy Modric mekkora gödörben van most, de azért a két játékos ég és föld. Szép és jó, hogy Case szerzett ma is kb 6-7 labdát, de a rosszpasszai mellé, még körülbelül 5-6-szor mikor odakerült hozzá a labda, kb maga se tudta, hogy mit kezdjen vele, aztán szépen le is szerelték. A lógok levegőben stílusáról meg inkább ne is beszéljünk. De ahogy ziro mondta, felületesség.Yazid írta:Innen latszik, hogy szimpatia alapjan íteltek meg jatekosokat sokszor, egy ilyen meccs utan is megtalaljatok caset? Ne mar... Nem szoktam bantani senkit meg szemelyeskedni, de mar olyan zavaro. Modric topik erdekelne, mert az emberunk olyan gyenge hetek ota, h faj (magahoz kepest) bocsi picit off is volt

Casemiro
Re: Casemiro - 14
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bemutat nehany kemeny szerelest, nehany szepet, gol lott, adott szep labdat, de akkor is bammeg. Elvileg a vedekezes az erossege, ennek ellenere allandoan rosszul helyezkedik. Viszont ma Modric szintekkel gyengebb volt
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Semmi személyeskedés, értékeld topikba nézz be. A felületesség is zavaró.Yazid írta:Innen latszik, hogy szimpatia alapjan íteltek meg jatekosokat sokszor, egy ilyen meccs utan is megtalaljatok caset? Ne mar... Nem szoktam bantani senkit meg szemelyeskedni, de mar olyan zavaro. Modric topik erdekelne, mert az emberunk olyan gyenge hetek ota, h faj (magahoz kepest) bocsi picit off is volt
Nem illik.
Innen latszik, hogy szimpatia alapjan íteltek meg jatekosokat sokszor, egy ilyen meccs utan is megtalaljatok caset? Ne mar... Nem szoktam bantani senkit meg szemelyeskedni, de mar olyan zavaro. Modric topik erdekelne, mert az emberunk olyan gyenge hetek ota, h faj (magahoz kepest) bocsi picit off is volt
Sárga lapja miatt kihagyja a következő fordulót: “Nem akartam szándékosan kihagyni a következő meccset, mert a Real Madridban ha átadod valakinek így a lehetőséget, akkor könnyen elveheti a helyedet a csapatban”.
Ezen nevetek amióta olvastam. Mert Zizunál annyira veszélyben van a helyed bakker.
Ezen nevetek amióta olvastam. Mert Zizunál annyira veszélyben van a helyed bakker.

Erre való, verekedni ilyen suttyó raulgarcia féle gyökerekkel. A góljuknál viszont tökéletesen állt, mint egy tök légüres térben és végig mozizta az egészet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Sosem felejtem el a szólóit.Realista24 írta:De amikor belelendült és elkezdett támadni...

- P. Krisz
Akkor szétgyalázta a Barca védelmet.De amikor belelendült és elkezdett támadni...

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Khedira is akkor volt jó, amíg fegyelmezetten hozta, amit tud. Futott a két tüdejével, meg zárta a passzsávokat. De amikor belelendült és elkezdett támadni...RaúlCF írta:az első félidőben full kuka volt a szünetben kapott 2 nagy pofont és a másodikban egy igen embereset lehozott. érdekes hogy akkor javult fel a játéka amikor kb a félpályán nem ment át és nem akart Modric meg Kroos helyett játszani

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az első félidőben full kuka volt a szünetben kapott 2 nagy pofont és a másodikban egy igen embereset lehozott. érdekes hogy akkor javult fel a játéka amikor kb a félpályán nem ment át és nem akart Modric meg Kroos helyett játszani
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, adom.ateeemadrid írta:A sok fikázás után most megérdemel egy dicséretet is, szerintem ma a csapat legjobbja volt, a gólja meg már csak hab a tortán.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
A sok fikázás után most megérdemel egy dicséretet is, szerintem ma a csapat legjobbja volt, a gólja meg már csak hab a tortán.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Leültetni és a 6órás Kroos best-of viedót betenni nekidonor írta:Eddig nem figyeltem különös képen, de szerintem Danilohoz hasonlóan fingja sincs a helyezkedésről. Tegnap szembetűnt 2 eset, egyszer, mikor leghátsó emberként visszapasszolta Navasnak, a kapust letámadta az ellenfél csatára, Case meg ahelyett, hogy kimozgott volna üres területre, végig a csatár mögött maradt, takarásban Navasnak. A másik, mikor Modric tekergett 3 ember között, csak ott kocogott legközelebbi emberként, le se tojta Modricot, ahelyett, hogy üresbe mozgott volna, hogy segítsen neki.

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Eddig nem figyeltem különös képen, de szerintem Danilohoz hasonlóan fingja sincs a helyezkedésről. Tegnap szembetűnt 2 eset, egyszer, mikor leghátsó emberként visszapasszolta Navasnak, a kapust letámadta az ellenfél csatára, Case meg ahelyett, hogy kimozgott volna üres területre, végig a csatár mögött maradt, takarásban Navasnak. A másik, mikor Modric tekergett 3 ember között, csak ott kocogott legközelebbi emberként, le se tojta Modricot, ahelyett, hogy üresbe mozgott volna, hogy segítsen neki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt irjak hogy nem is kapott sárgát, igy nem lesz eltiltott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem eloszor jatszott kozephatvedet. Emlekszem a Bayern ellen is jatszott meg Porto jatekosakent.Navamiro írta:Életében talán először játszik ezen a poszton, és az a hiba pont olyan volt, ami ebből a tényből kifolyólag eredt. Utána már elbaszkodta inkább a labdákat. Konkrétan következő meccsen már nem csinálna ilyet.
Amúgy meg az elmúlt meccseinken a legjobbunk volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Életében talán először játszik ezen a poszton, és az a hiba pont olyan volt, ami ebből a tényből kifolyólag eredt. Utána már elbaszkodta inkább a labdákat. Konkrétan következő meccsen már nem csinálna ilyet.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én nem feltétlenül most találnám meg a srácot, mert a jobbak között volt megint. Természetesem ezen a poszton játszatni nem életbiztosítás, itt én sem számolnék vele hosszú távon. Most meg kellett oldani, megoldotta. Volt eladott labdája. Igen. Más meg nem tud gólt rúgni. Ramos, ha jól emlékszem a Sevilla ellni döntetlenes meccsen három súlyos hibát vétett, de nem volt emlékezetes, mert gól vagy komoly helyzet nem követte. Ettől még jó játékos.
Ha Kázmértól ennyi hiba maradt csak meg, (tényleg hajmeresztő volt egyébként) akkor jó meccset hozott le. Ramosnak is volt valami idétlen hátra fejelése, amiből majdnem baj lett. Nacho is hibázott. Danilot meg nem is mondom.
Én kedvelem, de az igaz, hogy vannak olyan meccsek, ahol jobb lenne, ha más stílusú játékosok lépnének pályára. És vannak olyanok, ahol meg kötelezően fel kell tenni. Mostanában nehéz lenne kihagyni, mert elfogytunk.
Szerintem annyira nem gáz a srác, ahogy itt a többség áll hozzá. Természetesen nem egy korszakos zseniről beszélgetünk, de ebben a Realban igenis van létjogosultsága.
Ha Kázmértól ennyi hiba maradt csak meg, (tényleg hajmeresztő volt egyébként) akkor jó meccset hozott le. Ramosnak is volt valami idétlen hátra fejelése, amiből majdnem baj lett. Nacho is hibázott. Danilot meg nem is mondom.
Én kedvelem, de az igaz, hogy vannak olyan meccsek, ahol jobb lenne, ha más stílusú játékosok lépnének pályára. És vannak olyanok, ahol meg kötelezően fel kell tenni. Mostanában nehéz lenne kihagyni, mert elfogytunk.
Szerintem annyira nem gáz a srác, ahogy itt a többség áll hozzá. Természetesen nem egy korszakos zseniről beszélgetünk, de ebben a Realban igenis van létjogosultsága.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
hala real írta:fuggetlenul attol, hogy ma nem a posztjan jatszott, minden meccsen van 1-2 olyan eladott labdaja, ami utan az ellen ziccerbe kerul.
ma is amikor sajat kapu elott keresztbe ivelt...
Ezt a meccsét nem láttam, de emlékszem, hogy az előző bajnokin is elvesztette 2x egymás után a 16-os környékén a labdát... Ha letámadják picit jobban, olyan lassan tudja csak tovább tenni a labdát, hogy valami botrány és persze, akkor még pontatlan is
ZIDANE
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
fuggetlenul attol, hogy ma nem a posztjan jatszott, minden meccsen van 1-2 olyan eladott labdaja, ami utan az ellen ziccerbe kerul.

Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo