Casemiro

A Real Madrid egykori nagyjai.

Ha Casemiro távozni szeretne, akkor

A szavazás 2022. szeptember 2., péntek 11:53-kor befejeződött.

elengedném.
74
61%
nem engedném el.
48
39%

Szavazatok száma: 122

TheBull6

Re: Casemiro - 14

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 18., szombat 21:01

Yazid írta:Innen latszik, hogy szimpatia alapjan íteltek meg jatekosokat sokszor, egy ilyen meccs utan is megtalaljatok caset? Ne mar... Nem szoktam bantani senkit meg szemelyeskedni, de mar olyan zavaro. Modric topik erdekelne, mert az emberunk olyan gyenge hetek ota, h faj (magahoz kepest) bocsi picit off is volt
Mindenki tudja szerintem nagyon jól, hogy Modric mekkora gödörben van most, de azért a két játékos ég és föld. Szép és jó, hogy Case szerzett ma is kb 6-7 labdát, de a rosszpasszai mellé, még körülbelül 5-6-szor mikor odakerült hozzá a labda, kb maga se tudta, hogy mit kezdjen vele, aztán szépen le is szerelték. A lógok levegőben stílusáról meg inkább ne is beszéljünk. De ahogy ziro mondta, felületesség.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 18., szombat 20:57

Bemutat nehany kemeny szerelest, nehany szepet, gol lott, adott szep labdat, de akkor is bammeg. Elvileg a vedekezes az erossege, ennek ellenere allandoan rosszul helyezkedik. Viszont ma Modric szintekkel gyengebb volt

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 18., szombat 20:52

Yazid írta:Innen latszik, hogy szimpatia alapjan íteltek meg jatekosokat sokszor, egy ilyen meccs utan is megtalaljatok caset? Ne mar... Nem szoktam bantani senkit meg szemelyeskedni, de mar olyan zavaro. Modric topik erdekelne, mert az emberunk olyan gyenge hetek ota, h faj (magahoz kepest) bocsi picit off is volt
Semmi személyeskedés, értékeld topikba nézz be. A felületesség is zavaró.
Nem illik.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. március 18., szombat 20:42

Innen latszik, hogy szimpatia alapjan íteltek meg jatekosokat sokszor, egy ilyen meccs utan is megtalaljatok caset? Ne mar... Nem szoktam bantani senkit meg szemelyeskedni, de mar olyan zavaro. Modric topik erdekelne, mert az emberunk olyan gyenge hetek ota, h faj (magahoz kepest) bocsi picit off is volt

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. március 18., szombat 20:34

Sárga lapja miatt kihagyja a következő fordulót: “Nem akartam szándékosan kihagyni a következő meccset, mert a Real Madridban ha átadod valakinek így a lehetőséget, akkor könnyen elveheti a helyedet a csapatban”.

Ezen nevetek amióta olvastam. Mert Zizunál annyira veszélyben van a helyed bakker. :lol: :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 18., szombat 20:30

Erre való, verekedni ilyen suttyó raulgarcia féle gyökerekkel. A góljuknál viszont tökéletesen állt, mint egy tök légüres térben és végig mozizta az egészet.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2017. március 18., szombat 20:23

Realista24 írta:De amikor belelendült és elkezdett támadni... :lol:
Sosem felejtem el a szólóit. :lol: :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 18., szombat 19:29

De amikor belelendült és elkezdett támadni...
Akkor szétgyalázta a Barca védelmet. :coffee: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 19:25

RaúlCF írta:az első félidőben full kuka volt a szünetben kapott 2 nagy pofont és a másodikban egy igen embereset lehozott. érdekes hogy akkor javult fel a játéka amikor kb a félpályán nem ment át és nem akart Modric meg Kroos helyett játszani
Khedira is akkor volt jó, amíg fegyelmezetten hozta, amit tud. Futott a két tüdejével, meg zárta a passzsávokat. De amikor belelendült és elkezdett támadni... :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 18., szombat 18:16

az első félidőben full kuka volt a szünetben kapott 2 nagy pofont és a másodikban egy igen embereset lehozott. érdekes hogy akkor javult fel a játéka amikor kb a félpályán nem ment át és nem akart Modric meg Kroos helyett játszani

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 18:10

ateeemadrid írta:A sok fikázás után most megérdemel egy dicséretet is, szerintem ma a csapat legjobbja volt, a gólja meg már csak hab a tortán.
Jaja, adom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. március 18., szombat 18:08

A sok fikázás után most megérdemel egy dicséretet is, szerintem ma a csapat legjobbja volt, a gólja meg már csak hab a tortán.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 8., szerda 11:38

donor írta:Eddig nem figyeltem különös képen, de szerintem Danilohoz hasonlóan fingja sincs a helyezkedésről. Tegnap szembetűnt 2 eset, egyszer, mikor leghátsó emberként visszapasszolta Navasnak, a kapust letámadta az ellenfél csatára, Case meg ahelyett, hogy kimozgott volna üres területre, végig a csatár mögött maradt, takarásban Navasnak. A másik, mikor Modric tekergett 3 ember között, csak ott kocogott legközelebbi emberként, le se tojta Modricot, ahelyett, hogy üresbe mozgott volna, hogy segítsen neki.
Leültetni és a 6órás Kroos best-of viedót betenni neki :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 8., szerda 11:27

Eddig nem figyeltem különös képen, de szerintem Danilohoz hasonlóan fingja sincs a helyezkedésről. Tegnap szembetűnt 2 eset, egyszer, mikor leghátsó emberként visszapasszolta Navasnak, a kapust letámadta az ellenfél csatára, Case meg ahelyett, hogy kimozgott volna üres területre, végig a csatár mögött maradt, takarásban Navasnak. A másik, mikor Modric tekergett 3 ember között, csak ott kocogott legközelebbi emberként, le se tojta Modricot, ahelyett, hogy üresbe mozgott volna, hogy segítsen neki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 5., vasárnap 14:02

Azt irjak hogy nem is kapott sárgát, igy nem lesz eltiltott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. január 26., csütörtök 0:26

Navamiro írta:Életében talán először játszik ezen a poszton, és az a hiba pont olyan volt, ami ebből a tényből kifolyólag eredt. Utána már elbaszkodta inkább a labdákat. Konkrétan következő meccsen már nem csinálna ilyet.

Amúgy meg az elmúlt meccseinken a legjobbunk volt.
Nem eloszor jatszott kozephatvedet. Emlekszem a Bayern ellen is jatszott meg Porto jatekosakent.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Navamiro

HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. január 26., csütörtök 0:17

Életében talán először játszik ezen a poszton, és az a hiba pont olyan volt, ami ebből a tényből kifolyólag eredt. Utána már elbaszkodta inkább a labdákat. Konkrétan következő meccsen már nem csinálna ilyet.

Amúgy meg az elmúlt meccseinken a legjobbunk volt.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2017. január 25., szerda 23:58

Én nem feltétlenül most találnám meg a srácot, mert a jobbak között volt megint. Természetesem ezen a poszton játszatni nem életbiztosítás, itt én sem számolnék vele hosszú távon. Most meg kellett oldani, megoldotta. Volt eladott labdája. Igen. Más meg nem tud gólt rúgni. Ramos, ha jól emlékszem a Sevilla ellni döntetlenes meccsen három súlyos hibát vétett, de nem volt emlékezetes, mert gól vagy komoly helyzet nem követte. Ettől még jó játékos.
Ha Kázmértól ennyi hiba maradt csak meg, (tényleg hajmeresztő volt egyébként) akkor jó meccset hozott le. Ramosnak is volt valami idétlen hátra fejelése, amiből majdnem baj lett. Nacho is hibázott. Danilot meg nem is mondom.
Én kedvelem, de az igaz, hogy vannak olyan meccsek, ahol jobb lenne, ha más stílusú játékosok lépnének pályára. És vannak olyanok, ahol meg kötelezően fel kell tenni. Mostanában nehéz lenne kihagyni, mert elfogytunk.
Szerintem annyira nem gáz a srác, ahogy itt a többség áll hozzá. Természetesen nem egy korszakos zseniről beszélgetünk, de ebben a Realban igenis van létjogosultsága.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. január 25., szerda 23:43

hala real írta:fuggetlenul attol, hogy ma nem a posztjan jatszott, minden meccsen van 1-2 olyan eladott labdaja, ami utan az ellen ziccerbe kerul.
ma is amikor sajat kapu elott keresztbe ivelt... :kivagyhe:

Ezt a meccsét nem láttam, de emlékszem, hogy az előző bajnokin is elvesztette 2x egymás után a 16-os környékén a labdát... Ha letámadják picit jobban, olyan lassan tudja csak tovább tenni a labdát, hogy valami botrány és persze, akkor még pontatlan is
ZIDANE

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2017. január 25., szerda 23:31

fuggetlenul attol, hogy ma nem a posztjan jatszott, minden meccsen van 1-2 olyan eladott labdaja, ami utan az ellen ziccerbe kerul.
ma is amikor sajat kapu elott keresztbe ivelt... :kivagyhe:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Vissza: