Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. március 24., péntek 7:43

2 szabadedzés után úgy néz ki kilehet jelenteni, hogy a Mercit, de legfőképpen Hamiltont nem fogja elverni idén nemhogy a Ferrari, de senki se. Bottas meg mindkét szabadedzésen kapott egy bő fél másodpercet az kurvasok, azt hittem ettől azért közelebb lesz Persze ne ítéljünk túl korán, de ahogy elnézem megint a 3. helyért fogjuk nézni a RedBull - Ferrari harcot. Várható volt, hogy a téli teszteken csúnyán bealtatott a Merci.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 24., péntek 1:17

Jol kezdodik a szezon, a Ferrari még télen bepanaszolta a Mercit es a Red Bullt a felfuggesztesuk miatt, amit most sikeresen be is tiltott az FIA. Kozben a Red Bull bepanaszolta a Mercedest az idomeroes uzemanyag- es motorolaj- felhasznalasaert. Kicsit azert vicces, mikor egy csapat kitalal valami ujdonsagot, talalnak egy kiskaput, majd ha a tobbiek nem tudjak azt lemasolni, akkor inkabb betiltatjak.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 18., szombat 15:15

Mivel fogják tankolni ? Punifinggal ? :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2017. március 14., kedd 15:55

Vegre egy auto, amelyik jol nez ki :mrgreen:

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. március 13., hétfő 17:27

https://hasmclarenbrokendown.com/ :lol:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 10., péntek 15:27

P. Krisz írta:Én biztos nézni fogom. Kiadós vasárnapi ebéd, rá egy jó kávé és lehet dögleni a tv előtt Forma 1-et nézni. :lol:
:agree:

Sajnos vagyok annyira hülye, hogy ha tudok a reggeli versenyekre is felkeljek - kis korom óta.
Mondjuk most, hogy van tvm így már jobb lesz. Koleszosként még elment 10 perc mire felállt a gép meg megvolt a stream.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 10., péntek 15:25

Remy írta:Elmúlt 2 szezon - függetlenül attól, hogy merci uralom volt - bőven nézhető volt. Sőt...

Mondjuk lehet, hogy csak Max miatt mondom. De szerintem akkor is élvezhetőbb volt, mint a korábbi évek.
Élvezhetőbbnek lehet élvezhetőbb volt, de nem volt élvezetes.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 10., péntek 15:05

Elmúlt 2 szezon - függetlenül attól, hogy merci uralom volt - bőven nézhető volt. Sőt...

Mondjuk lehet, hogy csak Max miatt mondom. De szerintem akkor is élvezhetőbb volt, mint a korábbi évek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2017. március 10., péntek 14:59

Én biztos nézni fogom. Kiadós vasárnapi ebéd, rá egy jó kávé és lehet dögleni a tv előtt Forma 1-et nézni. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. március 10., péntek 14:55

Remy írta:
A Honda megerősítette, hogy Alonso egy újabb elektronikai hiba miatt állt meg. A szakaszos elektronikai probléma ugyanaz, mint amivel Vandoorne találta szembe magát csütörtökön.
Az év vicce ez a Honda. :lol:
Csak altatnak :mrgreen: :lol:

Egyébként én már nagyon várom a kezdést, az első három futam mérvadó lesz, hogy nézni fogom-e az idén, vagy nem. Mert ha ugyanaz lesz, mint eddig, hogy egy csapat versenyzik, a többi imitálja, akkor felesleges az egész. De bízom benne, hogy nem így lesz. Hiányzik már a régi varázsa ennek az egésznek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 10., péntek 14:42

A Honda megerősítette, hogy Alonso egy újabb elektronikai hiba miatt állt meg. A szakaszos elektronikai probléma ugyanaz, mint amivel Vandoorne találta szembe magát csütörtökön.
Az év vicce ez a Honda. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 10., péntek 14:40

Van, csak mögöttük :mrgreen:
ZIDANE

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2017. március 10., péntek 14:37

Az kéne már, hogy legyen legalább két vagy urambocsá' három hasonló erősségű csapat, mert ha mindig elhúz egy csapat ilyen nyolc tizedekkel körönként akkor megintcsak van egy szezon ahol nincs autóverseny.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 10., péntek 14:18

Santi írta:
babaking írta:Viszont a Ferrari egyelöre nagyon jól néz ki :box: :box: kérdés mennyit altatnak Hamiltonék.
Szerintem nagyon, de a RedBull mégjobban altat, nemhiszem el, hogy ennyit tudnak és akkor ottvan még a Williams, ahol Massa meg-meg villan a teszteken. Én is Ferrarisként szeretném elhinni, hogy ennyire jó lesz a tempó, de tartok tőle, hogy nem az lesz a reális.
A RedBullon nem lennék meglepödve ha tényleg csak ennyit tudna, elég sokat szidják azt a Renault motort is. Tavaly is ez volt: az elején szarok voltak, aztán a szezon második felére sokat fejlödtek.

Raikönennek ez a rekordja viszont új megvilágításba helyezi a múlt heti eredményeket. Lehet, hogy a merci végig teli tankkal tesztelt, de ezek szerint a Ferrarik sem voltak üresek a múlt héten.

Már csak az a kérdés mit tud a merci üres tankkal.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. március 10., péntek 14:02

A Merci tegnap vallotta be, hogy szinte végig megtankolt autóval teszteltek, és az időmérős körök nincsenek benne a tesztelési tervekben. Kétség se férjen hozzá, hogy a tavaly látott Merci hegemónia folytatódni fog. Lehet egy-két futamon ismét elkapja őket valaki, de az új szabályok nem ennek kedveznek.
Pl. sokkal nehezebb lesz előzni, szóval ha az első sorból indulnak, könnyebb lesz megtartaniuk. Egy csomó kanyar eltűnik, mivel azokat már padlógázzal is be tudják venni, itt is a motorerő fontossága a Merci malmára hajtja a vizet. Erre mondta Brown a múlt héten, hogy naivitás volt azt gondolni, hogy az új szabályok kiegyenlítik a mezőnyt. Az ilyen szabályok mindig a legfelkészülteb csapatnak kedveznek, és az jelenleg a Mercedes.
Merci Zizou!

Santi

HozzászólásSzerző: Santi » 2017. március 10., péntek 13:26

babaking írta:Viszont a Ferrari egyelöre nagyon jól néz ki :box: :box: kérdés mennyit altatnak Hamiltonék.
Szerintem nagyon, de a RedBull mégjobban altat, nemhiszem el, hogy ennyit tudnak és akkor ottvan még a Williams, ahol Massa meg-meg villan a teszteken. Én is Ferrarisként szeretném elhinni, hogy ennyire jó lesz a tempó, de tartok tőle, hogy nem az lesz a reális.

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 10., péntek 12:06

Hát a Mclaren megind hulladék. Öszintén, többet vártam a Hondától...

Ferraris vagyok, de a tesztek kezdete óta szurkoltam a McLarennek, hogy legalább értékelhetö legyen a produkció.

Viszont a Ferrari egyelöre nagyon jól néz ki :box: :box: kérdés mennyit altatnak Hamiltonék.

'Az
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.

HozzászólásSzerző: 'Az » 2017. március 2., csütörtök 16:50

eddig a fom tiltotta a csapatoknak (és a versenyzőknek) hogy a boxutcában videózzanak, de a liberty ezt most feloldotta, így szabad. ezért is videózhatott rosberg tegnap a garázsban :)

én rohadt jó ötletnek tartom, főleg az olyan spanfüggők miatt, mint lewis, ő biztos folyamatosan ilyen belsős tartalmakkal fogja teletolni a közösségi oldalait :mrgreen:

"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor

babaking

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 2., csütörtök 15:56

ericco írta:Nos a Mercedesz és a Red Bull szerint is a Ferrari idáig az egykörös tempóra koncentrált. Helmut Marko abból, hogy Vettel mennyire későn fékezett az 1-es kanyar előtt, arra következtet, hogy alig lehetett üzemanyag a tartályban.

Ami nem is lenne meglepö. Tavaly - föleg az év elején - elég gyakran fordult elö, hogy hosszabb (verseny) távon pariban lett volna a Ferrari, vagy nem volt akkora lemaradásuk, de 1 körön az idömérön mindig nagyon messze voltak.

Más: néhányan az új tulajnak tulajdonítják, de idén sokkal több content jön a csapatoktól. Tavaly is és idén is követem az nso, és idén jóval több kép és föleg rövid videó van - így talán újra meg tudja fogni a sport a fiatalokat is, akiknek az kell, hogy ömöljön a tartalom.

Más - off - adminok: van kimutatásotok, hogy a fórumozóknál itt mennyi az átlagéletkor? Sokmindenkinél le lehet szürni az alapján amit/ahogy ír, hogy kb mennyi lehet, de kíváncsi lennék. :agree:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. március 2., csütörtök 13:23

Nos a Mercedesz és a Red Bull szerint is a Ferrari idáig az egykörös tempóra koncentrált. Helmut Marko abból, hogy Vettel mennyire későn fékezett az 1-es kanyar előtt, arra következtet, hogy alig lehetett üzemanyag a tartályban.
Merci Zizou!

Vissza: