nem tartott sokáigDemes írta:Navas magabiztos ma (megint védett egy nagyot), jó lenne ha lehoznánk kapott gól nélkül, ha lehet hinni a kommentátoroknak idegenben ez november óta nem jött nekünk.

HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 18., szombat 17:37
nem tartott sokáigDemes írta:Navas magabiztos ma (megint védett egy nagyot), jó lenne ha lehoznánk kapott gól nélkül, ha lehet hinni a kommentátoroknak idegenben ez november óta nem jött nekünk.
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. március 18., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: Jim » 2017. március 18., szombat 17:36
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 18., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: kodo » 2017. március 18., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: Victor » 2017. március 18., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 18., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 18., szombat 17:34
Hat azert az idei meccsek kozul azert jocskan volt olyan ahol szerintem 90 perc alatt nem mozgott annyit mint ma 45 alatt.
én nemtudom egyébként miről beszéltek páran... Benzema mindig magasan a legtöbbet melózza idén is az első hármasból (kivéve ha Lucas az egyik) ma csupán CR végre újra a szélen van így újra van játék Marceloval és eből Benzema is profitál, szimplán nem képes semmit befejezni idén ebből áll leginkább a szar játéka meg az
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 18., szombat 17:33
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 18., szombat 17:32
látszik az atleticos vérreeed_ati írta:Ez a raulgarszia ritka egy patkány, előbb Case, most Navasnak megy neki szándékosan.![]()
Remélem kiszórják..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. március 18., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. március 18., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 18., szombat 17:29
Ez egy nagy +1Seraf írta:én nemtudom egyébként miről beszéltek páran... Benzema mindig magasan a legtöbbet melózza idén is az első hármasból (kivéve ha Lucas az egyik) ma csupán CR végre újra a szélen van így újra van játék Marceloval és eből Benzema is profitál, szimplán nem képes semmit befejezni idén ebből áll leginkább a szar játéka meg az elrontott utsó megoldásokból a 16os környékén...besteve7 írta:Eddig erdekes felido. Benzema vegre hajlando jatszani, mozogni, mindenhol ott van, a goljan kivul is a felido legjobbja igy meg foleg. Ellenben Modric, aki szerintem mar nem csak magahoz kepest nem jatszik jol, sok eladott labda, emellett semmi extra, azok a lefordulasok, szep labdakihozatalok mostansag nincsenek.
Modriccal sajnos nagyon egyet értek még Kroosnál is jobban ki van facsarva és egy csúcs Modric sokkal inkább kéne mint egy csúcs Kroos![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 18., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: Demes » 2017. március 18., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 18., szombat 17:25
majd jön holnap a medical report, hogy kidőlt másfél hónapra (azaz 3ra) mint ahogy az lenni szokott, de nagyon remélem nemRealista24 írta:Csak fent maradt a haverom.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 18., szombat 17:23
Santit meg most is...Realista24 írta:Csak fent maradt a haverom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 18., szombat 17:21
HozzászólásSzerző: Seraf » 2017. március 18., szombat 17:16
én nemtudom egyébként miről beszéltek páran... Benzema mindig magasan a legtöbbet melózza idén is az első hármasból (kivéve ha Lucas az egyik) ma csupán CR végre újra a szélen van így újra van játék Marceloval és eből Benzema is profitál, szimplán nem képes semmit befejezni idén ebből áll leginkább a szar játéka meg az elrontott utsó megoldásokból a 16os környékén...besteve7 írta:Eddig erdekes felido. Benzema vegre hajlando jatszani, mozogni, mindenhol ott van, a goljan kivul is a felido legjobbja igy meg foleg. Ellenben Modric, aki szerintem mar nem csak magahoz kepest nem jatszik jol, sok eladott labda, emellett semmi extra, azok a lefordulasok, szep labdakihozatalok mostansag nincsenek.
most sincs padon szóval esélytelenH.E.H.E. írta:mariano megbaszná őket, de biztos izgul még, azért nem engedik játszani.....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 18., szombat 17:11
Hadd tamadjon Casemiro azéwZoLee7 írta:Modric is nagyon melyen van
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem