Monaco-Dortmund. Remelem, h a kovetkezo korben mar nem lesz egy nemet csapat sem.
Atletico-Leicester, probalok az angolok fele hajlani, de nem konnyu egy ilyen csapat fele.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 17., péntek 16:36
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 16:15
Ja jó ,szövegértés 1esRealista24 írta:Más írta a kommentet te kukidzsi91 írta:
Last?nem is akar tovább jutni ?
HozzászólásSzerző: Puding » 2017. március 17., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2017. március 17., péntek 16:11
Most lehet itt sírni, de ha kiesünk, akkor nem érdemlünk BL-t. Ennyi. Igazából nem szokott ölbe hullani egy Bl duplázás ugye. Kell egy jó csapat hozzá, ami idén nálunk sántít.H.E.H.E. írta:lófaszt tartalékolsz te nem ezek ellen a csapatok ellen.
varane se játszik már idén, aztán jön egy sérülés, ahogy szokott, aztán lehet nézni nachot meg danilot a védelemben, modric se túl stabil, a bbc meg eleve kabaré, a játékunkkal együtt.
nem érzem biztatónak ezt az áprilist, kaptuk volna a lesztert inkább.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2017. március 17., péntek 16:09
Mindig is áprilisban dőlt el a szezonunk, ebben nincsen semmi újdonság.H.E.H.E. írta:mindegy, lesz ahogy lesz, áprilisban sokminden eldől, sztem bukni fogunk....
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 17., péntek 15:35
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 17., péntek 15:35
Hat a multkori szuper produkciojuk utan, amikor egyutt voltak a kp-n a Las Palmas ellen, vhogy en nem szeretnem oket latni egyutt, foleg nem egy Atma ellen.ateeemadrid írta: igazából lehetne tartalékolni, a keret adott hozzá. teszem azt kovacic meg isco játszik egy atleti ellen, az szerintem bőven beleférhet.
de amúgy meg ha a továbbjutást eldöntjük az odavágón, akkor a visszavágón lehet pihentetni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 17., péntek 15:27
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2017. március 17., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 17., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2017. március 17., péntek 15:16
igazából lehetne tartalékolni, a keret adott hozzá. teszem azt kovacic meg isco játszik egy atleti ellen, az szerintem bőven beleférhet.H.E.H.E. írta:az a probléma basszameg, hogy lesz egy atma meg egy barca elleni meccs is a két bajernes mellett.
sehol se lehet tartalékolni meg pihenni.
a 4 meccsből kizártnak tartom, hogy 4 győzelmet el lehet hozni.
mindegy, lesz ahogy lesz, áprilisban sokminden eldől, sztem bukni fogunk....
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 17., péntek 15:15
Felőlem két döntetlennel is továbbmehetünkH.E.H.E. írta:az a probléma basszameg, hogy lesz egy atma meg egy barca elleni meccs is a két bajernes mellett.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 17., péntek 15:14
atmát szerintem kicsapjuk simán, bayern ellen lesz szenvedős a párharc de akár két x is jó lehet, mondjuk 1 meccset sztem mindenképp behúzunk. barca ellen meg ha bármilyen állapotban nem fognak 120%on pörögni akkor nyáron pakolhat mindegyikH.E.H.E. írta:az a probléma basszameg, hogy lesz egy atma meg egy barca elleni meccs is a két bajernes mellett.
HozzászólásSzerző: Berti » 2017. március 17., péntek 15:13
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2017. március 17., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 17., péntek 15:10
Más írta a kommentet te kukidzsi91 írta:Last?Kerlon írta:Alonso posztolt a meccsről egy képet, első komment:
What a better way to play your last Champions league game of your career in your home.. Bernabeunem is akar tovább jutni ?
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 17., péntek 15:09
szerintem nem ő kommenteltdzsi91 írta:Last?Kerlon írta:Alonso posztolt a meccsről egy képet, első komment:
What a better way to play your last Champions league game of your career in your home.. Bernabeunem is akar tovább jutni ?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 15:08
Last?Kerlon írta:Alonso posztolt a meccsről egy képet, első komment:
What a better way to play your last Champions league game of your career in your home.. Bernabeu
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. március 17., péntek 15:06
Igen.Legutóbb is a barca elleni kupadöntőről estünk be a bayern meccsre és teljesen koncentrált volt a csapat,míg a bayern eléggé megvolt lepődve,higy ami megy a hoffenheim ellen az a Real Madrid ellen nem.Ramioli írta:Jò pàrharc lesz a Bayernel50/50 tèny hogy javulni kell jàtèkban erre a meccsre..most jobb formaban van a Bayern de ez semmit nem jelent, kerdès 1 hón mulva milyen formaban lesznek a csapatok..azert azt hozza kell tenni ameddig a bayernnek nem igazan lesznek nagy meccsei ..mi nekunk vègig tűzben kell lenni..ès sokszor ezèr hasal el a Bayern..kaphattunk volna konnyebbet is de ez igy jo..kivancsian varom az osszecsapast.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 17., péntek 15:04
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem